Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~17~

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Carmen eu am oprit arefam-ul inainte de amnio deci la 16 saptamani si un pic.Ma balonam foarte tare de la el si am zis sa nu-mi provoace dureri.Am trimis o intrebare pe mail la medic si nu mi-a raspuns si l-am intrerupt de la mine.Am vrut sa-l reiau iar dar nu mai puteam nici sa respir de umflata ce eram asa ca nu-l mai reiau acum ca nu cred ca mai are rost.Pune si tu o intrebare la medicul tau.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

La noi ninge ca-n povesti!
Sa aveti o noapte linistita!

16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

neatza mamici!

Va ofer o cafea super matinala da buna buna!!!

Ce de vesti frumoase! Felicitari fetele ptr carucioare albastrele(Flafi) si roz(Miche)!!!Miche, Ma bucur ca a trecut amnio fara probleme!

Si noi abia asteptam sa mergem la eco, pe 21 aicea si pe 3 in Ro, sa ne vada doctorul meu de acasa.

Deny, ma bucur ca ai si tu vesti bune. Iti fac ceza si aicea, daca ai hartie si interdictie de natural. Doar ca te lasa sa intri in travaliu, nu o fac la rece cum se zice.

Eu abia acuma am vazut ca mai sunt carucioare pe prima pagina. Felicitari Mcoca ptr roz si mony albastrel. Doar de Vio stiam, sorrry se vede ca nu "citesc" activ.

V-am pupat! O duminica frumoasa!

Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui cocutza2011

Deny, ma bucur ca ai si tu vesti bune. Iti fac ceza si aicea, daca ai hartie si interdictie de natural. Doar ca te lasa sa intri in travaliu, nu o fac la rece cum se zice.

Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 16 +

Atunci e bine asa . Asta vroiam, cezariana la cald. Sa ma chinui nitel cu travaliul si apoi sa ma taie. Pana la urma eu sper sa nu fie nevoie de ceza si sa nasc natural. De la bun inceput imi doream sa nasc natural, dar daca nu se va putea din cauza defectului fizic, accept sa fac ceza.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

15+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
4 mutatii heterozigote: Pai, factor XIII, MTHFR ambele. tratament: aspenter, femibion2, vit. C, MgB6, acid folic 5 mg, nospa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna dimineatza!

Cocutza, multumim pt cafea :* eu acum o savurez pt ca noi ne trezim tarziu :D sper ca si bb2 sa fie la fel de "puturos" cum e Matei :) si sa doarma mmmuuullltttt.

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 14s+

Mergi la inceput

Pt nume - votez bobitze de roua - mi se pare deosebit si nici nu a mai fost folosit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Neata!

Imi place numele propus de Doina.

Am facut noapte alba De ieri, simt presiune pe osul pubian, si azi-noapte m-am culcat foarte tarziu, pe la vreo 3, nu cum sunt obisnuita la ora 22 si m-am foit toata noaptea. Am simtit intepaturi in continuu. Offf. Acum m-au lasat, am intele ca e normal, e din cauza ligamentelor care se intind.

Raluca

S 19+

Mergi la inceput

Raluca, nu ai luat un no-spa?
Nu eu am propus numele, Carmen are drepturile de autor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Daaaa' nu vrea nimeni sa modifice numarul de surprize de pe prima pagina pleeeease? :D ca ma panicheaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Doina, inca nu am luat nospa pana acum, deocamdata m-au lasat intepaturile, daca persista, voi lua. Mersi!
Da, atunci votez propunerea lui Carmen cu bobitze de roua! Foarte dragut!

Raluca

S 19+

Mergi la inceput