Ceasca de punch - 2
Raspunsuri - Pagina 17
Lali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Este curent,este internet....bre..sa stiti ca ma bucur ca v-am cunoscut in caz ca dispare internetu`..... Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Asta ar fi cam la fel de rau ca si sfarsitul lumii...
Dimineata se circula atat de bine prin Bucuresti, pe o ninsoare deasa incat cred ca ori a plecat deja lumea la munte, ori stau in familie de 21.12.2012 !
Viviana, zici ca a fost deja ? Ca la radio inca o anunta.
In alta ordine de idei am avut petrecere la cupil, revin sper cu poze, sa ma laud si eu printre atatia copii frumosi de pinguini.
Ioana_Pos spune:
KAri, incearca si ceai de ceapa - are un gust infect dar 2-3 cani calde/ zi o sa amelioreze simptomele. Calde, nu fierbinti!
Am scos si eu capul ca ghiocelul, ca de vinerea trecuta m-a tinut fie-mea in focuri cu o raceala banala care a ajuns la voma in jeturi si refuz sa mancare de am ajuns la camera de garda . De 2 zile a inceput sa mai manance cate ceva si sper sa se refaca. Are o fetisoara palida si niste cearcane de parca ar duce greutatile lumii pe umeri.
Buflea, azi trimis coletul. O sa ii scriu Soranei sa ii multumesc pentru intelegere.
Am vazut poze de pe la serbari: niste copii foarte frumosi si talentati! Sa va traiasca!
Azi am scris si eu felicitarile si pentru ca nu erau pliate, am constatat cand le-am indoit ca am scris unde nu trebuie. Asta e!
Revin, ma duc sa vad ce vrea sa manance Bebelincozaura.
kariguld spune:
hallo pinguinelor
daca scrieti aici, inseamna ca e bine. e chiar foarte bine.
Ioana, sanatate bebelicozaurei. ceai de ceapa? o sa fac, doar n'am sa mor daca-l beau.
feciorul ma anuntat dimineata fix la 06:33 ca inca n-a venit apocalipsa si sa am grija pe unde merg azi sa supravietuiesc in caz ca... nu de alta da sa nu ramana el fara mancare.
eumada spune:
Mai,Marius a pandit-o pana pe la 6.30...cum nu a venit s-a culcat cred...acu` o pandim noi...mai ca nu mai poci....
Gluma,gluma,da eu am o nebuloasa pe creier:
Cata prostie umana trebuie sa existe ca sa se bata atat moneda pe asta?
Auzi asteapta astia in direct sfarsitu` lumii...ptiu,nu credeam ca sunt atat de multi saraci cu duhul....asa de avizi de senzational..maine oare ce or sa mai spuna?
kariguld spune:
citat din mesajul lui eumada Cata prostie umana trebuie sa existe ca sa se bata atat moneda pe asta? Auzi asteapta astia in direct sfarsitu` lumii...ptiu,nu credeam ca sunt atat de multi saraci cu duhul.... Madalina |
vezi unde a dus tehnologizarea?!!
viviana, jezzz serpi in dulap? e valabil si la noi cu copii mai mari? ca fii'mio a trecut de etapa cand colectiona toate de pe afara.
Aqai, fi pe faza, verifica sertarele din casa.
roxanaz spune:
Lali super pozele si fecioru'! bestial tortu cu angry birds, clar a fost in trend anul asta!
Ioana sanatate don'soarei!
eumada spune:
acus ma duc dupa dvd -ul de la serbare si am niste poze profesionale....
Lali...deci mingea aia rosie e angry birds.....Eva a zis ca e frumoasa dar pacat ca nu o poate manca....
eumada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lali
Asta ar fi cam la fel de rau ca si sfarsitul lumii... Dimineata se circula atat de bine prin Bucuresti, pe o ninsoare deasa incat cred ca ori a plecat deja lumea la munte, ori stau in familie de 21.12.2012 ! Viviana, zici ca a fost deja ? Ca la radio inca o anunta. In alta ordine de idei am avut petrecere la cupil, revin sper cu poze, sa ma laud si eu printre atatia copii frumosi de pinguini. |
Adica e mai rau ca v-am cunoscut?
Mai ai baiet mare......
Lali spune:
citat din mesajul lui eumada acus ma duc dupa dvd -ul de la serbare si am niste poze profesionale.... Lali...deci mingea aia rosie e angry birds.....Eva a zis ca e frumoasa dar pacat ca nu o poate manca.... Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Nope, mingea e planeta rosie de la Angry Birds Space, si era supercomestibila... cioco neagra, alba, fructe !
Si pasarile, si porcii erau din martipan bun, bun. Azi a mancat fecioru ultima pasare si prastia. Nu pot sa va spun ce foiala a fost in jurul ospataritei care taia tortul !