Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

cami, sa-i treaca repede Antoniei si sa-l vada pe Mosu. Tot de asta imi e si mie ..sa nu cumva sa nu ajunge la servare.

yasmi, frumos ca v-ati distrat. Si noi am fost asear la nasi, s-au strans 5 copilasi cuminti, cuminti care ne-au lasat sa si mancam linistiti

laura, spor la scapat de pampers. Si ru o tot tin dimineat pe Cata fara pampers, dar nu vrea sa faca nici macar un strop la olita ..inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

madutza_braea face odata im pant si de 2 ori al olita dar zice caca cand vrea sa afc pipi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

cami si mada, sanatate la copilasi!
yasmy, v-am vazut pe fb
ally, ce frumos, ma bucur pt voi!, poti sa o pui pe mamaie in poarta la fotbal
laura si eu o mai tin in fundul gol, dar cred ca dupa sarbatori ma tin de funduletul ei... ca deocamdata suntem in serbari si pregatiri si munca si nu am cum...si am vazaut-o cand face ca nu zice nimik, e ff mirata
noi am fost la cumparaturi pt Craciun, chestii neperisabile, deja era nebunie, dar eu nu suport sa merg in market cand e inghesuiala atunci inainte de sarbatori, ca imi vine sa tip , am venit acasa am facut un peste am mancat, am pus lucrurile la loc si inca cautam de aseara un card de memorie, pe care stiu eu cine l-a luat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

feteleeeeeeeee
vin cu o veste bunaaaaa
v-a pomenit si azi sotul la sfanta liturghie pe cele care m-ati rugat sa va pn la pmelnicul de la maslu
deci sa fiti sanatoase si sa va fie de bine rugaciunile
daca ajungeti si voi la biserica aprindeti si pt noi o lumanare
PREOT LUCIAN
PRESBITERA CAMELIA
ANTONIA IOANA TEODORA
PETRA ADRIANA
multumim din suflet

Mergi la inceput

mada sanatate multa si voa
eu zic sa mai ceri o parre
daca tu simti ca u e pok cu auzul
ca nu e de glumit
pupici

delia si la noi cica a fost la fl
eu de aia merg in cursul saptamanii
maine cred ca fac si eu aprovizionarea
si cu cele de craciun si de revelion

Mergi la inceput

yasmi ce frumos ca v-ati distrat

Mergi la inceput

deliaaaaaaaaaaaapls mai da-mi si mie site-ul ala cu mancaruri faine
ca am uitat linkul
si vreau sa fac macar un aperitiv din ala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cami multumim.
delia, mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

salutari

n-am mai apucat sa intru, am dat examenul, am fost la servici ca aveam de recuperat, la party cu colegii, ieri la petrecerea lui vlad de la gradi, si cu andra bineinteles care n-avea nici o treaba, era in largul ei, a dansat si ea cu copilasii de la gradi, isi facuse si prietene de varsta ei, se invarteau una in jurul alteia de parca ziceau care e mai cocheta nazdravanii de baieti nu le-au dtat piciorusele 2 min de cat au alergat, era si spatiu de joaca cu tobogane, de catarat si toate cele..al meu tare nazdravan mai e, toti stateau linistiti si urmau instructiunile, el cu prietenul lui numa sa imbranceasca, sa impinga, sa chicoteasca..m-am mai linistit ca eu credeam ca e cam blegut asa imi place, mai nebunatic, mai cu initiativa chiar si la prostioare..

madutza, imi pare tare rau cu cristinel..unde ati fost al doctor ? el se plange de durere ? dupa ce iti dai seama ca nu aude ? ca daca e chiar asa, e grav cred eu..uite azi noi am ajuns la doctor, la orl la medlife si dr i-a facut un test, ia astupat urechea buna si i-a lasat-o doar pe cea bolnava, de care se plange ca-l doare si la care are otita seroasa..si ea soptea cuvinte in partea opusa in timp ce urechea buna, care era spre ea, era acoperita..si il punea sa repete..a repetat toate cuvintele si ne-a zis ca auzul nu ridica probleme acum..ca si eu aveam impresia ca nu aude bine ca nu-mi raspunde decat dupa ce-i repet de 3-4-n ori..acum stiu de la ce e, de la ignoranta

deci cum spuneam, am ajuns si noi la doctor..stii ca era pe tratament cu nasonex 1 luna sa vedem daca se retrage lichidul..si azi dimineata s-a trezit cu durere de ureche si am fugit al doctor..avem aerosoli si nurofen la 8 ore..ma bucur ca am scapat de antibiotic, insa ma enerveaza ca e f f agitat si marait si se plange intr-una de durere si nu stiu ce sa -i mai dau ca cele 8 ore n-au trecut
i-am dat homeopate - belladona si chamomila am zis ca-i mai trece durerea si am incalzit un saculet cu sare sa-l tina la ureche..
off ma gandesc cu groaza ca maine trebuie sa-l duc la gradi si se va agrava si ajungem la antibiotic iar..mor nu alta

sa-mi spui si mie ce ai facut daca ai mai fost la doctor cu el..

somleac, te rog mult mult de tot..spune-mi si mie ce homeopate as putea sa-i mai dau pt otita seroasa si cum trebuie administrate,.
eu ii incep cu vreo 3-4 doze din ora in ora dupa care raresc de 3 ori\zi.

i-am mai dat aconitum si calcarea carbonica, astea mai stiam eu ca sunt bune la otite..

mandreac spor la munca si felicitari
deea LA MULTI ANI pt domnisoara ta frumoasa..si scuze pt intarziere

pup pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua tuturor!!!

Va multumim frumos fetelor pentru gandurile bune!!! Suntem tare fericiti ca a venit nona la noi.

Cami, iti multumim frumos!! Nu mai stiu daca noi saptamana trecuta ti-am dat numele pentru sf maslu sau pt altceva, oricum multumim din suflet!!! Am salvat si eu in tel numele voastre intregi si cand ajung la biserica sunteti pe lista noastra nelipsiti.

Mergi la inceput