Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *455*
Raspunsuri - Pagina 12
ramona7575 spune:
Am si eu o intrebare, copii vostri il pronunta pe "r"?? Ma tot streseaza 2 vecine sa merg cu Stefan la logoped...
nu e cam devreme?
Un dialog haios azi intre noi :
- Mai puiule, tu mi-ai baut ceaiul de lactatie...
- Waw mami, (se uita in san), inseamna ca o sa-mi creasca tzitzi si ii dau lapte lu` Natalia ??

Floric spune:
Pisigri, sa iti traiasca bebelina Ecaterina. Tu sa ai refacere rapida si acomodare iute.

Ramona, nu, nu il spune pe R. Dar nici nu imi fac probleme. Cred ca mi-as face undeva peste 6 ani. Pana atunci, relax.![]()
Astazi am avut prima serbare. Emotionant, distractiv, munca multa pentru copii si relaxare pentru parinti.
Dodo-pui spune:
Ramona ai Pm
...se"vede" ca excursionistele nu-s in zona "noastra"
-am terminat inca vreo doua![]()
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!
Kea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisamada Azi-noapte, a venit pe lume Ecaterina, bebe de Pisigri! ![]() ![]() Multe flori pentru mami! Bebe sanatos, cumintel si necolicos!Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 30+ cu ![]() IULIA va invinge CANCERUL! |
Felicitari pisigri! Sa fiti sanatosi si fericiti toti 4!
Dar nu inteleg, cum adica azi-noapte? Nu era programata pt azi la cezariana?
Kea spune:
Ramona, ce griji mai au si vecinele tale!!!
Keutu abia acum si-a dat drumul la vorbit, asa, mai zdravan. Si nu-i singurul, mai sunt ghiocei care nu au simtit nevoia sa verbalizeze pana nu demult si nu ne-a trimis nici un doctor la logoped ( nu luam in calcul vecinele), printre altele si pt ca logopezii nu lucreaza cu copii sub 4 ani (poate pt ca unii isi dau drumul mai tarziu, poate ca pana la aceasta varsta copiii nu chiar coopereaza..nu stiu). Spune-le ca ai incercat sa-l duci si nu ti l-au primit, ca-i prea mic. Asta asa, pt linistea ta si a lor.
Deci fetele sunt in excursie? C e fain!
Kea spune:
Dodo, faine toate trei, dar cel mai mult imi plac cipicii si caciula
.
Apropo, ai vostri suporta ciorapi pe picioare prin casa? Al meu nici gand sa stea cu ciorapi mai mult de 2 minute.
Noi suntem in faza lui " nuuuuuuuuuuuu??????", de zici ca asa ceva n-a mai auzit.
Eu: heiii, nu-ti sterge mucii de bluza mea!
El: nuuuuuuuuuuu?????? ( zici ca tot asa a facut pana acum si nu stie ce m-a apucat!)
Eu: ai grija, nu-l lovi pe baby!
El: nuuuuuuuuu??????
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dodo-pui Mada flacaul ce-ti face...dar tu?! |
Suntem inca... functionali sa zic, ca "bine" nu-i kiar cuvantul potrivit. Ramanem internati pana maine, iar dc monitorizarile de astazi si maine sunt tot bune, mergem acasa si venim de 2ori/saptamana pentru monitorizare fetala si echo.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela Marisa,
30+ cu 
IULIA va invinge CANCERUL!
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Kea
Felicitari pisigri! Sa fiti sanatosi si fericiti toti 4! Dar nu inteleg, cum adica azi-noapte? Nu era programata pt azi la cezariana? |
Denisa-Madalina
fericita de
Adela Marisa,
30+ cu 
IULIA va invinge CANCERUL!
anamariame spune:
Buna dimineata!Pisigri, felicitari!!!!! 

Sunt treaza de la 7 si ma oftic, caci Eva abia acum s-a trezit. Am racit si tusesc non stop, iar pe deasupra cred ca m-am pricopsit si cu o infectie urinara
Am facut si noi bradutul aseara, am mutat si mobila prin casa, ca tare ma plictisisem de vechiul format, mai ramane sa vina si mosul 
Ilinca_M. spune:
Helou!
Io am avut niste crize de tuse spre dimineatza de am crezut ca-mi zboara ochii prin casa:))
Sophia nu sta cu shosete in casa 80% din timp, daar o victorie este ca am convins-o ca la baie si in bucatarie pe gresie se umbla cu papucei (cred ca astia de s-au mutat dedesupt is niste zgarciti, nu dau drumul la caldura, e gheatza gresia dimineata, cand stateau altii era de-a dreptul caldutza, toti umblam in picioarele goale:)))
Noi suntem la faza de:"NU POOOOOT! NU TIUUUUU! NU VEAAAAAAU!"
Bai, cum nu-i iese ceva ia o moaca disperata, ridica umerii si manutzele a neputintza si incepe jelania:"nuuu pooot! nu tiuuuuuu!" asta e buna de actritza clar, o ia pe urmele lu' tac'so.