Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (30)
Raspunsuri - Pagina 13
madutza_bra spune:
cami, nu am facut mai nimci azi ..pana pe seara. Ba chiar a,m si dormit la pranz vre-o 2 ore. Sper sa nu stau la noapte cu ochii in tavan si maine sa fiu la fel de obosita ca azi... Pe seara am bagat si eu la spalat, am facut curat sub scara..care e un fel de camare pt noi , am facut loc pentru un sac de cartofi
ina, nici nu sti cat ma bucur ca ati luat decizia asta. Poate in mar-apr s amai raceasca, pana atunci, eu nu cred
somleac, ai tai copii vor avea amintiri superbe din coplarie. As vrea sa le pot darui si eu alor mei asa ceva Nici eu n-am voce dar imi place sa cant Eu nu cant decat pentru copii mei, altcineva refuza sa ma asculte
laura, ce marca de lapte i-ai dat Dariei? Ai incercat de mai multe ori? poate ca nu a fost ok laptele...zic si eu. Ai incercat si lapt luat direct de la vacuta, apoi fiert?
nu stiu ce mai caut la ora asta pe aici
va pup, somn usor!
ailed_dota spune:
mada, ca bine zici cu laptele... uite eu cand eram mica faceam urticarie de la laptele de la alimentara, de la vaca direct nu... dar din pacate n-avea nimeni vaca in cartier in Bucuresti... acum fac de la margarina tartinabila..., deci laura incearca...
pt cine tine post va recomand o reteta din care eu nu ma puteam opri mancand...http://www.laurasava.ro/2008/04/06/prajitura-cu-mere-si-gris/
lalely07 spune:
Buna fetelor,
Ce mai faceti, sunteti in pregatiri nevoie mare..Bravo!!!
Eu nu prea mai apuc deloc sa intru pe forum,dar cu unele din fete ma mai "vad" virtual pe facebook.
Si noi ne-am sarbatorit de Sf Andrei, piticul este mare acum a fost bucuros si de tort si cand a vazut cadourile!!!I-am facut tort Zumzarel,caci este fan aceste desene animate!!Mi-a placut sa il vad activ si vesel.
Am fost si la doctor cu problemuta naostra si sunt tare dezamagita caci medicul nostru s-a pensionat si eu tb sa o iau de la capat sa caut doctor bun acolo!!!Ma deprima asta!!!Abia gasisem pe cineva in care aveam incredere!!Acum am mers la medicul pensionat la privat,dar nu pot merge mereu acolo!!!Daca tb sa fac urografii sau cistografii tb sa merg la spital pt ca nu are rost sa le platesc atata timp cat le pot avea gratis..In fine,...
Despre mine:m-am apucat de cursuri de inot , caci spre rusinea mea nu stiam..bine nici acum nu stiu dar vreau sa merg pana invat!!!Este atat de solicitant,dar imi da alt tonus!!!
Am mai facut si cateva ore de sofat caci aveam permis de 10 ani neutilizabil.., si acum am iesit in trafic, cu inima cat un purice cei drept ,dar trebuie sa merg!!!De fiecare data ma rugam de sot sa ma duca colo si colo,asa ca trebuie sa invat sa ma descurc singura!!!
Nu stiu daca ati cumparat deja cadourile de Mos Niculae!!!!Eu NUUU si as avea nevoie de cateva idei:ce a prins la bebelusii vostrii???
Si oare la Metro,sau unde sa merg??? Auzisem ca sunt reduceri acolo...
Desi eu mereu am observat ca este mai ieftin la Auchan...
Daca ma puteti ajuta,ar fi super si v-as ramane recunoscatoare...
ailed_dota spune:
Neatza!
DAu eu o cafelutza fierbinte si aromata si o bucata de praji de care v-am pus linkul sus.
Lalely, eu le-am luat la fete de Mos Niculae ceva de imbracat si niste dulciuri, dar nu multe ca nu se omoara...
yasmy, neatza!
eu va urmaresc, ma duc sa calc ce am spalat ieri
djlaura01 spune:
buna dimineata un nessss tareva rogggg
yvyanams astept pm tau
Madutza am incercat cateva feluri di comert si de vaca am incercat acum o saptaman aceiasi poveste la toate
lalely07 fratele meu zicea ca la real erau reducere la unele jucarii ca ia luat el de acolo un bebelus cadou ca stia ca eu nu am banuti
somleac sanatate multa tatalui tau o sa ne rugam la dd sa fie bn
toate fetelee si toti fluturasi fara nici o exceptie
sa aveti o zi faina
ailed_dota spune:
laura, mama si sotul meu au aceeasi problema de la lapte , mama nici mirosul nul suporta... dar ei pot sa pape branza si iaurt, lapte batut... Si Daria poate, nu?
djlaura01 spune:
ailed_dota nu vrea branzaeturi am incercat sai dau cascaval de cateva ori si de fiecarte data pe fata ieseau pete rosii si la gura rau
djlaura01 spune:
ailed_dota am incercat dar nu vrea...sg care voia era cascavalul dar se face pe fata numa pete rosii si la gura rau