Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Kris ce bine ca ai dat de gineco !
V-am zis ca si Ana e cu coptul ,ea are o lista intreaga de fursecuri si prajituri pe care sa le facem pe 26 ca a doua zi avem copii invitati si mai vin si finii si sa vezi ce petrecere se-n cinge ,dar atunci va fi si sotul liber si ma bazez pe ajutorul lui.
Sa vedeti atunci cand suntem 3 in bucatarie, ca vrea si Dragos daca Ana e prezenta, stau 1 ora sa adun dupa ei dar sunt asa de bucurosi ca-i las sa modeleze ,ca merita tot efortul.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Vicky, Kabecka, multumesc

Vicky, problema cu colecistul am descoprit-o acum in sarcina, ma durea si inainte dar nu asa des si nu i.am dat importanta.

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 15s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Kabecka, bafta celui mic la serbare!

Multa sanatate burticilor bolnave! Bafta celor care merg la eco!

Si eu trebuie sa gatesc des pt ca Matei trebuie sa aibe cel putin 2 feluri de mancare pe zi si nu mereu ii dau ce mamcam si noi, mai ales ca lui nu-i dau porc.

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 15s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Doina, da, am inteles ca ain sarcina ai descoperit, dar care e exact problema?
Doina, Matei are deja 2 ani, de ce nu ii dai ce mancati voi?

Cu carnea d eporc, nu sunt de acord sa nu i se dea copilului. Carnea de porc slaba nici nu e asa de rea, e mai slaba ca un pui gras. Eu cred ca dupa un an i se poate da orice, in limitele buncului simt (nu mezeluri, si alte asemenea). Stomacul lui trebuie sa se obisnuiasca cu de toate. Pai daca noi nu-i dam aia, nici ailalta, vai de capul lui la maturitate.
Eu nu gatesc sarat, nici cu pajeli, deci mi se pare ok pt un copil.
Ca-i mai dau un cartof prajit din an in pasti, un ou ochi, ça va . Na, v-am expus parerea mea, dar nu vreau sa supar pe mine, avem toti piticii nostri .

Vicky, Printzesone and BB (20+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Fetelor va multumesc, va povestesc cum a fost la serbare.
Eu cu gatitul asa si asa. Si noi mancam doar seara acasa si de multe ori fac rapid cate ceva.
In wk-end tb sa gatesc mai mult ca sta si piticul acasa si stam si noi.
Acum de sarbatori abia astept sa fac cate ceva, ma ajuta si sotul. Mai mult pregatirea ma incanta ca dupa ce trebuluiesc toata ziua nici nu mai imi este foame. Asta pt ca am obiceiul de a ciuguli din toate.
Cozonaci faceti?Eu nu stiu si oricum face mama buni de tot. Asa ca iau de la ea.
As face si eu ceva bun dulce, dar nu stiu ce.

Mergi la inceput

Daaa, eu fac cozonaci :), clar. Nu se poate Craciun fara cozo. Vreau si o praji, sa vad cum ma descurc.

Mergi la inceput

Si eu ma bag la cozonaci ,numai ca de data asta cred ca-l pun pe sotul sa-i framante ,daca nu-i bag la masina sa-i framante ea.
Am reusit o programare pe 21 dar acum am discutat cu sotul si zice ca nu are cum sa stea cu copiii este foarte aglomerat si nici soacra nu poate ca are treaba (carnati si altele) nu stiu la cine sa mai apelez asa ca sunt nevoita sa aman poate dupa 27 ,sa vedem ,daca nu in ianuarie si gata ,stau linistita de sarbatori nu ma agit prea tare ca nu stiu exact cum stau cu chistul.

si acum19+

Mergi la inceput

Ma gandisem sa-i fac cadou de Craciun sotului ,dvd-ul cu pozele lui bebe ,ca si-asa nu am idee ce sa-i iau .Dar se pare ca o sa-i aman cadoul pe mai tarziu.

si acum19+

Mergi la inceput

Vio, eu ii framant la robot, clar. Nu am framantat niciodata cu mana.
Cu doc nu stiu ce sa-ti zic. Nu gasesti o prietena sa-i tina juma de zi?

Mergi la inceput

Vicky in perioada asta nu am la cine sa apelez ca toti sunt ocupati.
Asta e ! Mai astept si planurile mele de atac raman la stadiul de plan ,ca nici sotul nu-i de acord sa fac ceva eforturi pana nu-mi da liber gineco.

si acum19+

Mergi la inceput