Strugurasi de sept-oct 2011**3**
Raspunsuri - Pagina 16
klau_ditza spune:
RALUCA ma gandesc ca daca avea rosu in gat nu avea nici pofta de mancare. S-ar parea ca i-au iesit caninii. Il mai verific odata cand ajung acasa. La 13:30. fug spre casa. Pana atunci nu pot pleca. Nu am nici un sef sa ma invoiasca...toata lumea e prin delegatii.
raluca050 spune:
Klau, urmareste-l in zilele urmatoare si vezi daca mai face febra. Al meu avea rosu in gat si nici un simptom vizibil, doar la control i-a depistat problema.
Sper sa te lase sa te uiti in gura lui
Sanatate multa.
Si pe la noi bate un vant de vacanta.... nimeni nu mai are chef de munca, sau incheiat in mare activitatile pe acest an. Sa vedem ce ne astepta de la 1 ian incolo ca deja trecem iar prin reorganizari
michella78 spune:
klau sper sa fie dintisorii, ce rau e sa stai asa, ca pe ace!
atoshik, la voi iarna a venit mai repede! stefan vorbeste in proportie de 90% pe limba lui! nici gand de aratat animale sau repetat sunete cum fac/alea/alea!
zubi, poate e mai sigur sa ii scoateti un perete la patut, sa nu ia vreo cazatura.
athosik spune:
Klau...si la noi Robi a avut rosu in gat fara un alt simptom in afara de febra ... dar a ajuns si la 39 ... la control am depistat k are rosu in gat si mie medicul mi-a spus k de la dinti face febra maxim 38!!!
Sa se faca bine bebe repede!
Mamica fericita de BB ROBERT-MIHAI (25.08.2011)
Dumnezeu sa ne ajute sacrestem mari si sanatosil!!!
May3 spune:
nu stiu sigur daca e radacina de anghinare.
e chestia asta:
http://www.bbc.co.uk/food/jerusalem_artichoke
care chiar e dulce.
cand am cautat sa traduc, mi-a tradus-o anghinare :D
Klau, cred ca trebuie sa duc multa munca de convingere. e destul de vehement cand zice nu :D
dar si la Beatrice a zis nu initial :D
la mancare eu am cam bifat aproape tot ce se gaseste.
are zile cand mananca mai bine, altele mai putin bine.
doua zile pe saptamana nu-i dau carne, in rest de toate felurile, doar ca fara pork sau fructe de mare.
dupa legume nu se omoara, doar asparagusul si cartofi ii plac mult. restul mai trebuie pacalita, cu un pic de lapte sau smantana in piureuri sau branza in sufleuri si budinci sau diverse metode de pacalit copilul :D
fructele sunt pasiunea ei, ar manca non stop fructe.
noi numai in weekend gatim pt toata lumea si mananca si ea ce mancam noi, in rest ii gateste bona separat, fiindca noi nu gatim in timpul saptamanii :D mancam racituri sau de astea ready meals. care nu-s bune pt ea.
gata, ma intorc la munca.
pupici.
racheel spune:
Gata a adormit cea mica si am venit la o cafia....
Buna fetelor
Michella, multumim
Zubi, Ayan se da jos singurel dim patul tau?Daca da, culca-l in el.
Anastasia se da jos singurica si vine la mine.Eu ii las usa intre-deschisa.
Lali,.....Lali..... cat a fost vara de lunga nu ai avut timp de zugraveli?Acum ai gasit momentul....
Klau, in gatut sau la urechiuse sa- l cantrolezi pe Raducu.....sa treaca
Raluca, nici Anastasia nu ar sta cu fular la gurita...dar nici eu nu vreau sa-i pun.Il pun la gat ca ea nu suporta nimic pe gat si il are cam gol.
May, si noua ne plac fructele mult.Zilnic mancam un mar sau o para o banana si o portocala.Carnita nu o suporta si am renuntat la ea.Doar o fierb si eu ii dau ciorbita fara ea.Supa de galusti este preferata ei.
Am vazut ca i-ai dat ciuperci si i-am facut si eu Anastasiei paste cu ciuperci si i-au placut.Ii plac pastele.
Eu i-am mai dat si branza topita si i-a placut.
klau_ditza spune:
Piticul e mai bine (cred). Acum doarme. A papat ciorbita si acum fac o tocana de vita cu legume.
Astept sa vina tati sa ma pot uita in gatul lui. Ca la doctor parca nu l-as duce decat daca suspectez ceva.
Va pup si va doresc un inceput de weekend minunat.
P.S.: EU IL CAUT PE MOS CRACIUN PE NET. OARE E?
Kora_B spune:
Seara buna, fetelor!
Revin si eu dupa o absenta un pic lunga...
Va multumesc tare mult pentru cuvintele de incurajare Va pup pe toate si ma bucur ca existati
Am avut o perioada tare agitata, intai a facut Dimitris rubeola, apoi s-a imbolnavit Iannis. Abia azi am iesit cu el din spital, dupa 11 zile. Asa cum v-a zis si Lali, a fost operat de apendicita acuta - peritonita, a avut perforatie de intestin subtire si ocluzie. Operatia a durat aproape 3 ore! Slava Domnului ca este bine acum, insa am trecut prin niste momente oribile - nu mai intru in detalii. Dar daca am fi stat pe diagnosticul dr de la Regina Maria - indigestie de la pufuleti (!!!) si pe cel de la Sanador - infectie bacteriana, l-am fi pierdut pe Iannis
Ce pot impartasi din experienta mea, e ca apendicele nu se afla doar in partea dreapta. Iannis a avut pozitionare mezo-celiaca - adica sub ombilic-acolo unde arata el mititelu'ca il doare si dr aia 2 au zis ca e de la indigestie (chiar si dr de la Sanador care a spus ca e infectie bacteriana, a numit durerile lui de burtica indigestie!).
Maine ma duc la ai mei sa-l vad pe Dimitris ca mi-e asa dor de el!!! Si nu-l putem aduce acasa inca, ptr ca Iannis e cu imunitatea la pamant si ne-a recomandat dr sa-l ferim de contactul cu prea multe lume, inclusiv cu fratiorul ptr inca vreo saptamana.
Sunt praf cu creierii la ora asta si dupa atatea nopti in care am dormit fragmentat si cu griji. Sper sa fi fost coerenta
Va pup si revin cu vesti mai bune!
klau_ditza spune:
KORA recuperare usoara lui Iannis
Noi suntem in spital de dimineata. Peste noapte a facut iar febra, dimineata iar.
M-am uitat in gatul copilului cu lanterna si nu am vazut pic de rosu. Dr care l-a examinat zice ca e raceala si rosu in gat...
Acum astept ca se schimba garda si poate e un dr. mai cooperant ca o iau razna... Oricum internare mi-a facut de o zi pana diseara.