operatie polibi - cat costa si altele

operatie polibi - cat costa si altele | Autor: Danutza26

Link direct la acest mesaj

buna ziua
baietelul meu robert,2 ani si 11 luni are polibii foarte inflamati.dupa vreo 4 luni in care ma chinui cu el cu otita la ambele urechi,raceli repetate,amigdale inflamate,am fost la nenumarati doctori dintre care 3 orl-isti,doi dintre ei mi-au spus ca trebuie neaparat operat de polibi,deoarece din aceasta cauza nici nu i se vindeca otita cum trebuie si raceste atat de des.am bagat foarte multa medicatie in el.antibiotic oral si injectabil,tot felul de siropuri de tuse si picaturi de nas,aerosoli cu tot ce se poate,antitermice pt febra..deja sunt prea multe,nu sunt bune atatea medicamente.m-am saturat,nu mai rezist psihic.nici macar nu l-am dus in colectivitate.luni am ajuns si la bucuresti,la sp. grigore alexandrescu la doctora toader miorita.dansa mi-a spus ca trebuie operat de polibi k nu se mai poate.asta e,saptama viitoare mergem la operatie.intrebarea mea este cat costa aceasta operatie?nu am idee cat merge la bucuresti o operatie de polibi.vreau sa stiu de asemenea daca ati putea sa-mi spuneti daca e ceva complicat si cum se comporta copilul dupa aceea.mi-e groaza cand ma gandesc k mi-l vor lua din brate si il vor duce in sala de operatie.vreau sa mai mentionez k copilul meu inca mai tuseste putin si este infundat.nu ii trece cu nimic,doctora mi-a spus ca din cauza k s-au marit polibii f mult si nu sunt aerisite cum trebuie caile respiratorii,ceva de genul asta.se poate opera daca el inca e infundat si mai tuseste?astept raspunsurile voastre daca ati trecut prin asa ceva cu copii.va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175120&whichpage=1

Mergi la inceput