Da vina pe ....Calin Goia
Il stim, cred, cu totii. Ii cantam de multa vreme hiturile, pe la petreceri si concerte,atat noi-cei care facem parte din generatia Beatles , cat si copiii de gradi. Baiatul meu stie pe de rost " E viata mea, da vina pe ea" si repeta refrenul ori de cate ori incerc sa-l mustruluiesc .
Am avut ocazia sa citesc foarte putin despre omul Calin Goia, cand vine vorba despre viata personala trece rapid in spatele reflectoarelor, lucru demn de admirat si rar intalnit la un artist.
Putina lume stie faptul ca an de an participa la campanii umanitare. Nici anul asta nu ne-a ocolit, saptamana trecuta am trecut pe la sediul lui de unde am luat o gramada de hainute, incaltaminte si jucarii de la cei 2 baieti ai lui, Petru si Tudor. Aceste donatii, impreuna cu multe altele vor ajunge la copiii care-l asteapta pe Mos Craciun. Nu va sti nimeni ca acele lucruri apartin copiilor vedetei Calin Goia si este bine asa ! Sunt laolalta cu multe altele, trimise cu drag de tine, de mine, de ei, de ele....
Ceea ce a trimis insa pentru NOI este aici si aici .
Si asteaptam pe cineva sa-i spuna " Mi s-a pus pata pe tine" Calin Goia ...
http://www.voltaj.ro/video
Mos Craciun exista !!!
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !
Raspunsuri
alinuk spune:
Voltaj si Calin!
Di sa le transmiti din partea noastra toata admiratia.
si ok daca asa vor ei
o sa dam vina pe ei!
Da vina pe Voltaj este ultimul lor album pe care l-au donat campaniei desprecopii.com cu dedicatie si autografele membrilor trupei
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash Il stim, cred, cu totii. Ii cantam de multa vreme hiturile, pe la petreceri si concerte,atat noi-cei care facem parte din generatia Beatles , cat si copiii de gradi. Baiatul meu stie pe de rost " E viata mea, da vina pe ea" si repeta refrenul ori de cate ori incerc sa-l mustruluiesc . Am avut ocazia sa citesc foarte putin despre omul Calin Goia, cand vine vorba despre viata personala trece rapid in spatele reflectoarelor, lucru demn de admirat si rar intalnit la un artist. Putina lume stie faptul ca an de an participa la campanii umanitare. Nici anul asta nu ne-a ocolit, saptamana trecuta am trecut pe la sediul lui de unde am luat o gramada de hainute, incaltaminte si jucarii de la cei 2 baieti ai lui, Petru si Tudor. Aceste donatii, impreuna cu multe altele vor ajunge la copiii care-l asteapta pe Mos Craciun. Nu va sti nimeni ca acele lucruri apartin copiilor vedetei Calin Goia si este bine asa ! Sunt laolalta cu multe altele, trimise cu drag de tine, de mine, de ei, de ele.... Ceea ce a trimis insa pentru NOI este aici si aici . Si asteaptam pe cineva sa-i spuna " Mi s-a pus pata pe tine" Calin Goia ... http://www.voltaj.ro/video |
Fooarte frumos ai spus papanash-ule...si trebuie sa recunosc...mi s-a cam pus pata pe el
alinuk spune:
execeptional si emotionant moment artistic
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qynSpW_aRL0
"crede in iarba ce iese din nea,
crede in iubirea ce nu va pleca,
crede in zane si uita de zmei
crede-n dorinte implinite la trei
crede ca orice boboc va inflori
..."
superb
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=177025" target="_blank">felicitarile Mariei
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
desprecopii spune:
Bravo lui Calin Goia si Voltaj.
De acum in colo, il voi simti mai aproape de inima mea.