cautam supra-vietuitori!
fiindca apocalipsa a trecut deja, cautam supravietuitorii!
care cum ati trecut cu bine, ce metode de supravietuire folositoare ati aplicat. spuneti prezent, cu umor daca se poate.
incep eu, am supravietuit unei nopti cu tuse nebuna. (nu se pune ca l-am "ucis' pe barbat cu ragetele mele)
-la servici am auzit tot felul de stiri, una mai idioata ca alta.
-copila vrea drept rasplata un percing in nas.
-copilu' ma imbratisat si mi-a spus ca sunt dulce ca o lumanare.
-barbatul ma anuntat telefonic ca vrea sa achizitoneze un cosciug, daca tot e sa moara...
acum toti s-au linistit si butoneaza de zor netul.
voi cum ati supravietuit?
Raspunsuri
dianad spune:
M-am dus la cumparaturi: daca tot e sfarsitul lumii, macar sa-mi fac o bucurie...sau mai multe.Mai avem 45 de minute din ziua de 21 decembrie 2012.DianaD & Alexandru 12 04 2006www.snapped.ro
Elle_seb spune:
La mine fi-miu cel mare a fost mai panicat, ca a tot auzit pe la TV toate aberatiile jurnalistilor de stiri si nu stia ce sa creada. I-am explicat ca sunt si oameni care vorbesc aiurea, mai ales pe la tembelizor.
In alta ordine de idei, mi-a picat curentul astazi de vreo 4 ori, sa fie niscaiva rateuri apocaliptice?
_
Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale
desprecopii spune:
pe mine m-a intrebat fiu-miu aseara, mama, da chiar mai trebuie sa fac dus daca tot ...
Ioana_Pos spune:
Am avut atatea de facut ca am uitat sa sucombez. Mai am 31 de minute, dar ce ma fac, ca inca mai am treaba...
Vopsit si tuns - macar sa arat prezentabil, dead or alive
Adaug: desi sunt oficial in concediu, am dat o raita scurta pe la munca. Ar trebui sa le cer spor de periculozitate pentru azi?
bird70 spune:
Eu am fost la lucru, nebunie mare . La un moment dat un coleg zice: baiii, a trecut sfarsitul lumii!!!! . Eu raportez ca am ratat momentul .
kariguld spune:
aham, deci mai sunt si altii care s-au gandit sa arate bine daca va fi cazul sa stea drepti pe orizontala.
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld fiindca apocalipsa a trecut deja, cautam supravietuitorii! care cum ati trecut cu bine, ce metode de supravietuire folositoare ati aplicat. spuneti prezent, cu umor daca se poate. incep eu, am supravietuit unei nopti cu tuse nebuna. (nu se pune ca l-am "ucis' pe barbat cu ragetele mele) -la servici am auzit tot felul de stiri, una mai idioata ca alta. -copila vrea drept rasplata un percing in nas. -copilu' ma imbratisat si mi-a spus ca sunt dulce ca o lumanare. -barbatul ma anuntat telefonic ca vrea sa achizitoneze un cosciug, daca tot e sa moara... acum toti s-au linistit si butoneaza de zor netul. voi cum ati supravietuit? Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
eu inca nu imi dau seama daca am supravietuit sau daca bantui...vedem maine
aschiutza spune:
Noi cit pe aici, cit pe aici.....
- eu am luat un medicament in locul altuia de aiurita ce sunt
- sotul si-a rupt un dinte
- cheia s-a rupt in usa de la intrare si ne-am chinuit peste o ora sa scoatem ramasitele din broasca cu ajutorul rudelor la telefon si a vecinilor (nu de altceva dar avem usa din aia care se inchide dupa tine si nu o poti deschide fara cheie)
Cam asta a fost apocalipsa noastra vesela. Cind vine urmatoarea?
Victoria_mami spune:
Eu am facut curat azi si am spalat haine. Daca tot vine apocalipsa, macar sa nu-mi gaseasca casa murdara
buflea spune:
Preocuparea mea esentiala a fost mancarea. Sa nu cumva sa imi chioraie matzele si sa imi creez disconfort cand vine momentul.
La mine inca nu a trecut ziua, dar s-a facut intuneric, poate ne gaseste mai greu.