Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Asa este cu decizia de cezariana,depinde f mult si de dr. Si eu am fost in situatia de a face cezariana pt ca nu ma dilatam,copilul era f sus si avea si circulara. Nasterea se declansase natural. Medicul meu a decis cezariana,probabil ca un altul ar fi asteptat. Oricum,sunt multumita ca amandoi am fost sanatosi si eu m-am recuperat f repede.
Tin minte ca dr mea de familie mi-a spus ca oricum voi naste sa las se declanseze normal.
Asa as vrea sa fie si acum,chiar daca mi s-a dat verdictul din start:cezariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Buna seara!

Vin si pe fuga cu o veste, vom avea baietel!
Tati e foarte fericit, ca si familia, dar si Bia mea, un pic mai putin... Isi dorea fetita, mai mult, dar il va iubi si pe fratior la fel de mult!

Fug sa citesc din urma...

Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 14s+

Bia balerina&video
http://www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Kris felicitari pentru baietel !Sa creasca mare si sanatos !
Bia se va obisnui cu ideea ca e baietel si sunt sigura ca-l va iubi la fel de mult ca si pe o fetita.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Kris felicitari,veti avea pereche!!!!

19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui criulica

Dar de la anul gata, ma apuc si de asta si de cautat spital, eu nu am asigurare la stat asa ca singura alternativa va fi o clinica particulara.

18+

Vreau sa-ti spun ca tot in situatia asta sunt si eu dar ar trebui sa sti ca nasterea este gratuita in orice spital de stat.Asa am fost si la a 2 a sarcina si nu am platit nimic la spitalul unde am nascut.
Deci poti sa nasti linistita si la stat.
Acum chiar plec la
Noapte buna !

si acum21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Buna dimineata!

Felicitari pt baietel, kris!

Eu cand am discutat cu doctorita legat de nastere mi-a cam dat de inteles ca sunt mari sanse sa nu scap de cezariana cu toate ca "putem sa incercam" si vaginala. Mi-e o frica de mor de operatie (bine, nu operatia in sine, ci recuperarea). Imi doresc totusi sa o pot convinge sa nu facem cezariana "la rece" si sa asteptam sa se declanseze travaliul. Nici nu stiu ce sa mai cred, ce ar fi mai bine pentru ei. Eu sunt mica de inaltime (1.60) si am bazinul ingust, ma tem sa nu ii traumatizez la iesire. Si ma gandesc ca poate reusesc sa il nasc pe primul vaginal si poate celalalt se invarte pe acolo dupa si ajung si la cezariana, ma "aranjez" in ambele locuri. Pe de alta parte, mi-e foarte frica in caz de operatie ca nu o sa pot sa am grija de ei sau ca nu imi vine laptele. Sau poate nu mi se mai retrage cum trebuie burta. Fiecare reactioneaza diferit deci nu am de unde sa stiu ce ar fi mai bine. Singura mea operatie a fost de apendicita si aveam 8 ani, nu se compara.

Iar am devenit "lenesa", adorm pe la 8:30-9:00 si ma trezesc pe la 7:30 :)) nu am chef de nimic toata ziua, stau doar in casa, ce ma mai "joc" prin bucatarie (putin, ca avem mancare de la ai mei sa ne ajunga, iar acum de revelion vine tura noua). E si urat afara si nici nu imi dau seama ce activitati am putea avea (in afara de film sau pranzul in oras). Sincer mi-e dor sa am activitate si ma cam loveste dorul de serviciu :)) Cu toate ca am asteptat cu drag concediul pentru a putea lenevi :))

14+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna dimineata,cafeluta cu lapte este servita!

19+

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Multumim de cafeluta !
Elyana ,ce e clar este ca trebuie sa tinem cont de recomandarea medicului si sa facem ce-i mai bine pentru bebe si pentru noi.Tu mai mult decat noi ,pentru ca porti 2 in burtica.
Nici eu nu sunt incrancenata cu nasterea naturala dar daca se poate asa nu vreau sa recurg la ceza.Daca-i necesar ceza nu vreau sa risc sanatatea mea sau a copilului pentru ,sa zicem ,un moft.Ne revenim noi chiar daca mai greu dar important e sa fim apte sa ingrijim un bebic si in cazul meu sa am grija si de ceilalti 2.
O zi buna !

si acum21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Felicitari pentru bebei :) la multi ani tuturor ce si-au serbat zilele de nastere sau onomastica!
Eu imi doresc nastere naturala, chestia cu miopia nu ma intereseaza sunt sigura ca nu imi va plesni nimic, cezariana va fi doar daca este neaparat necesar. Frica mea este legata mai mult de spitalele de stat, sa fiu neputincioasa, aia sa astepte spagi, iar mie nu mai de asta sa nu imi arda. In plus la spital rar gasesti medic care sa te lase sa nasti natural...
Acum incepem pregatirile pentru Revelion :)

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

Buna fetele
Vicky ma bucur ca printesica ta este bine
kris felicitari pentru baietel
Am reusit sa imi scot de pe net rezultatele la analiza sunt bune eram ingrijorata ca la cele din spital aveam glicemia foarte mare dar erau facute seara tarziu la ora 9 jumatate si mancasem si pizza acum mi-au iesit foarte bune si sunt fericita.
Legat de nastere sunt speriata de moarte numai cand ma gandesc ca incet incet se apropie momentul imi vine sa plang va zic sincer cred ca si datorita varstei pe care o am inca nu sunt psihic pregatita pentru o nastere dar ma incurajez ca dupaia il tin pe bebe in brate si o sa fim fericiti si ma mai incurajez si ca o sa fie sotul langa mine la nastere daca nu o sa lesine saracul nu prea il incanta ideea de a asista la nastere dar eu nu vreau sa trec singura prin asta ca stiu ca daca el va fi langa mine o sa fiu mai linistita. De cezariana nu mai zic, nici nu vreau sa ma gandesc sunt terorizata cand stiu ca dupa operatia de apenticita mi-a fost groaznic de rau nu imi doresc sa fac cezariana decat in caz de foarte mare urgenta. Oricum daca sarcina va decurge bine si o sa pot naste natural primul lucru care o sa il discut cu anestezistul la vizita ii spun ca vreau epidurala.
va pup

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 15+

Mergi la inceput