Piatra Neamt , Perla Moldovei (97)
Raspunsuri - Pagina 6
Laura25 spune:
Anitta, te bagi? Vii la un suc, sa ne cunoastem ?
Cum ati petrecut? V-ati revenit, sau inca dormitati? Eu cica sunt la servici, dar nu am nici un spor/chef de treaba.
ellinia spune:
Poate reusesc si eu sa ajung, inca nu stiu.
La mine a fost cam obositor, nu prea am stat sa ma relaxez cum ar fi trebuit, asa ca acum ma cam resimt, tot as dormi...
allexa06 spune:
Buna dimineata! ...adica, e amiaza rau.
Deci, intalnire spuneti? Fain, incerc sa ajung si eu.
magdaR spune:
Buna dimineata!
Va poftesc la un ceai de macese! Am si ciocolata fierbinte, fierbinte! :) Pentru doritoare pun repede si de cafea.
Eu mi-am baut ceaiul si de acum ma apuc de "martisorit" :)
Cum a fost la intalnire?
Magda, mamica fericita de fetite: Ana Maria si Teodora si
http://magdahobbyarts.blogspot.com
Laura25 spune:
'Neata!
Intalnirea a fost sublima! A lipsit cu desavarsire. Allexa saraca a fost singura care a ajuns in fata la Amadeus si a dat disperata telefon pe unde umblam de nu suntem inauntru. Mie mi-a fost dat programul peste cap de o invitatie primita de copii la un Ionut, Lora era singura cu Ade acasa si a decis ca este prea frig afara ca sa iasa, asa ca am fost prezente din parti.
Luni a nascut carmenstefi o minunatie de fetita grasuna, sanatasa , frumoasa ... ce mai, perfecta! Ii uram din inima bun venit pe lume (inca nu am aflat cum o cheama), sa aiba o viata minunata, iar mamicii multe felicitari, refacere rapida si sa se bucure toata viata de minunile ei . Bravo, Carmen!
Magda, tu cum stai cu AMR-ul?
Aurora, Cristina, voi ce faceti ? tot cu burtici? Mai dati un semn pe aici sa ziceti ca sunteti bine
ellinia spune:
Da, pai si noi tot la o familie de Ioni am fost, nici n-am apucat sa anunt ca nu ajung. Poate reusim data viitoare. Cum ati inceput anul? In forta?
Carmen, multa sanatate tie si micutei!
Laura25 spune:
Buna dimineta!
Sa ne reluam bunele obiceiuri de a bea cafeaua dimineata, poate va trezesc din amortire.
Sa aveti o zi frumoasa si o saptamana usoara!!
allexa06 spune:
Buna dimineata!
Au inceput strumfii gradinita/scoala. Cum fu'? La noi greu cu trezitul
Laura25 spune:
Si ai mei s-au frichisit mai mult, dar i-am luat si eu mai din timp, i-am imbracat eu mai mult decat ei, i=am carat in brate la baie ... La 7:25 au iesit pe usa, ceea ce e super bine. In vacanta dormeau amandoi pana pe la 9.
allexa, tu ce faci? mai lucrezi, sau esti iar intr-o fereastra intre 2 job-uri. Cum e la noua locuinta? Va place mai mult ca dincolo?