Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 19

bb_yasmi spune:
yvy, delia asa era iasmina mea. nu putea sa faca 2 pasi mergand fara sa fuga chiar si asa de la 10 luni nu a mai vrut in carucior....
Lucas merge frumos, nu am treaba cu el.

roxy_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi deci doar la noi in Timisoara si la somleac in arad nu se mai gasesc cizmulitele???? ![]() ![]() voi mai folositi caruciorul???? mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
pai cum sa nu-l folosesc? cand plecam in oras, la plimbari cum s-o duc? in spate?

roxy_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi Hai ca intru si eu in discutie ![]() Sincer, strict parerea mea, eu zic ca exagerati!! Daca copilul este alintat de alta persoana asta nu inseamna ca are acealeasi asteptari si de la mama. Exemplul nostru: tati dintotdeauna a dus o pe iasmi in brate, chiar si acum la 21 de kg uneori o duce de la masina in casa, seara la culcare de la parter la etaj, lucru care se intampla de mult timp dar si cand eram eu gravi. A incercat de cateva ori si cu mine. I am explicat frumos ca eu nu o pot ridica in brate si a a ramas. De ce sa strict legatura asta de alint dintre ei doi? Stie ca doar tati o poate duce in brate. L fel si cu alte lucruri si in legatura cu buni. Si cu lucas avem cateva. mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
exact asa si la noi. stie foarte bine ca tati o ia in brate si mami nu poate ca o dor mainile ca este grea

roxy_s spune:
yvy ce te mai enervezi si tu. dar iti dau dreptate, si eu m-as fi enervat. daca tu ai sopus ceva pai asa ar trebui sa ramana nu sa dea copilul peste cap sa nu inteleaga nimic. stai de vorba cu soacra si explica-i ce vrei de la ea. sigur va intelege ai grija de burticuta, mai mult repaus si odihna si mai putini nervi.