Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 6 )
Raspunsuri - Pagina 14
Bobitza_85 spune:
Buna betty200!
Multumesc pt "intampinare" :)! Te pupik si iti doresc multa sanatate!
gravi [5-6]
Bobitza_85 spune:
Multumesc paula_m!
Am avut o bucurie imensa cand m-am vazut in lista cu gravidutele din August!
gravi [5-6]
Bobitza_85 spune:
Buna Mony08!
Bine v-am gasit! Ti-am urmat sfatul cu mesajele, sper sa nu fi exagerat
gravi [5-6]
Bobitza_85 spune:
Azi am stat mai mult in pat, m-am odihnit si ma simt f bine, asta dupa ce ieri am facut bradutul cu sotul, am gatit ceva, am calcat...adica am cam exagerat.
Sunt happy ca nu m-a mai durut burtica decat f putin. Cred ca asta e un semn bun, nu?
Va pupik!
gravi [5-6]
Bobitza_85 spune:
As vrea sa imi apara si mie la semnatura graviduta aceea galbena , dar nu reusesc ...am scris acolo gravi si intre paranteze patrate saptamanile, dar nu apare semnul acela . Ma poate ajuta si pe mine cineva?
gravi [5-6]
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bobitza_85 As vrea sa imi apara si mie la semnatura graviduta aceea galbena , dar nu reusesc ...am scris acolo gravi si intre paranteze patrate saptamanile, dar nu apare semnul acela . Ma poate ajuta si pe mine cineva? gravi [5-6] |
gravi tb scris intre paranteze
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 10+
Am implinit doi anisori!!!
poze
flory_blanca spune:
Betty nu se da clexane pt orice mutatie, e important daca sunt hetero sau homozigote si ce combinatie este intre ele. Plus ca se iau in considerare si manifestarile clinice anterioare. Daca 3 dr au zis ca e ok aspenter eu zic sa stai linistita. Eu la prima sarcina am luat aspenter pana la 28 sapt iar apoi clexane pt ca e cu riscuri aspenter in trimestrul 3, acum probabil ca voi lua la fel. In ianuarie ma duc sa imi fac analizele de hematologie sa vedem ce zice dr daca ramane sau nu acest tratament in continuare, pana acum la eco a fost bine. Stiu ca dr Uscatescu are alte scheme de tratament fata de dr din CJ dar eu zic sa mergi pe mana lor si o sa fie ok, una e consultatia si alta e mailul care nu poate fi la fel de cuprinzator. Sunt multe semne de intrebare cu trombofilia asta si inca studiile sunt la inceput asa ca nu exista un tratament universal.Cumnata mea are doua mutatii si la prima sarcina nu a luat nimic, acum e gravi din nou trebuie sa nasca si la fel nu a luat nimic si totul e ok. E o boala parsiva si relativa, dar asta e parerea mea.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
flory_blanca spune:
Stiti ceva remedii babesti/naturiste pt dureri de cap? Eu am avut migrene groaznice la prima sarcina si vad ca acum iar au aparut.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot