Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (18)
Raspunsuri - Pagina 12
elena_gd spune:
Buna mamici de pui mici!
Am fost tare stresata cu E bolnavior si nu prea am reusit sa citesc ce s-a scris. Acum este bine puiul, i-a trecut febra.
La multe lunite frumoase si sanatoase puisorilor nostri dragi: Mihnea si Rares! Va sa cresteti frumos!
La multi si frumosi ani, domnisoara Ioana!
Va dorim o seara linistita si spor la pregatirile de Craciun!
aever spune:
La multi ani, Ioana! La multe lunite si multi ani Mihnea si Rares! Multumim de tratatie!
Ne pregatim si noi intens de Craciun, desi bradutul abia mai rezista ca l-am luat cam prea devreme...Azi si ieri am facut curat si cumparaturi, curat mai mult tati ca eu am distrat piticul. Maine facem mancare si cozonaci. Nu stiu cum se face ca nu reusim sa tinem curat in casa. Probabil e ceva normal, dar parca e cam obositor sa facem asa des curat intr-o casa asa mare.
Mihai azi a primit mar de dimineata, facut la abur. I-a placut dar am impresia ca are si el o problema cu lingurita. De dimineata i-am pus Vigantolul cu lapte de la mine in lingurita si nu numai ca nu prea vroia sa-l ia dar la final a si scuipat tot. In fine, pana la urma la mar a deschis mai timid gurita. Si a mancat si un pic de piure de legume la pranz. Ieri seara i-am pregatit primul biberon cu lapte praf si a baut cam 40ml in completare dupa san, mai precis la vreo jumate de ora dupa san. Tot din ora in ora s-a trezit azi noapte. M-ati intrebat de ce vreau sa-i dau completare. In primul rand ca se trezeste la 2 ore noaptea si uneori chiar din ora in ora. Am inceput sa dorm cu el ca sa aiba sanul la discretie. Doarme foarte agitat, ca si cum ceva nu-l lasa sa doarma, adesea devine agitat dupa ce termina laptele din sani(vad ca nu mai are ce sa inghita) si pe ansamblu imi pare ca nu se satura. Adica ajunge la faza in care nu mai are ce inghiti si devine agitat. Desi il pun la san ori de cate ori vrea, uneori nu prea gaseste lapte si plange, plus ca desi ar trebui sa creasca productia mie mi se pare ca nu se intampla asta. Situatia asta nu e chiar de ieri de azi, trezirile astea dese sunt de 2 luni si senzatia ca nu mai e suficient lapte e si ea de vreo luna. Pana la urma nu cred ca-i dracu' asa negru sa incerc sa-i dau completare seara. Asa cum ii dau legume la pranz ii dau si lp seara, e tot un aliment si laptele, nu? In fine, eu in momentul asta o sa incerc. Ar fi aiurea sa nu incerc, mi s-ar parea ca imi pun eu ambitia sa las copilul flamand. Daca va ajuta atunci foarte bine, daca nu, atunci renunt la completare. In seara asta a primit laptele praf inainte de tzitzi, pentru ca tzitzi e oricum marea lui iubire cu care adoarme si de unde mananca mai cu pofta si cu spor. Lp a mancat acum cam 70ml. Doarme deja de o ora jumate. E bine. Vedem cum o sa doarma la noapte. Eu sincer nu mai rezist mult cu treziri din ora in ora. Chiar daca dorm cu el se foieste foarte mult si scanceste si se trezeste tot asa de des.
Completare(am trimis mai repede sa nu pierd mesajul)
Sa aveti Craciun fericit alaturi de puiuti si de toti cei dragi! Sa vina Mosul plin de daruri frumoase si sa aveti parte de multa liniste si voie buna!
Deea_Deeutza spune:
Seara buna mamici si pitici!
Incep cu urari(intarziate) de la multi ani Ioanei! Sa fii sanatoasa si norocoasa multi zeci de anisori de acum inainte!
La multe lunite sanatoase si frumoase si lui Mihnea si lui Rares, sanatate multa puiuti, sa cresteti frumosi si destepti!
Eu am cam umblat de nebuna zilele aseata pentru ca nu m-am invatat minte sa nu las cadourile pe ultima suta de metri si m-am izbit de aglomeratii si cozi la casele de marcat, lume agitata(ca si mine). Am reusit de am luat ptr fiecare ce am stiut ca-si doreste. Am muncit si la 2 calendare a3 de perete ptr bunici, de mi-au bubuit creierii ca e al naibii de greu sa alegi din mii de poze pe cele mai potrivite, plus ca ptr ai mei a trebuit sa pun poze cu Octavian, cu noi si ei, iar ptr soacramea cu Octavian, noi, cumnatii si nepotul... greu.
Bineinteles ca nu mai am unde sa le tiparesc ca e tarziu si nu mai lucreaza majoritatea tipografiilor, sper sa gasesc maine intr-un mall pe cineva care mai tipareste.
Maine dimineata impodobim primul brad al lui Octavian. Deja simt emotii, poate aiurea, dar Craciunul este ptr mine ca si ptr majoritatea o sarbatoare sfanta si emotionanta, mai ales ca acum am si un pitic in viata mea.
Seara mergem la socrii sa deschidem prima runda de cadouri(ador partea asta), in ziua de Craciun mergem la ai mei, apoi iar la socrii(aici e partea cu muuuulta mancare), iar pe 26 suntem invitati la nasi...
Acasa nu am pregatit nimic de mancare, am o ciorbita de p(v)erisoare si am cumparat de beut sa fie Oricum gateste soacramea ptr intreg cartierul, e un fel de Ylari, doar ca "cea mai buna leguma este carnea", deci nici un fel fara carne si in cantitati industriale. Nici cu dulciurile nu se incurca, ori sunt 6-7 feluri, ori nu mai sunt deloc. Deci eu de ce mi-as mai omori timpul si banii?!
Ptr noi, cadou va fi, daca vom reusi sa ajungem sa-l luam pana in sarbatori, un hard extern de 1 tb sa avem unde stoca miile de poze si filmulete cu minunea noastra, dar cel mai minunat cadou ptr toate sarbatorile este sufletelul meu dulce Octavian.
Sa va bucurati alaturi de cei dragi voua de aceasta sfanta si draga sarbatoare
La multi ani Andrule! este ziua ta peste 20 de minute! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de puiutii tai si de toti cei dragi tie!
virgiL spune:
si multumesc ELENA,AEVER,DEEA!
ANDRESCULE,LA MULTI ANI,buni si fericiti alaturi de cei dragi tie!O zi minunata iti doresc!
ClaraJ spune:
Dragele mele,
Nu stiu daca mai apuc sa intru chiar de Craciun ca o sa fie super aglomeratie cu tot familionul asa ca as dori sa va urez de acum Sarbatori calde si pline de iubire si un An Nou cu sanatate si voie buna.
Va imbratisez cu drag,
Clara si cei 2 baieti
BelissimaEva spune:
LA MULTI ANI DRAGA MEA, ANDRA !!!
Sa fii sanatoasa, bucuroasa , fericita alaturi de familia ta minunata , sa ai un Craciun si un An Nou minunat !
miha81 spune:
La multi ani Andra!!!! sa fii iubita si fericita!!!!
La multi ani Virgi pentru Ioana cu intarziere!!!!! sa creasca mare si sa fie sanatoasa si la punga groasa!!!! ea se mai joaca la varsta ei? trebuie sa fac un cadou unei fetite de 11 ani si nu-mi trece prin cap cu ce isi ocupa timpul liber fetitele la varsta asta. Ma ajuti...?
Belissima multumesc pentru aprecierile la adresa Biancai. Sunt tare mandra de ea! Si ca sa ma laud si mai tare www.biancamanolescu.ro/
Mirela daca nu vii de revelion, nici macar de Craciun nu ajungi cu colindul pe la noi?
Fetelor pentru ca se apropie Anul Nou astept inscrierile pentru petrecere sa stiu cum ma pregatesc!!!!
Va doresc sa aveti parte de un Craciun linistit alaturi de cei dragi!!!
Deea_Deeutza spune:
Deni sa-ti traiasca si tie minunea de fata si la cat mai multe premii. E frumusica tare si foooarte talentata.
virgiL spune:
MIHA 81, si multumesc!Ioana mea citeste f mult si iubeste animalele.Ca idee de cadou ,poate ar fi buna o carte din seria Jurnalul unei pustoaice?Ioanei i-au placut f mult...Acum a mai primit una ,Vampiratii...a terminat-o ieri(a primit-o alaltaieri)
gyan spune:
La multi si fericiti ani,Andra! Asadar o sa primesti cadou dublu
Miha81,tu chioar nu glumesti cu petrecereaAsta al meu s a salbaticit de tot,am fost in vizita si era mort de oboseala dar n a vrut sa doarma cu niciun chip,se uita in jur si plingea.
Ylari,biscuitii aia suna tare bine,ne dai si noua reteta daca nu e complicata?Urmatorul sfirsit?? Cind va fi cu adevarat nu va mai crede nimeni.
Virgi,ma intrebai..eu pe la ore d-alea mici alimentez pruncul
Am descoperit ceva minunat: safe feeder.Poate ca stiti, mai vazusem si eu inainte dar nu credeam ca o sa ii placa.I am dat pina acum avocado si banana si le a lins,mai bine decit din lingurita.Doar ca se murdareste mai rau dar daca stai pe linga el e ok.
miha,am auzit si eu cum e cu glutenul in germania.Nu stiu cum e mai bine dar uneori mi se par un pic ciudati.Cind fetita prietenei mele era micuta ii zicea sa o spele doar 1 data pe sapt ceea ce mi se pare aiurea..
sanatate multa bolnavilor mai mici sau mai mari si spor la (pre)gateli