Nu stiu daca mai exista acest subiect pe forum in alta parte, insa il deschid acum pt ca anul trecut mi-a prins foarte bine de aici afland de reducerile din magazine pt jucarii.
In afara de reducerile de la Carrefour, mai exista si in alte magazne, stiti daca Metro va mai avea acel week-end cu reduceri de 50-70%?
Citat: |
citat din mesajul lui Baby1320 Ce reduceri sunt la Carefour ? Spune-mi si mie, te rog :) Mama lui Luca din 6.04.2010 |
Reducerile de la CF sunt o mare teapa- scumpesc jucariile cu o zi doua inainte si apoi zic ca le-au redus, pretul fiind acelasi ca pe la inceputul lunii. Anul trec am cumparat o papusa -80 ron , sapt urmatoare era vreo 140 si apoi in prag de Craciun era 90 -da era redusa
Noi am luat cateva din cadourile de Craciun de la Real. Unele reduse mai mult, altele mai putin, in principiu am cautat accesibile la pret. Si sunt cateva.
Si la Auchan erau multisoare jucarii, e adevarat ca si mai bunutze, dar si mult plastic. In principiu, ar fi de unde alege si aici.
Promotia de la Carrefour.... masinuta Fulger McQueen cu telecomanda, era 249 de lei, au redus-o la 212 lei, iar eu am luat-o de pe net cu 125 de lei.
Poate vor mai avea ceva mai aproape de 25 decembrie..