Sarbatori fericite fluturasi de 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 10
irinuca05 spune:
Hello mamici dragi!
Am intrat si eu sa va urez un an nou cu impliniri si multa sanatate! Anul care vine sa va aduca tot ce va doriti !
Mie mi-a placut foarte mult anul 2012, sper ca 2013 sa fie cel putin la fel de bun :)
Vorbiti de meniuri. Noi avem salata beuf, salata de icre, piftie de porc cu curcan, ciorba de curcan, la pranz gratar, placinta cu branza si prajitura cu "100 de nuci".
Pt anul viitor mi-as dori sa fie unul mai bun pt parintii mei. Sunt foarte necajiti acum. De o saptamana sunt la bunicul meu de 91 de ani, care nu se simte bine deloc. A paralizat, nu prea mai mananca, batranetea isi spune cuvantul. Iar mama saraca nu a simtit sarbatorile. Spala mereu la mana ca acolo nu are masina de spalat, nu are baie, e in casa batraneasca a bunicului. Ai mei acolo au facut Craciunul si acolo sunt si azi. Singuri cu bunicul meu care uneori nici nu-i mai recunoaste sicare cine stie cate zile mai are :((
Scuzati-ma pt momentul trist :(
La multi ani, fluturasi!
Sa ne auzim cu bine la anul si distractie placuta in seara asta!!!
djlaura01 spune:
Un An Nou mai fericit, Cu de toate garnisit. S#259;n#259;tate #351;i iubire #351;i cu mult#259; fericire!la multi ani fetelor
noi suntem racite si nu am intrat zilele astea ,mai mult pitica e racita dect eu
irinuca05 spune:
Cami, iti scrisesem ieri un mesaj lung, dar nu stiu ce s-a intamplat si nu s-a mai trimis :(
Revin aici: pensiunea la care am foat este asta: www.popasulcraiului.ro. Este o pensiune cu 18 camere, restaurant si camera de joaca pt copii. Camera e cat un dormitor, plin de jucarii. Camera e situata la parter, pe holul cu restaurantul.
In pensiune a fost foarte cald, stateam in tricou si nu se racea chiar daca usa se deschidea frecvent. Ce mi-a placut foarte mult este ca in interior nu se fuma. Nicaieri,nici in restaurant. Superrr!Toata lumea fuma afara.
Mancare buna, personal foarte amabil. Cam scump, 180lei/camera cu mic dejun.
Grajdurile de cai erau lipite de cladirea principala. Nu am mai vazut in niciun grajd atata curatenie. Toata ziua erau oameni acolo care spalau si ingrijeau caii. O placere.
Aveau vreo 10 armasari de rasa, multe iepe si ponei.
Camerele aveau asternuturi impecabile. Noi am stat intr-o camera care avea un pat de 1 persoana si unul dublu. cele mai multe aveau doar un pat dublu, dar nu foarte mare. Tv in camera, dar prindeau putine posturi :)
Drumul pana la pensiune e cam anevoios. De fapt doar cativa km din Zarnesti pana acolo. Drum neasfaltat, cu gropi. Dar nu se merge mult asa. Vreo 20 de min.
Mi-a placut zona ca e linistita si mai izolata. Nu erau multe case in zona. Dimineata, de pe geam, admiram Piatra Craiului :)
Eu recomand pensiunea. Singurele puncte slabe: pretul destul de mare si accesul pana acolo.
Distractie placuta daca ajungeti pe la Popasul Craiului!
madutza_bra spune:
Hello!
Am reusit si eu sa prind putin timp sa intru sa va pup, sa va urez un an nou cu bucurii , impliniri, copilasi sanatori si cu multi fratiori/surioare pentru fluturasi!
yasmi, yvy, nu pot decat sa va spun ce mi-a spus si mie dr-ita...ca au pneumonie si ca a lui Cristi este mai puternica, iar cata are o forma mai slaba/usoara....i-a palpat, i-a ascultat la plamani, pe Cristi chiar f mult, i-a verificat la urechiuse, gat, probabil ganglionii, avea si aparat din acela pt urechiuse..otita lui cristi e inca prezenta ..acum cica e otita medie
Ei au tot tusit de mult timp, acum 2 sapt am fost ultima oara la dr de fam si le-a dat alt fel de siropele pt tuse, i-a ascultat si ea si nu aveau nimic la plamani.
Ceea ce mi s-a parut mie f ciudat este ca miercuri seara am terminat la Cristi Augmentinul (7 zile) si joi la pranz mi-a facut febra
Cert este ca tratamentul pare sa dea roade, adica mai au putini mucisori, iar de tusit mai tusesc ffff rar. Sper ca e de bine treaba asta...
Yasmi, Cata din sept nu mai doarme in pat de bebelus, ci in pat mare, singura, sau cateodata la pranz ii culc impreuna la Cristi. pe Cristi l-am mutat in pat mare la 1 an si 10 luni. Felicitari pentru scapatul de suzeta
va pup pe toate, fara sa nominalizez ca ma cheama treburile. Parca nu mai am timp de nimic
miki1979 spune:
intru si eu repede sa va urez LA MULTI ANI cu sanatate si bucurii sa vina noul an cu mai multe bucurii, impliniri, realizari si multa sanatate
roxy, cea mica e o nazdravana, am prins-o si cu mana in wc scotea sulul de hartie dupa ce il indesase bine..si cate si mai cate, e o smechera si o profitoare aa, si mancase eugenie, am bine zis o linge
madutza multa sanatate la puiuti , ma bucur ca sunt mai bine
bbyasmi ma tot tin sa te intreb de babyhaler-ul ala..e acelasi lucru cu aparatul de aerosoli ? adaugi tu acolo medicamente pe care le inhaleaza ?
yoni multi pupici
irinuca sa fie noul an asa cum iti doresti si te inteleg cu parintii/bunicii..am trecut prin asta, e f greu..
aseara la 2 noaptea dupa ce am terminat tortul am vazut ca mi-a raspuns dr la mesaj..sa fim dimineata la 8 la spital eram sigura ca ne internam..n-am dormit aproape deloc de griji si azi dimineata ne-am infiintat in budimex, dar am scapat iar cu tratament, dureaza 3 luni si sper sa ne ajute de data asta..andra a fost o scumpa, stia unde merge, a recunoscut spitalul si dr, il cam place si e reciproca ca si dr o tot sorbea din ochi si se tinea numai de glume..iar ea care urla ca din gura de sarpe chiar daca nu-i face nimic la dr, la el sta cuminte si se uita fix in ochii lui si asculta ce spune si executa asa frumos singura, a deschis gura, ii arata dr ca ii ies maselele si o dor a fost tare haioasa..
a reusit iar sa ma linisteasca dr asta, am o incredere in el si eu sunt tare sceptica la dr din cauza experientelor..dar el este deosebit, are un stil...
pe urma am fusgit cu vlad la orl si nu e vindecat, otita inca e prezenta.. trebuie sa-l tin acasa vreo luna si sa continui cu niste picaturi...sa speram ca se desfunda trompa aia ca nu stiu ce sa-i mai fac..
va pup si sa ne auzim cu bine in noul an
bb_yasmi spune:
mada ce ai descris tu acolo face si Lucas la bronsita, bronsilita.ma bucur ca sunteti mai bine.
miki nu este chiar acelasi lucru. Lui Lucas de exemplu nu am reusit niciodata sa ii fac o sedinta de aerosoli. la baby haler timpul de realizare este multtt mai scurt. se da cate un puf, doua cate iti spune dr dintr-un spray (noi am folosit fixotide si ventolin) iar din acest tub (baby haler, poti sa il vezi pe net) copilul trebuie sa respire de 5 maxim 10 ori. deci cateva secunde!are o supapa care se ridica atunci cand respira asa poti numara.nu arecablu, nu este la curent deci il poti face oriunde, chiar si in masina. nu stiu, eu il vad foarte util. si cand ma gandesc de cate ori mi-a spus dr despre el! pana nu ma speriat acea dr ca ar avea pneumonie nu am luat-o in serios pe dr cu baby halerul.
madutza_bra spune:
yasmi, da simptomele sunt sunt asemenatoare, doar doctorii pot face diferenta. Mi-ar placea sa se insele si sa nu fie asa...
nu mai stiu cine ma intreba de antibiotic...le dau Klacid de 125 la 12 ore, Cristi 5 ml, Cata 3.5ml
Poate la anul vom avea timp sa vb mai multe, dar ma intereseaza parerea voastra sau ce ati auzit/experimentat in legatura cu echinaceea. Eu anul trecut dupa ce a iau trecut lui cristi racelile i-am dat ursuleti cu echinaceea si i-a mers ff bine, apoi am auzit ca nu ar fi indicat la copii sub 12 ani si nu i-am mai dat. Voi ce stiti?
MaryM85 spune: