Felicitari Ana178081, Camys! Succes Aschiuza! #51
Raspunsuri - Pagina 12
tnicoleta spune:
La multi ani!
Eu am rezistat eroic pana la 12. I-am pupat pe toti, am baut un strop de sampanie si un pahar de ceai si m-am culcat. Bia pe la 2 jumate, cand s-a trezit Corina sa pape, inca se juca prin casa cu Tudor si Stefi.
Carmen Felicitari pentru printisor. Refacere rapida si mult laptic.
Ia picicul cu tine in pat. Eu o pun pe Corina pe o pernuta si ii las sanul la discretie peste noapte.
Paseaza piticul lui tati pentru macar 2 ore sa te poti odihni. si sa cresteti mari.
bioana spune:
LA MULTI ANI si un an nou mai bun, cu tot ce va doriti fiecare!!!!
LA MULTI ANI azi de ziua numelui!!
NOROCILA,ma bucur ca toate s-au terminat cu bine. sa va ajute dumnezeu si in continuare.
BUBU sper sa doarma de acum incolo Nicholas bine noaptea.
ONUTZ am luat lapte de nestle si dau un biberon din laptele dat de matroana si unul din cel nou....pana il terminam pe primul...
MIHAELA FELICITARI! sa ai parte de o sarcina usoara!!
CAMYS FELICITARI!!!!!recuperare rapida si mult laptic.
pupici la toata lumea.
camys_2000 spune:
Multumim mult de urari!
azi a dormit 5 ore de dimineata, era si el foarte obosit, apoi am papat la pranz si acum abia da semne de trezire. Si ieri a dormit toata ziua....sa vedem la noapte
Revin...ca se scoala
Carmen si Catalina Nicole (21.10.2004) si burtica 38 sapt baiat
FILMULETZ http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1712e9e5f8ebb82b8090cb
dana0000 spune:
La multi ani,fie ca 2013 sa va aduca sanatate voua si familiei voastre si desi 2012 e neegalabil in sufletele noastre sper ca anul acesta sa fie la fel de bun pentru noi toti!!!
Ary buricul a cazut dupa ce i-am dat cu alcool alb de cate ori schimbam pampers-ul.
Eu nu am timp sa intru,bebe doarme numai in brate,il chinuie burtica,vomita la fiecare masa pentru ca e f agitat.Noaptea cand e linistit si papa nu mai vomita ca nu se agita...Am scimbat laptele de completare dar s-a constipat si am revenit la nan sensitive.
Sab simplex ii face greata si de cand ii dau vomita des,de aceea i l-am scos si ramanem doar la colief.Sunt cam zombi,am avut musafiri de cateva zile si nu am putut sa dorm cand dormea el.
Ai vostrii vomita?Ca eu nu as numi regurgitare in conditiile in care la fiecare masa da afara,indiferent daca e san sau LP,si mai ales cand ragaie da afara laptic
Abia pe 3 ian o sa vorbesc cu pediatra,sa vedem ce zice.Intre timp stau ca pe ghimpi,d-aia nu il las din brate ca la verticala nu ii mai iese din gurita asa des lapticul
camys_2000 spune:
eu cred ca am luat ceva gresit....ce e mai bun? colief sau infacol?
Carmen si Catalina Nicole (21.10.2004) si burtica 38 sapt baiat
FILMULETZ http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1712e9e5f8ebb82b8090cb
mena1906 spune:
Salutare fetelor! Am mare mare nevoie de ajutor...daca ne puteti ajuta cu orice fel de informatie.
O colega de odisee de la ian-feb a nascut prematur la 35 de saptamani in Constanta si bebe a facut pneumotorax. Vrea sa il mute pe bebe in Bucuresti la Marie Curie, este un loc disponibil dar din spitalul din Constanta nu ii da voie sa plece. Aveti idee ce se poate face pt a putea fi trasportat bebe intr-o sectie unde are sanse de supravietuire? Aveti cunostinte unde ne putem adresa? Ieri ne zicea ca bb e mai bine dar azi situatia lui nu era deloc roza.
Mami de baietel perfect- Gabriel
epopeasca spune:
LA MULTI ANI!!!
Va doresc un an plin de bucurii alaturi de minunile din vietile voastre, multa sanatate si numai bine!
Gina - mami de bebe Sofia Maria si de Andreea Luana 2 anisori
angelique_19 spune:
La multi ani fetele sa aveti un an nou bun, plin de impliniri si bucurii
Norocila ma bucur ca sunteti bine si ati trecut peste toate,Dumezeu e mare si milostiv.Multi pupici pentru tine esti o mamica curajoasa
Mena Dumnezeu sa o ajute pe colega ta si pe bebelul ei
Camys felicitari sa-ti traiasca printul si sa iti aduca numai bucurii
Eu nu am mai intrat deoarece pe Stefanut il tot chinuie colicii,am incercat sab simplex si-a facut efectul vreo 2 zile in care a dormit foarte mult si ziua si noaptea se vedea ca se linistise cand au inceput iar.Doarme cate 10 minute se trezeste se screme se culca iar,rareori doarme legat cate 3 ore.Acum incercam espumisan sper sa reusim.Plange si de colici plange si de oboseala ca are un somn foarte agitat.Geme in somn de mi se rupe inima ca nu am cum sa il ajut.
De revelion am rezistat eroic pana la 3, desi am avut musafiri am adormit langa print.
Revin ca s-a trezit printul
Bubulina42 spune:
Camys, felicitari pentru puiut, va doresc zile usoare de acomodare, multa sanatate si nopti linistite..
Dana, sa stii ca si al nostru scotea laptic mereu dupa fiecare masa,usor, pe la coltisorul gurii, fiindca dupa ce papa il tineam cam 5-10 min sa faca gar-gar, pana am citit ca trebuie obligatoriu tinut la verticala 20 min minim, asa ca de atunci facem asa si nu ni s-a mai intamplat.
Mena, ce rau im mare pentru pui..I-ai spus fetei sa apeleze la cei de la SMURD? ei sigur ar putea sa aduca baietelul in conditii very ok si f rapid!Doamne-ajuta si multa sanatate!
Si pupici pentru tine si delfinasul scump!
Angelique,si noi ne luptam in continuare cu colicii, ne gandeam si noi la Espumisan, ca vrea cineva sa ne dea fiindca nu l-a folosit-Colief nu e ok, Infacol e zero, foehnul e ok, dar doar il pacaleste si il incalzeste, insa durerile sunt prezente, am avut si zile in care a avut doua reprize lungi, pe langa cea de la 4 am-7.30-8.00, a avut si de la 8 seara pana la 23:(..Nu am rog decat sa treaca timpul mai repede si sa il vad scapat de ei, cu siguranta cu dintii va fi mai usor decat sa il vad chircindu-se de dureri, cu tot masajul meu si plimbatul si leganatul si Sab simplex si tot..Nu merg, se pare ca pana nu isit fac de de cap nu scapam:(
Va pup, fetelor, sa aveti un an minunat si plin de sanatate si bucurii!!