BRAVO Mena, Pisigri, ELEN_a12, Ella_28!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Buna seara gagicutzelor!

Ce-mi lace sa vad veselie la noi pe partiutza!

miri, iti spun si eu bun venit la noi pe partiutza care dupa cum vezi are deja un bulgaras in plina actiune!

Desert, ma gandeam aseara ca mai bine imi bagam ceva in fund decat sa sciu postarea aceea ... eu am scris strict parerea mea, nu m-am adresat nimanui, nici nu stiu daca a dioscutat vreodata cineva la noi pe partiuta despre asta, poate doar asa sa se fi interpretat ca am ceva cu cineva anume ... am starnit niste reactii la care nu ma asteptam ... te cred pe cuvant ca le-ai luat si ca le vei si folosi cu incerdere ... chiar am accesat linkurile tale ( frumosi bebelusi , e drept) si citeam acolo ca e ok sa le folosesti pana la 20 kg poate chiar si mai mult ... eu am ambii genunchi distrusi pentru ca la prima sarcina am luat 28 de kg ... kg care mi-au distrus genunchii si coloana ... am o prietena care s-a operat de hernie de disc si medicul i-a interzis sa se mai ingrase vreodata, spunandu-i ca tot ceea ce coloana noastra cara in plus peste 5 kg, este o mare povara ... repet, cred ca wrap/sling/marsupiu/etc pot fi o varianta pentru o fuga in coltul strazii, dar nu voi accepta niciodata ca un bebe care nu este purtat de mama pana la 2 ani in wrap va avea lacune in dezvoltarea lui ...

Katy si eu voi merge pe varianta body, costumas, eventual un pulover, combinezon de fas si chiar si o paturica+ caciulita + scoica ... totul tine de cat de frig va fi zilele respective ... stiu ca din maternitate si pe la cursurile la care am mai participat cu primul bebe, ne invatau ca nu trebuie sa imbracam bebele nici mai gros nici mai subtire decat ne imbracam noi ... daca noua ne e ok cu tricou si pulover, la fel ii imbracam si pe ei ... scriam mai zilele trecute, eu am gasit un combinezon tip saculet de dormit, care are si fanta pentru centura de siguranta ... jucandu-ma cu Honey cu un bebelus am constata ca se foloseste foarte usor, avand in vedere ca nu trebuie sa-i bag piciorusele pe cracul combinezobului ... la Honey am primit un combinezon mai de 1 an, care avea botosei detasabili, cu sistem de prindere in capse si mai tot timul ii pierdeam botosei, cu tot cu capsele lor ... plus ca intra si frig pe acolo ...

pisigri, tu, nu spui nimic? primesti si de la mine o incurajare sincera?

In alta ordine de idei, astazi am avut serbare la sot la firma ... si a primit copilul o tablita cu fata dubla - una pentru scris cu creta si alta magnetica, cu cifre si litere, de la Imaginarium, foarte draguta ... ... pe langa faptul ca rintre altele , si eu tot asta i-am luat ( ce-i drept mai inalta, si nu cu creta, cu clipsuri pentru foi - ceea ce ma incanta pentru ca nu-mi face numai pudra pe peste tot ) , a mai fost si super dezamagita ... ea chiar isi dorea asa ceva, dar a zis ca asta nu e cadou de Mos, si ca ea nu asta i-a cerut ... mai nou vrea nu's ce set de facut margele ... si papusa ... nu stiu , dar pe vremea mea, aveai papusa, nu mai doreai papusa ... acum daca ai 15 papusi si niciuna nu e Ariel, logic, vrei si o Ariel ... si daca ai si Ariel, dar nju o ai pe aia cu coada care se si misca ... degeaba o ai ... si degeaba zic eu ho mama, avem destule... mai sunt si bunicii pe langa si chiar nu poti sa-i scoti pe usa afara de fiecare data ...

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si 29+ cu Heidi Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Mami_papatot : ce funny e fetitza ... pai acum ai diversitate ..inainte ..te uitai pe Rai Uno ..da nu cereai toate alea ca shtiai clar ca sunt din alte tzari , alte lumi , acum cand ma uit la minimax asha intamplator , cand butonez ... pana shi eu vreau pe papusa Maia shi cicio bello shi toate papushil alea care fac fel de fel de chestii ... dragutz ca o sa ai doau moatze dragutze shi o sa ai casutza plina de papusele shi gandget-uri de facut papa la papusele , shi margelutze shi etc

Eu ma ashtept la cuburi , ego , avioane .. sotzul e tare happy ... eu inca mai imi doresc pe ascuns papusile alea de pe Rai Uno de pe timpuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

de scos din maternitate : un body de corp , o salopetzik , combinezon shi caciulitza ....shi landou ...ca din maternitate in mashina fac 2 min ..shi din masina in casa inca 3 ..deci nu ingheatza bebe asha rpd ... :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Citat:
citat din mesajul lui tweetisor

Mami_papatot : ce funny e fetitza ... pai acum ai diversitate ..inainte ..te uitai pe Rai Uno ..da nu cereai toate alea ca shtiai clar ca sunt din alte tzari , alte lumi , acum cand ma uit la minimax asha intamplator , cand butonez ... pana shi eu vreau pe papusa Maia shi cicio bello shi toate papushil alea care fac fel de fel de chestii ... dragutz ca o sa ai doau moatze dragutze shi o sa ai casutza plina de papusele shi gandget-uri de facut papa la papusele , shi margelutze shi etc

Eu ma ashtept la cuburi , ego , avioane .. sotzul e tare happy ... eu inca mai imi doresc pe ascuns papusile alea de pe Rai Uno de pe timpuri

acum fie vorba intre noi, am vazut si eu in Metro un catel de 450 ron si multa minte nu mi-ar fi trebuit sa-l iau ... dar asta ramane intre noi ... atat ca nu avea suflet fratioare, in rest facea de toate ... dar treaba asta cu papusile nu o i9ntyeleg, cu atat mai mult cu cat singura jucarie cu care se joaca cu adevarat este Hamucu ... un catel pe care il are de la 8 luni si care iti poti imagina cum arata ... in rest ... le cumpparam/primim/etc , le ciufulim si le bagam in cutia mare cu prostii mici ... adica ok, inteleg, cumparam alte chestii care stiu sa faca si sa ne invete diverse ... dar papusi, iar papusi !!!! dar toate pana la Kity, nu suort matza aia nici sa ma pici ... deci orice, dara fara Kity ...

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si 29+ cu Heidi Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desert_rose spune:

Am intrat special sa-i urez lui pisigri sa aiba o nastere usoara, o recuperare cat mai rapida si un pui sanatos si frumos!!

Mami_papatot
- si eu am vrut de multe ori sa imi sterg unele postari de pe forum, de teama ca au fost interpretate gresit, desi eu nu faceam altceva decat sa imi spun punctul de vedere, nu sa dau sfaturi sau sa ii judec pe altii (unii o puteau lua asa, desi nu era intentia mea).
Asa se intampla in general: nu te adresezi cuiva anume, dar fiecare are de spus ceva pe tema respectiva, doar e forum si ne impartasim parerile "la liber". Sau te adresezi ultimei persoane care ai observat ca a abordat subiectul (cazul meu acum, acum )... ori pur si simplu uneia dintre multele persoane care l-au abordat. Eu am facut azi precizarea aceea pentru ca mi-am dat seama ulterior ca mesajul meu initial ar putea lasa de inteles ca ma incadrez suta la suta intr-o directie. Desigur, cu sufletul pot inclina in diverse parti, dar cand corpul nu te lasa si nu beneficiezi nici de alte ajutoare... Apropo de doctori si recomandarile lor pentru oase si coloana distruse... stiu exact ce si cum, de pe pielea mea, de ani de zile: eu am "interzis" de la medici (multi si renumiti, nu am stat numai in parerea unuia, am colindat spitale, cabinete, sanatorii, centre de recuperare, in Bucuresti si in alte orase) sa fac vreodata in viata asta un bebe.... si totusi ma risc sa il fac (si in fct de cum voi fi dupa, poate sa ma mai risc la unul). Am "interzis" sa car mai mult de 2 kg in viata mea, si totusi car zilnic multe si marunte, fac curatenii generale, scutur, spal, stau in pozitii interzise, car oalele cu mancare etc. - pentru ca nu stau locului in gospodarie (si de nevoie uneori, dar mai mult de placere, imi place sa gatesc si sa ma ocup de toate in casa cu manuta mea), iar acum, cu toate interdictiile primite, "car" o sarcina si dupa ce vine minunea, o sa o car cu orice ocazie o sa am. Cat voi putea. Mi s-a spus ca sunt inconstienta pt ca nu am ascultat sfaturile renumitilor.. si ca, daca faptul e consumat si nu am facut-o, macar sa nu ma ocup de bebe (!!!), sa nu il spal eu, schimb eu, iau eu in brate etc. Oamenii... bine intentionati, desigur, dar cum as putea eu sa rezist sa nu ma ocup cu manutele mele de puiul pe care l-am asteptat atata? Oamenilor le este usor sa vorbeasca, sa dea sfaturi, dar fiecare stie cel mai bine pentru el Nu m-am menajat nici acum si am riscat multe luand decizia de a-l avea, nici nu ma gandesc sa o fac dupa, Dumnezeu va avea grija de toate
Mai doresc sa precizez ca in randurile de mai sus mi-am descris situatia STRICT pentru a arata ca inteleg exact ceea ce spuneai in mesajul scris astazi, cu problemele de sanatate. Le am si eu (intr-o forma extrem de avansata si grava), deci stiu mult prea bine, din pacate, cum e

Legat de imbracat bebe - dap, imbracat ca si noi... sau maxim cu un strat subtire in plus. Eu ma stresez cum va fi vremea nu pt ca nu m-as adapta sa il imbrac atunci, ci pentru ca mi-e frica de inzapeziri, de ajuns greu la spital etc

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Gataaaaaaaa!!! Scoatem motatele pentru PISIGRI!!!
Maine e ziua cea mare!!!

Ecaterina te asteptam!!!! Sa iti fie venirea si adaptarea usoara!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 36+ cu Gabriel

Am ajuns la termen . Vine Mos Craciun? Am fost cuminti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Scoatem agitatele!!!!

PisigriNastere usoara !!!!

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 28+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Pisigri - nastere usoara !!!

lui Matei (15.12.2010) si 35+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Felicitari mamicii si bine ai venit primului bulgaras din gasca. Veti avea parte de sarbatori de vis.

Mamica de Ana–Adelina si 30 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Pisigri nastere usoara!!!!!

Mamica de Ana–Adelina si 30 sapt

Mergi la inceput