Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 2
ailed_dota spune:
miki, mai stii ce fericiti eram cand primeam mandarine sau portocale? Eu cea mai fericita am fost cand am primit carioci de toate culorile...si e tin minte un brad care l-a luat tata si mi s-a parut mie ca e ca-n desenele animate...
ally, cel mult ai scris, stii ce am constatat ca la sala sunt aparate pt toti muschii dar pt burtica tot abdomenele sunt baza...
, eu mai fac si acasa....azi nu stiu daca reusesc ca am o contractura musculara pe spate-omoplati....de nu pot ridica mainile...
yasmy, e gata praji
happy, ce-mi place ca amandoi copii ai au parul ondulat.....
madutza_bra spune:
ally,
multumim pt cap nou
Ma bucur ca ai intrat. Cum stai cu timpul? am vazut pe Fb un Dracell pregatit de antrenamente
Cristi la serbare are o poezie cu o saninuta
ma tot gandesc sa nu o iau pe Cata cu noi la serbare..acum nu mai sta cuminte ca anul trecut si nu voi putea sa fiu atenta la spectacol...
andreea, sa stapaneasca sanatos Rares incaltarile 
ailed_dota spune:
yasmy, un link cu reteta..? pls
mada, ar putea fi atenta ca sunt copilasi care canta si danseaza, andra e f receptiva la asa ceva...
fetelor pe mine m-a tras curentul ieri..., ma doare de la ceafa pana la mijlocul spatelui pe omoplati si brate.... sau o fi de la carat? ca la market am uitat ca n-am caruul cu mine....![]()

madutza_bra spune:
delia, da ii plac copii dar vrea sa fie si ea acolo cu ei
La petrecerea de Halloween s-a bagat peste tot mot dupa ei. Nu prea reusesc sa o tin langa mine...decat in brate si asa cu scandal. ma gandesc ca nu ar fi corect fata de Crista sa merg si sa nu pot fi atenta la ce a pregatit el, mai ales ca este o surpriza pentru parinti si se pregatesc pentru serbare de peste 1 luna. Pe de alta parte el isi doreste sa vina si Cata...
Baga si tu o aspirina, face bine si la raceala si la febra musculara ![]()
Fug sa-mi iau copii, e mult prea multa liniste si mult prea multa curatenie ![]()
happi, am uitat sa spun ca am vazut pozele coplasilor 
Maria intradevar pare f matura. Ma uitam la poze si mi-o si imaginam cum zice ea de toate 
djlaura01 spune:

buna fetelor msssss de sfaturi nu sunt suparta pe nimeni cum banuia miki parca sunt suparat pe mn de aia nu am intrat am o stare aiurea

pe toate fara exceptii
ailed_dota spune:
mada, nu m-a lasat deloc cu ketonal, aspirina e loare la ureche.. am luat de la cineva un midocalm, o sa iau cand ma culc....
laura, lasa starea, iesi din ea, uita-te in ochisorii de cer senin ai Dariei si gasesti toate motivele sa-ti revii.
bb_yasmi spune:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8992/placinta-cu-dovleac/. Delia aici este reteta!