La multi ani Isabella Andreea!(40)
Raspunsuri - Pagina 13
tebligia spune:
Alexandra nu stiu ce a avut Andrei ..pur si simplu radea se ridica in 2ua picioare , imi scobea ochii cu degetele ..l-am jughinit si eu un pic de a zis mama k sunt nebuna in loc sa adorm puiul eu ma joc....:))))
tebligia spune:
si Andrei are zile de un somn sau maxim doua ..azi a dormit de la 14la 17 fix intre mese
mihaelaradu spune:
Altesa draga (de mult nu te-am mai strigat pe nickname) dar eu nu aspir, nici macar nu ma gandesc sau iau in cea mai minuscula considerare un al doilea copil (in urmatorii 3 ani). Deci de vreo saptamana, asa, ce mi-au mai trecut gandurile sinucigase, dar eu am tras frate cu copila asta. Nu ma pot plinge ca eu n-am stiut cum e sa ai copil mic. Stiu din plin acum si daca, in urma cu multi ani, cand ma uitam la "Al saptelea cer" pe ProTV ziceam ca vreau si eu c.putin 6 copii, acum m rog la DD sa o culce pe asta mica si sa se indure si de mine cu vreo 3 ore de somn legate. Fa tu, Rox, ca ti-l botez eu cu toata dragostea din lume. JUR!!
M-a apucat si pe mine nostalgia si am sa incerc sa intru c.putin o data la 3-4 zile pe DC, mai ales ca s-a dat startul la aniversari de bulgarasi gingasi.
Sanatate multa puiutilor cu problemute si, bineinteles, sotului Icai ii doresc recuperare usoara si rabdare fiindca interventiile pe inima trebuie privite ca o resetare a intregului corp. Incet, dar sigur se va reface, mai ales ca are si avantajul varstei. Mami era la 46 ani cand a facut infarctul si implantul de stent si uite ca nu se lasa inca. Multa sanatate Ica
Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/
mihaelaradu spune:
Noapte buna fetelor!
Ma bag linga Irisucu meu, cu cartulia mea si o cana de ceai cu lamaie si miere si cuisoare (te-am spart Ligia, hm? )
Intrebam si pe Fb, daca aveti sa-mi recomanadti ceva carti, prefer clasici
Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/
Alice_Elena spune:
e adevarat ca e greu mihaela, mai ales cu doi mici. dar e si asa frumos sa ii vezi impreuna, cum rad, se joaca, se sorb din priviri, se bat, se cearta pe jucarii, pe mancare :))) si cum te invadeaza dragostea pentru ei, ca nuuu, nu se imparte, se multiplica
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena e adevarat ca e greu mihaela, mai ales cu doi mici. dar e si asa frumos sa ii vezi impreuna, cum rad, se joaca, se sorb din priviri, se bat, se cearta pe jucarii, pe mancare :))) si cum te invadeaza dragostea pentru ei, ca nuuu, nu se imparte, se multiplica Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
SUBSCRIU
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
bulinuta27 spune:
asa e alice...cand ma uit la ei cum se joaca si se dragalesc imi creste inima mare mare
Letitia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena e adevarat ca e greu mihaela, mai ales cu doi mici. dar e si asa frumos sa ii vezi impreuna, cum rad, se joaca, se sorb din priviri, se bat, se cearta pe jucarii, pe mancare :))) si cum te invadeaza dragostea pentru ei, ca nuuu, nu se imparte, se multiplica Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Si eu subscriu!
Azi noapte am visat ca eram insarcinata cu gemeni si eram tare fericita!! Singura mea grija era ca nu stiam data UM, asa ca nu stiam cat are sarcina