un psihgolog bun pt copii va rog urgent
buna.scuze daca nu am postat bine intrebarea dar nu am mai intrat de mult pe forum din prea multe probleme si nu stiu unde sa ma adresez.baiatulmeu de 6 ani are de cateva luni anxietate de separare si nu mai stiu ce sa fac.as vrea sa imi spuneti daca stiti un psiholog ,terapeut bun in bucuresti.multumesc mult.
Raspunsuri
mamica9 spune:
eu am fost la psiholog si acolo am descoperit un psihoterapeut bun care lucreaza cu copii. activeaza-ti mesajele private ca sa-ti trimit datele de contact, daca esti interesata.
bird70 spune:
Tu si sotul tau aveti nevoie de psiholog si consiliere nu copilul .
Cand o sa incetati sa-l bateti, sa-l amenintati ca-l parasiti, cand o sa aibe incredere in voi, cand o sa se simta in siguranta, cand nu ii va mai fi frica...atunci nu va mai avea anxietate de separare.
Poti sa-ti imaginezi ce e in sufletelul lui? Sunteti 2 adulti dusi cu pluta care abuzati bietul copil si tot el e 'defect' si are nevoie de tratament .
anya spune:
Eu zic ca e bine sa spuna asta si un psiholog. Plus ca poate sa le dea multe sfaturi bune.
Iti recomand pe d-na Elvira Alexandrescu. O gasesti la Medicover. Am fost si eu la ea acum niste ani cu copilul si m-a ajutat cu sfaturi bune.
anda141 spune:
Sa-i recomandati un psiholog de adulti sai invete cum sa educa si se creste un copil. Incredibil , cum fac toti copii ca sa si bata joc de ei. Cum am mai spus, da ne mai multe detalii sa ti trimit protectia copilului pe cap.
Si ca un sfat , iubeste-ti copilul, nu l mai pacali, nu l mai minti, nu l mai ameninta, nu-l mai bate !!! Iubeste-l, respecta-l, asculta-l, castiga-i increderea si oferai-o, petrece timp de calitate cu el .
Psihologul si psihiatrul e pentru tine si pentru sotul tau. Abia dupa aia pentru copil. Nu zic sa nu-l duci, du-l, poate te ajuta si pe tine sa inveti sa te porti ca o mama:(
Ma doare inima pentru copiii abuzati.
ina.click spune:
E foarte bine ca decide sa mearga la psiholog, cumva va vorbi si ea cu psihologul si vor capata ajutor cu totii. E un pas inainte inclusiv cerutul de ajutor pe forum si faptul ca a fost sincera si si-a descris greselile nu cred ca ar trebui sa ne incurajeze sa o porcaim. Poate alte mame in aceeasi situatie citesc si se razgandesc, nu mai scriu, nu mai cer ajutor si isi vad de-ale lor. Inclusiv vrajitoarea, de altfel.
Pe de alta parte ma duce cu gandul la vizita mea la un service de reparat telefoane:
"L-am trantit de vreo 3 ori, nu stiu ce dracu are ca se tot inchide. Fix it, please."
"Pai aia are, l-ai trantit de vreo 3 ori."
De cate ori deschid fereastra...
Lali spune:
Si eu cred ca o vizita la psiholog ar fi benefica. La aceasta varsta "cu copilul la psiholog" inseamna de cele mai multe ori "cu toata familia la psiholog", adica vor primi implicit si parintii, din partea unei persoane competente, lista cu asa nu si asa da.
Constientizarea greselilor este primul pas spre rezolvarea lor.
Vrajitoarea, familia ta trece printr-o criza si cel mai afectat este baietelul, cere ajutor specializat si aplica ce ti se spune. Este evident ca ai nevoie de sfaturi pentru a inclocui comportamentul gresit al tau si al tatalui fata de baiat si pentru a redeveni o famile pentru micut.
Uite un centru specializat unde poti cere ajutor:
http://ceecc.ro/index.php?id=centrul&sid=de_educatie_emotionala&var1=si_comportamentala&var2=pentru_copii
Din ce scrie pe site ofera servicii gratuite. Incearca !