Piersicute de iulie august (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Inca una si ma duc: am uitat sa va spun ca i-am luat safe feeder, iar azi a si mancat din el: bucatele de avocado copt si f dulce (eu una sunt inebunita dupa avocado). Am facut si poze, o sa pun pe picasa sa vedeti in ce hal s-a facut pe fatza maini si haine. De acum incolo o sa-l imbrac cu babetica de plastic cu manecutze.
AVantajul safe-feederului e ca nu mai pierzi timpul cu pasatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ali,draga,nu te pot incurca cu prajitura ca sunt cam la dieta.Am tinut Dukan vreo saptamana si ceva si pina saptamana viitoare nu pacatuiesc ca am cheful de sfarsit de an la firma si nu vreau sa se uite lumea cu mila la mina.Mai am vreo 4 kile in plus fata de cind am ramas insarcinata...dar nu ma grabesc.
Cum te.ai acomodat?Merge Rafi la gradi?
Scuze daca ai mai scris,dar am pierdut vreo 3 capitole,cred.

Iuli,explicatia lor e ca se incepe mai devreme si mai lent...adica ii dai copilului timp pina la un an cind va trebui sa manance la masa cu noi.
Nu e data fixa 17 saptamani ci doar de atunci avem voie sa incepem.Mai trebuie tinut cont si de copil,daca da semne ca l-ar interesa ce mancam noi,daca are dinti,daca are greutatea corespunzatoare...deci sunt mai multi factori.in final mama decide ce si cum face.

Aici se incepe cu legume,carne,apoi cereale si ultimele sunt fructele care sunt dulci si de obicei le accepta toti.

Miha,eu merg pe mana lor de data asta,ca la Lucas am asteptat 6 luni si tot e alergic desi noi nu suntem niciunul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Cheylanger te rog scaneaza-ne sa vedem si noi ce mai zice cartea. Cerea cineva ultimul rezumat facut am s ail pun eu pe mailul comun ca il am salvat in pc.
Nicosya cand ai timp chiar as vrea sa citesc articolul cu vaccinuri.
Maya nu a facut nici o reactie adversa la nici un vaccin, are doar o mazarica mica de la cel facut in maternitate (am inteles ca e bine). Mie mi s-a zis dupa fiecare vaccin, care il faceam intotdeauna in jur de ora 10 ca sa pot sa o supraveghez peste zi si nu seara ca sa nu dorm noaptea (oricum nu dormeam dupa vaccin de teama), la o ora jumatate sa ii pun trei sferturi dintr-un supazitor de paracetamol si sa ii tin neaparat mereu o conpresa cu spirt pe intepatura timp de 24 de ore. La noi a functionat nu am avut absolut nici o problema in concluzie cred (daca nu ma razgandesc pana atunci) ca o sa le fac si pe cele care urmeaza.
Aruba am vazut torturile tale sunt super, vreau si eu unul numa ca asa is de departe.
Ada super cadou vei primi - sa exersezi in oglinda fata de om surprins .
Delia adidasii sunt picioare de porc. Cat m-am mai gandit si eu prima data cand am citit.
Laura tare-i dragalas Andrei are asa niste obrajori de la-s pisca incontinu. La fel si pe Eric.
Inaf te consolez si eu ca sunt tot "bine crescuta". Eu nu am dat jos decat 8 kg de cand am nascut si fie ca am pus vreo 24, sunt suparata dar imi trece usurel cu niste dulciuri ca doar ele sunt de vina.
Ce mie dor de Biribu. Si imi era si de Dana da am vazut ca a scris. Cred ca si parintii nostri aveau dreptate cand ne hraneau fara prea multe griji si retete bine puse la punct dar ma gandesc ca pe atunci fructele si legumele se cresteau altfel si nu se foloseau asa multe chimicale.
La noi azi a fost jale cu schimbatul pampersilor. Maya parca facea anume si parca se abtinea sa nu faca tot si imediat cum o schimbam mai rezolva unul. Nici murdara nu o puteam lasa. A facut cred ca de 6 ori dar foarte putin, bine la noi face mai des de la medicament.
Asa mi-am mai amintit ceva, am chef de vorba, zilele trecute i-am facut masaj Mayei cu ulei de la Jonsons si a doua zi avea o gramada de bubite pe burtica si era si rosie si apoi au aparut si pe manute. Nu am mi dat-o si vad ca i-au trecut. Oare sa fi fost vreo reactie alergica? La fel am patit si cu o alta crema. Am folosit Panaten ceva nemtesc si nu am avut probleme doar ca acum nu mai am de unde procura (o primisem) am sa caut pe net poate gasesc. Acum folosim Fisan, tot primit si asta, vad ca merge bine nu a avut probleme sper sa gasesc pe net sa fac comanda ca e jale daca il schimb si pe asta nu vreau s amai fac experimente pe ea.
Vreiam sa trimit si numa ce a cazut de pe bloc o bucata mare de zapada de m-am si speriat (locuiesc la parter).
Gata ma bag la nani. Somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Mi-am adus aminte. Am mintea odihnita astazi .
Intreba Andreea de centru de activitati. Eu am ceva in genul asta doar ca are mai multe zornaitori http://www.magazinulluibebe.ro/bebe-la-joaca/jucarii-pentru-bebelusi/centre-de-joaca-arcada/a-haberkorn-centru-de-joaca-nemuzical. Am vazut ca si Dana are ceva de genul asta. Eu cred ca cu asta se poate juca si cand va sta in fund si chiar de nu se scot toate zornaitoarele si se poate juca cu ele fara sa mai stea pe suport.
Ada zicea una dintre fete ca e povestea nasterii lui Nectarel scrisa undeva. As vrea sa o citesc si eu da nu stiu unde.
Acu chiar ca ma culc ca vad ca is singura care bantuie pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vera_l spune:

hahah,trebuia sa mi se intample si mie o data si-o data,bine ca n-am scris mult,nu stiu unde a disparut mesajul.se vede ca-s praf.deci:
Buna dimineata din nou,
dau euazi si o felie de tort ca daca tot l-am facut sa nu se depuna doar pe burtica mea
Lml sarbatoritilor zilei,Emma Mihaela de zizou si Stefan de niccostea.
Noi am avut asa cum am prevazut o noapte agitata,acum buburuza mea doarme profund iar eu ca lovita
Fleur asteptam poze
pup piersicutele toate,zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata. Haideti la cafea cu lapte. Mie imi trebuie o tona cam am dormit super putin. Aurora s-a trezit o singura data la 4, dar eu m-am culcat in jur de 3.
Bineinteles ca nu retin daca vroiam sa raspund ceva ca abia vad monitorul.
Daconst, bine ai revenit. Ne era dor de tine.
Diversificarea e o mare varza in capul meu si sper sa ma descurc ghidata de instinct.
Balanta, despre cereale nu stiu mare lucru. La legume citisem ca incepi cu morcov si apoi adaugi tot cate o leguma, dar in plus fata de ce ai introdus deja la distanta de 3 zile una de alta. Ina vad ca a zis sa le intorduci separat si sa le combini doar cand sunt date toate. Cred ca e bine in ambele feluri, depinde cat de repede vrei sa inlocuiesti complet o masa. Eu ma gandesc si ca daca adaugi legume la combinatiile deja testate e mai gustos decat daca le dai separat. Nu stiu daca bebe va vrea spre exemplu pastarnac gol. Nu stiu daca sunt foarte coerenta in explicatii, dar mai revin daca nu ma intelegeti.
Cu fructele si cerealele sunt eu cam nedumerita plus ca nu stiu exact cam cand ar trebui inlocuite complet mesele. Eu as vrea sa maerg pe legume-fructe-cereale, dar nu stiu daca sa dau fructe crude sau la abur. De sucurile de fructe ce stiti?
Oricum, sunt multe pareri referitoare la diversificare si probabil fiecare face cum crede ca e mai bine pentru copil.
Cat despre discutia ca parintii nostrii ne-au crescut bine mersi fara atatea scheme de diversificare....da si nu. Adica e adevarat, noi am crescut cu mai putine fite, dar pe de alta parte nici nu cred ca e bine sa ignoram ce s-a mai "descoperit" de 30 de ani incoace doar pt ca atunci a fost bine. Alergiile mai frecvente cred ca sunt cauza chimicalelor din orice si a poluarii mai degraba decat al diversificarii diferite. Din pacate cine se loveste de ele sufla si in iaurt. Plus ca romanii nu mamanca chiar sanatos si incidenta obezitatii si a bolilor cardiovasculare spune multe. Nu vb neaparat de diversificare, dar nici nu mi-as creste copilul cum au crescut unii dintre noi (ex sotul) cu mancare gatita mereu cu untura de porc, cu meniuri aproape exclusive din porc, etc. Nu vb de perioada cat era bebe, evident, dar de cand a inceput sa manance din mancarea familiei....Mi-ar placea sa ii induc fetei un stil de viata mai sanatos, axat pe mancaruri variate si sanatoase. Oricum deviez de la subiect si nu ma exprim prea clar.
Va pup pe toate si ma duc sa bag cafea pana imi revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Neatza si de la noi ,

Am avut o noapte usurica

Fleur al meu mai incape in scoica mult si bine . Acum avem 7700 gr si vre-o 65 cm
Bea merci de aprecierile pentru falcutele lui Andrei
Iuli , i-am facut analize generale la sange la Ana Culcer acolo a iesit ca este alergic , acum ar trebui sa merg la alergolog si sa depistam la ce
Ioana , eu sunt pestisorul ( din ala mai mare ) racul a cazut pe Andrei .
Multumim de cafea Muraturica eu o savurez deja

In legatura cu rafturile din frigider , maruntisuri erau dar nu era mancare gatita si va imaginati ca dupa 15 ore de munca sa-i dau cascaval , branza sau mezeluri nu era prea incantat dar ia trecut si -a pregatit singur ce a vrut . Eu m-am ocupat de procedeele pentru culcare a lui Andrei .

Vin sa pap toate prajiturile facute si pe care nu puteti sa le terminati doar sa-mi spuneti unde sa ma prezint

Revin ca se vaicara de ceva timp

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Am uitat de oala minune: cat lichid vrei sa ai atata pui pt ca nu se evapora decat f putin
Cum adica ai prea putin?

Mergi la inceput

Neata si multu de cafea
Eu am decaf

Bb e de coma , s-a trezit la 7 si acu sforaie din nou!

Ina unde la Poli ca in afara de camin nu stiu altceva

Revin

Daconst

Mergi la inceput

Vali am citit acum
Nu stiu ca sa zic inseamna ca S-a evaporat, la mine nu scade deloc
Ce oala ai? A mea e fissler

Mergi la inceput