Felicitari S.Ellena, succes Irilac! #48
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tnicoleta/tnicoleta.jpg)
tnicoleta spune:
Neata fetele
Va servesc si eu o felie de tort.
Sunt umpic cheauna ca am facut platoane azinoapte.
Bubu Multumesc de urare. Sa-ti traiasca si tie micul Nicolas si sa va aduca numai bucurii. pe burtica care il chinuie.
Adriana pentru o mamica puternica. Ma bucur ca ti-ai revenit dupa experienta cu pitica.
Elena
Asteptam vesti. E, asa da Mos bogat.
Mena Creste delfinasul tau. Mai ai putin si il ti in brate. Ma bucur mult pentru tine. pe burtici la prichinduti si sa treaca repede perioada colicilor.
Maine schimbam si noi saptamana la 38 si avem si eco si consult. Picioarele mele se umfla si se desumla, depinde de ce fac. Am facut saptamana asta si eco la rinichi si alte analize si toate sunt bune.
Sunt la regim fara paste, paine alba, cartofi si dulciuri, cam greu, dar rezist.
A venit si pe la noi Mosul si a lasat doar la copiii dulciuri si fructe. Evident ca au dat trezirea la 6.30. Bia aseara a pus si pentru Corina o pereche de sosete sa ii aduca si ei ceva, iar Mosul i-a pus o ciocolata alba pe care a zis ca o topeste si i-o pune in lapte sa o pape.
Nicoleta 34+
Corina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/IuliaCospy/IuliaCospy.jpg)
IuliaCospy spune:
Buna dimineata dragele mele!
La multi ani Nicholas!
La multi ani Tnicoleta!
La multi ani si tuturor celor care aveti sarbatoriti prin familie! Iar celorlalte va doresc un Mos darnic, care sa va aduca numai zambete si bucurii!
Bubu, multumim pentru tratatie! Delicioase dulciurile! Ma bucur ca lui Nicholas ii este mai bine cu Colief. Sa dea DD sa scapati repede de colici, ca tare nesuferiti mai sunt! puiul mic si pe mami!
Angelique povestesti asa de frumos... Sa va bucurati de puiul mic si sa aveti parte numai de clipe frumoase!
Aschiuta felicitari pt vestile bune de la dr! Te asteptam cu vestea cea mare!
Angiuta, felicitari si tie pt vestile de la dr. Sa dea DD sa vina bb usor!Hai S.ellena!
Mena tu ce mai faci?
Mya, ceva vreun semn?
Doura, cum e cu amandoua printesele acasa? Ai pe cineva care sa te ajute?
Dannnah pe unde esti de nu mai zici nimicuta?
Noi suntem bine. In mod miraculos de doua nopti dorm legat aproape toata noaptea, cu maxim o trezire la baie. Azinoapte nu m-a mai durut nimic, nici bazinul, nici contractii. BB misca, dar mult mai putintel, desi aseara inainte de culcare a facut un meci de fotbal in burta mea. Chiar acum misuna, ce-o fi zis, daca te vaiti ca nu misc, na ca iti dau eu tie. In rest, mi-e somn aproape continuu, desi in timpul zilei nu reusesc decat sa dorm vreo ora maxim la pranz, si m-a pocnit din nou greata, la fel cum povesteati si voi. Mi-e rau de fiecare data cand mananc carne, exact ca la inceputul sarcinii, dar nu de aceeasi intensitate.
Azi, pt ca e sarbatoare, mi-am propus sa nu mai fac nimic, si sa stau doar in pat. Ieri am facut ceva de mancare si am terminat de cusut cele doua maimutele pe care sa si le dea copiii cadou. Au iesit simpatice, chiar daca finisajele mele lasa de dorit Poate reusesc sa pun niste poze mai tarziu.
Fug in pat si iau laptop-ul cu mine si o zi minunata tuturor, fara colici si sperieturi!
Iulia, mami de Sara Andreea si
38+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mena1906/mena1906.jpg)
mena1906 spune:
TNicoleta si Nicholas la multi ani dragilor. Sa fiti fericiti si sanatosi!
Fete dragi, eu m-am trezit asa intr-o stare de fericire si de bine si de sarbatoare. Aseara a trecut mosul si pe la mine si pe la bebe ca doar am fost cuminti ai am apucat luna decembrie, cea mai frumoasa luna din an si meritam. Mai am atat de putin Bubu incat plang ca o babutza emotionata ori de cate ori imi amintesc ca mai e un pic si o sa imi tin minunea in brate. Minunea mea pentru care am luptat 2 ani (chiar acum in decembrie facem 2 ani, coincidenta sau nu...) .
Iulia sunt fericita. Bebe e coonsiderat la termen incepand cu saptamana viitoare. E bine dezvoltat, are 2500 grame si, desi o sa programam cezariana in primele zile din ianuarie eu simt ca nu apucam luna ianuarie gravizi .
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 35+ cu
Gabriel
Si am ajuns la 8 luni :x
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irilac31/irilac31.jpg)
irilac31 spune:
La multi ani Nicholas
sa cresti mare si frumos si sa te protejeze Sfantul caruia ii porti numele. Si multumm de tratatie
.
La multi ani Tnicoleta
sa ai parte de tot ce e frumos, o nastere usoara si sa va ocroteasca si pe voi Sfatul
. Multumim si tie de bunatati.
La multi ani si celor dragi voua
Bubu, ia vina tu la interval cu reteta aia de tort de mere cu frisca si caramel . Ma bucur ca s-a mai linistit Nicholas, auzisem si eu de Colief ca e f bun dar....dragelor e f f scump. Oare de ce e diferenta asta atat de mare intre siropelele astea, de ex sabsimplx e vreo 20 lei si colief e 80 lei.Era sa pic la farmacie, am amanat achizitionarea lui pe mai incolo sa vad poate am eu norocul ca bebele meu sa nu aiba colici...stiu visez, dar speranta moare ultima, nu?
Dragelor la mine de ieri se fac simtite emotiile si nu-mi place deloc. De ieri de la amiaza mi-a crescut tensiunea, m-am si sperit sincer...aveam 14 cu 8 in conditiile in care eu toata sarcina am mers cu 10-11 cu 7-8. M-am tot monitorizat aseara si scazuse pana la 12 cu 8 azi vad ca a ajuns la 11....dar cu greu imi tin in frau emotiile, mai ales ca azi toti ma vor sa ma sune sa-mi ureze cele bune si eu mai tare ma agit.
S.elenna, mi-e gandul la tine azi, Doamne ajuta
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot 38+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/IuliaCospy/IuliaCospy.jpg)
IuliaCospy spune:
Irilac, scoatem si pt tine motatele indata! Dar sa stii ca nu sunt ca sa te agite ci sa te incurajeze! E normal sa ai emotii! Incearca sa stai in pat cu un ceai de lamaie cu miere si sa te relaxezi Hai Irilac!
Legat de Colief, da e cam scump, dar cum ziceam, la Sara a fost singurul care a functionat! Dar asta e pretul lui si la producator (www.colief.com). Incearca aici www.primele-cumparaturi.ro si vezi cat te-ar costa cu tot cu transport. La noi a mai functionat Bonnisan-ul. Doamne ajuta insa sa nu aveti nevoie! Sunt si bb care nu au manifestari asa urate. Eu zic sa astepti sa vezi ce si cum si il iei pe urma.
Iulia, mami de Sara Andreea si
38+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mya85/mya85.jpg)
mya85 spune:
Neatza fetelor,
la 40 de sapt+5 zile se pare ca sunt cea mai longeviva de pe aici cu burtica. Inca asteptam... A mai trecut nasul infundat, tot cu probleme insa acum am ramas cu durere de gat si tuse. Nu ma grabesc sa nasc ca ma gandesc cu groaza daca ajung la cezariana ce ma fac cu tusea asta dupa. Oare se da ceva pt tuse in cazul meu????
mami de ( iulie 2010) si
40+ cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cellena/Cellena.jpg)
Cellena spune:
Fetelor, am plans toata dimineata uitandu-ma la filmuletul asta: www.facebook.com/photo.php?v=274414125997504" target="_blank">http://www.facebook.com/photo.php?v=274414125997504 si m-am gandit sa vi-l arat si voua. Nu mai am rabdare pana saptamana viitoare!!! Ema de 38+
![](images/user_woman.png)
angiuta spune:
La multi ani celor care-si serbeaza onomastica!
La noi a venit Mos Nicolaie cu zapada. Ningea tare azi dimineata si V a fost super entuziasmat, chiar mai entuziasmat decat de cadoul de la Mos. Este incredibil cum se bucura copii de lucrurile simple.
Eu am reusit sa iau o cazatura, am alunecat pe zapada si am cazut pe spate, m-am oprit in cot. Nu m-a durut cazatura dar in alunecare mi-am departat prea tare picioarele si mi-am fortat simfiza asa ca acum abia pot pune cativa pasi. Sotulica cica sa merg imediat la doctor dar pe mine ma ingrozeste drumul pana acolo si nu stiu, alte dureri nu am, nu cred ca sunt motive de ingrijorare.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 39+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bioana/bioana.jpg)
bioana spune:
la multi ani NICHOLAS, la multi ani NICOLETA!!!!!!!
primim cu mare drag felia de tort!!
noi suntem acasa de marti!!ne obisnuim in 3.trebuia sa ne lase luni, dar pediatrul nu a vrut deoarece fata nu sugea la sanul stg decat cu aparatoare de silicon.am incercat 2 zile si nu a mers, trebuia sa imi scot eu...lapte am cat pentru 3 copii..in timp ce suge de la un san din celalalt ploua...asa ca am ascultat ce a zis si am continuat tot cum e mai bine pentru noi, ca pe mine ma intereseaza sa manance!!
aseara am facut prima baita.i-a placut mult, nu a protesta, am cremuit-o bine si s-a agitat putin cand am imbracat-o.dar apoi a dormit foarte bine. in prima noapte ne-am chinuit ca a avut diaree si a stat vreo 5 ore numai la san...i-a trecut, acum dormim 2 ore si jumatate si apoi ne este foame. suntem si noi foarte multumiti de scutece.continuam cu ele, ca merita.
maine dimineata mergem sa ii facem programare la traumatolog pt o eco la solduri. e procedura standard pentru cei care se nasc in pozitia asta. si eu trebuie sa trec sa intreb cand imi scot capsele, ca am programare la ginecolog doar peste 40 de zile...au uitat de ele.
duminica am chemat acasa parintele sa ne citeasca.
trimit partea asta, sa nu o pierd si revin.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bioana/bioana.jpg)
bioana spune:
la multi ani NICHOLAS, la multi ani NICOLETA!!!!!!!
primim cu mare drag felia de tort!!
noi suntem acasa de marti!!ne obisnuim in 3.trebuia sa ne lase luni, dar pediatrul nu a vrut deoarece fata nu sugea la sanul stg decat cu aparatoare de silicon.am incercat 2 zile si nu a mers, trebuia sa imi scot eu...lapte am cat pentru 3 copii..in timp ce suge de la un san din celalalt ploua...asa ca am ascultat ce a zis si am continuat tot cum e mai bine pentru noi, ca pe mine ma intereseaza sa manance!!
aseara am facut prima baita.i-a placut mult, nu a protesta, am cremuit-o bine si s-a agitat putin cand am imbracat-o.dar apoi a dormit foarte bine. in prima noapte ne-am chinuit ca a avut diaree si a stat vreo 5 ore numai la san...i-a trecut, acum dormim 2 ore si jumatate si apoi ne este foame. suntem si noi foarte multumiti de scutece.continuam cu ele, ca merita.
maine dimineata mergem sa ii facem programare la traumatolog pt o eco la solduri. e procedura standard pentru cei care se nasc in pozitia asta. si eu trebuie sa trec sa intreb cand imi scot capsele, ca am programare la ginecolog doar peste 40 de zile...au uitat de ele.
duminica am chemat acasa parintele sa ne citeasca.
trimit partea asta, sa nu o pierd si revin.