Zmeura de aur - 2012
Raspunsuri - Pagina 2
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 O zmeura strapezita de iritare acord tuturor domnitzelor care au uitat rapid ce au invatat la scoala si ucid cu spor gramatica in general si vocalele din cuvinte in special. Fetele, mai puneti mana pe o carte de limba romana, nu numai pe taste pt a ajunge la messenger si facebook. 'Cos what I feel is the only truth for me |
mianna spune:
citat din mesajul lui buflea In public insa o s-o nominalizez pe mianna, nu pentru ca nu ma place pe mine, cI pentru ca nu a gasit inca modalitatea de a dialoga, in general, in mod placut cu ceilalti. Chiar daca tot ce spune in general este adevarat, este o arta in a spune cuiva ca a gresit, fara a-l face pe interlocutor sa se simta prost. |
ihim o sa iau lectii de aici
bird70 spune:
citat din mesajul lui Laura25 O zmueura strapezita de iritare acord tuturor domnitzelor care au uitat rapid ce au invatat la scoala si ucid cu spor gramatica in general si vocalele din cuvinte in special. Fetele, mai puneti mana pe o carte de limba romana, nu numai pe taste pt a ajunge la messenger si facebook. |
Get a life!
Laura25 spune:
Ai dreptate bird, trebuia sa spun 'mai puneti mana pe o carte', orice carte ... si cartea de telefoane este scrisa corect romaneste. Si stai tu linistita, ca eu am o viata chiar exagerat de plina.
ela_04 spune:
O zmueura strapezita de iritare acord tuturor domnitzelor care au uitat rapid ce au invatat la scoala si ucid cu spor gramatica in general si vocalele din cuvinte in special. |
eu ma simt... cu mortaciunea
daca cineva nu intelege... va rog cereti-mi traducerea. puteti sa ma si atentionati ca nu ma supar decat atunci cand atentionarea se face ironic in lipsa unor argumente...atunci e frustrant.
Asta pt ca de cele mai multe ori vad si eu ca am gresit dar imi e lene sa mai corectez. Ce bine ca nu se da note pe forum pt asta!
O palma nu inseamna educatie!
O palma inseamna abuz si violenta!
ela_04 spune:
citat din mesajul lui buli * nu se dau note pe forum |
recunosc fapta, regret si ma gandesc la alta.
Un Craciun fericit tuturor!
O palma nu inseamna educatie!
O palma inseamna abuz si violenta!
oana1177 spune:
o mare zmeura pt EUMADA, pentru, destul de des, limbaj/apropouri de cartier/mahala + subiectul (cu colega de serviciu inselata)
LauraNicole spune:
Eumada, Tilia, Allinta si Corinadana pentru intoleranta si imposibilitatea de a accepta o discutie contradictorie in termeni de bun simt.
Laura25 spune:
La categoria 'Romania, mandra floare, mi-a crescut IQ-ul cand am trecut peste hotare" nominalizez asa, vag, fara nume (pt in functie de subicetul discutat, id-urile participante la discutie difera) doamnele si domnii din diaspora cate isi dau seama ca multe put in Romania de cand domniile lor miros doar aer occidental, ca " romanii sunt @$$@#@#@ si in Romania este @#$@#" , iar pe meleagurile unde traiesc ei e numai lapte si miere.