Stie cineva care trebuie sa fie valoarea plicului pentru medic chirurg si medic anestezist, in cazul unei operatii usoare? Este o operatie usoara de excizare unui chist (punct de grasime) dar care necesita anestezie totala, la spitalul MS Curie.
Am PM-ul activat.
Va multumesc mult pentru orice informatie.
no comment....
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
Citat: |
citat din mesajul lui aminca care trebuie sa fie valoarea plicului pentru medic chirurg si medic anestezist, in cazul unei operatii usoare? |
Le multumesc tuturor celor ce mi-au dat informatia necesara pe PM. Din pacate, acestea sunt regulile lumii in care traim. Si eu mi-as dori ca valoarea plicului sa fie zero, doar ca nu-mi permit riscul ca din ambitia mea de a schimba sistemul, fetita mea sa aiba de suferit. Sper sa creasca mare si sanatoasa si sa schimbe ea lumea. Voi oferi la randul meu orice informatie parintilor ce vor trece printr-o experienta asemanatoare.
P.S. Am fost in toiul noptii la unitatea de urgente MS Curie de zeci de ori. Niciodata nu am oferit nimic vreunui doctor pediatru ce vazuse sute de copii intr-o noapte. Mi-am spus cu incrancenare ca e suficienta asigurarea de sanatate ce mi se retine din salariu si ca macar atat poate face si statul acesta pentru copilul meu, sa-i puna un diagnostic in mod gratuit. Cand intervine insa o anestezie generala,oricat de mica este interventia chirurgicala, lucrurile se schimba radical, in optica mea. Dar punctul meu de vedere nu este cu siguranta unicul punct de vedere din lume si fiecare om isi ia propriile lui decizii pentru copiii sai. Inca o data multumiri.