Clasa pregatitoare scoala 174
Buna dimineata,
Caut si eu o doamna invatatoare buna la scoala 174 care sa aiba anul acesta pregatitoare.
Ma poate ajuta cineva?
MULTUMESC.
Raspunsuri
martta spune:
Buna ziua!
E greu sa fie recomandata o anumita dna invatatoare, in conditiile in care nu este clar daca in scoala se va mai organiza clasa O sau nu.
Daca se va organiza pregatitoarea, parerea mea este sa va interesati care sunt doamnele care vor prelua si apoi sa alegeti dintre respectivele variante.
In momentul acesta, la clasa a-IV-a este apreciata dna Sarpe, dar am auzit lucruri bune si despre celelalte. Am copiii in scoala, dar nu la clasa a-IV-a. Sunt multumita de nivelul de pregatire, de modul de implicare al invatatoarelor. Daca va pot ajuta cu ceva, dupa ce se mai clarifica situatia si cunoasteti dnele care vor lua pregatitoarea, ma pot interesa!
deea772 spune:
Martta,multumesc mult pentru raspuns!
Noi ne mutam la doi pasi de scoala si deja ne aflam in clasa pregatitoare,vom veni prin transfer.Doresc info despre o doamna care sa aiba anul asta in desfasurare clasa pregatitoare.
Despre Dna Sarpe am inteles ca e posibil sa se pensioneze.Sper ca am inteles bine.
Stii cumva cum stau lucrurile cu clasele 1-4?
Copiii intra laolalta cu cei mari?Sunt intr-o aripa separata a scolii?After bun in zona exista?Nu cel al scolii.
Am atitea framantari pe subiect...
Mu;tumesc!
martta spune:
Deea: clasele A si B au doamne inv. cu experienta. Parintii care au copiii la pregatitoare au incercat sa ajunga intr-una din cele doua clase.
Clasele sunt dotate cu mobilier adecvat, intr-un corp cu intrare separata. Clasele 0 au propria clasa, care este libera dupa-amiaza. Programul este de la 7,55 la 11,45. Dimineata invata clasele 0-4. Un minus il reprezinta, din punctul meu de vedere, toaletele...
Scoala nu are after-school, dar am vazut ca multi copii sunt preluati de cei de la Planeta copiilor. Nu stiu cat de bun este insa pt ca eu nu am copiii la after.
ManuC1010 spune:
Buna,
Si pe mine ma intereseaza aceasta scoala. Am auzit pareri foarte diferite despre sistemul de aici. Multi o recomanda ca fiind cea mai buna scoala din zona, dar altii spun ca, copii sunt foarte incarcati, chiar si cei de clase mici. Au teme foarte multe in comparatie cu copii de la alte scoli.
http://picasaweb.google.com/mariacristina.nenciu