Delfinasi jucausi de iulie-august (96)
Raspunsuri - Pagina 10
paula_m spune:
Iui, ce frumos!! Am vazut albinuta . E adevarat ca nu am inteles toata poezia, dar am inteles primele 2 cuvinte si sfarsitul- restul mi-l inchipui. Ce atmosfera frumoasa...de abia astept si eu prima serbare, te-am invidiat acum, sa stii!!!
Alina, ce mare s-a facut Victor!! Si ce i-a crescut parutul!! Si ce frumusel e!!!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 10+
Am implinit doi anisori!!!
poze
baby78 spune:
La multi ani Alice sa fii sanatoasa, sa te bucuri de familia ta minunata iar tu sa ramai mereu cum esti acum! Pup si sa ai o zi minunata!!!
La multi ani Ana de Otilia Sa cresti mare,sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume alaturi de frumoasele tale surioare si parintii tai minunati!
Coteasca cred ca e tare greu fara strumf acasa...Eu nu cred ca as rezista nici macar o noapte departe de puii mei
baby78 spune:
Alina, ce ma distrez cand spui de nazdravanul Victor!! E un dulce
Paulapana la urma Raul mai merge la cresa?
paula_m spune:
Iuliana, e in pauza de cresa, pt ca mi-era teama ca face varicela, si nu voiam sa le fac bucurii altor parinti de Revelion...si am hotarat ca=l tin acasa. Cand am anuntat la cresa motivul, a zis directoarea ca nu ar fi o tragedie daca face si iau si alti copii...asa aiurea mi-a sunat...adica eu as vrea sa fiu intrebata si nu sa ia altcineva hotararile astea in locul meu!!!
Oricum , m-a sunat sa ma intrebe cum e Raul, asta e un punct cu plus, dar mai tb multe sa acopere minusurile alea
poze
Alice_Elena spune:
Multumeeeeesc mult mult fetelor!! Va servesc cu tort de ciocolata si smochine.
Ana, pui de Otilia, la multi ani si tie! Sa cresti mare si minunata, sa ai grija de surorile tale frumoase
rodyka spune:
puiutz, mami draga, sa fii binecuvantata si fericita toata viata, sa ai o aniversare frumoasa si multe altele de-acum incolo. la multi ani!!
crissy77 spune:
La multi ani puiutz_mic!
bondarelul Vic. Eu nu vad pozele, imi cere sa activez google+
michelle, uau, mi-a placut serbarea voastra, intrarea, recitalul Mosului+Zanei Iarna - faina ideea. Bianca a fost in largul ei
paula_m spune:
LA MULTI ANI ELENA!!!
Iti doresc tot binele din lume!!
Nici eu nu am putut vedea pozele lui Victor!! Alina, ajuta-ne!!
poze