La multi ani Isabella Andreea!(40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Alexandra nu stiu ce a avut Andrei ..pur si simplu radea se ridica in 2ua picioare , imi scobea ochii cu degetele ..l-am jughinit si eu un pic de a zis mama k sunt nebuna in loc sa adorm puiul eu ma joc....:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

Mamicilor cam de cand trec copilasii la 1 singura repriza de somn/ zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Radu are un somn pe zi de vreo doua luni cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

si Andrei are zile de un somn sau maxim doua ..azi a dormit de la 14la 17 fix intre mese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Altesa draga (de mult nu te-am mai strigat pe nickname) dar eu nu aspir, nici macar nu ma gandesc sau iau in cea mai minuscula considerare un al doilea copil (in urmatorii 3 ani). Deci de vreo saptamana, asa, ce mi-au mai trecut gandurile sinucigase, dar eu am tras frate cu copila asta. Nu ma pot plinge ca eu n-am stiut cum e sa ai copil mic. Stiu din plin acum si daca, in urma cu multi ani, cand ma uitam la "Al saptelea cer" pe ProTV ziceam ca vreau si eu c.putin 6 copii, acum m rog la DD sa o culce pe asta mica si sa se indure si de mine cu vreo 3 ore de somn legate. Fa tu, Rox, ca ti-l botez eu cu toata dragostea din lume. JUR!!

M-a apucat si pe mine nostalgia si am sa incerc sa intru c.putin o data la 3-4 zile pe DC, mai ales ca s-a dat startul la aniversari de bulgarasi gingasi.

Sanatate multa puiutilor cu problemute si, bineinteles, sotului Icai ii doresc recuperare usoara si rabdare fiindca interventiile pe inima trebuie privite ca o resetare a intregului corp. Incet, dar sigur se va reface, mai ales ca are si avantajul varstei. Mami era la 46 ani cand a facut infarctul si implantul de stent si uite ca nu se lasa inca. Multa sanatate Ica

Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Noapte buna fetelor!
Ma bag linga Irisucu meu, cu cartulia mea si o cana de ceai cu lamaie si miere si cuisoare (te-am spart Ligia, hm? )
Intrebam si pe Fb, daca aveti sa-mi recomanadti ceva carti, prefer clasici

Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

e adevarat ca e greu mihaela, mai ales cu doi mici. dar e si asa frumos sa ii vezi impreuna, cum rad, se joaca, se sorb din priviri, se bat, se cearta pe jucarii, pe mancare :))) si cum te invadeaza dragostea pentru ei, ca nuuu, nu se imparte, se multiplica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

e adevarat ca e greu mihaela, mai ales cu doi mici. dar e si asa frumos sa ii vezi impreuna, cum rad, se joaca, se sorb din priviri, se bat, se cearta pe jucarii, pe mancare :))) si cum te invadeaza dragostea pentru ei, ca nuuu, nu se imparte, se multiplica

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

SUBSCRIU

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

asa e alice...cand ma uit la ei cum se joaca si se dragalesc imi creste inima mare mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Si eu subscriu!
Azi noapte am visat ca eram insarcinata cu gemeni si eram tare fericita!! Singura mea grija era ca nu stiam data UM, asa ca nu stiam cat are sarcina

Mergi la inceput