Atractia 'sexuala'
Raspunsuri - Pagina 10
AndrushkDea spune:
pt ca majoritatatea baietilor afirma acest lucru,normal exista si cei care pot sta dar f putini. recunoaste k o barbat se duce mai repede in pat cu o femeie ,decat invers.
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AndrushkDea recunoaste k o barbat se duce mai repede in pat cu o femeie ,decat invers. |
Nu-i asa. O femeie merge mai iute cu fusta saltata decat un barbat cu pantalonii in vine
Pe bune, ma tot gandesc la rationamentul asta: un barbat merge in pat cu o femeie, dar el merge mai repede. Cum e asta? Daca e cu o femeie, nu inseamna ca merg amandoi la fel? Adica poti afirma ca un barbat se gandeste mai mult la sex decat o femeie, ca si-asa nu stie nimeni cum e de fapt, dar sa te gandesti care merge mai iute la caluteala, cand merg amandoi la fel de fericiti, e deja din colectia "Traista cu povesti".
Rufus, Tora si iadele
eumada spune:
Rufus,adevarul e ca un barbat are mai putine retineri sa se culce cu o femeie decat invers.Mai pe scurt ca sa te lamureasc....un barbat luneca mai usor in ispita(a se citi sex)decat o femeie.Barbatii isi gasesc mai usor amante decat femeile amanti si ulte casnicii se destrama ca barbatul a cautat alta....mai fierbinte.
Na.
J G spune:
Rufus incearca sa va explice ca barbatii aa care au mai putine retineri ajung in pat cu femei care au la fel de putine retineri!! De unde vin femeile alea cu care se culca? Sau credeti ca sunt niste personaje asa care nu exista in viata reala?
ina.click spune:
Da, si noi incercam sa ii explicam lui Rufus ca femeia aia cu care a sarit barbatul ipotetic in pat in 15 minute s-a codit si s-a gandit vreo 3 saptamani si a ales dintre vreo 5 altii poate. Pe cand barbatul mai mult bifeaza :)
De cate ori deschid fereastra...
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina.click Da, si noi incercam sa ii explicam lui Rufus ca femeia aia cu care a sarit barbatul ipotetic in pat in 15 minute s-a codit si s-a gandit vreo 3 saptamani si a ales dintre vreo 5 altii poate. |
Haaaa...haaaa...(ca nu mai am timp sa pun p-ala micu' care se tavaleste de ras).
Pai ina, barbatul e vanatorul el alege...ea poate fi cel mult aleasa, dar poate ramane si...pe dinafara. Auzi, alege vreo 5...Buna rau chestia asta.
Acum, lasand gluma...JG a zis exact ce va faceti ca n-ati inteles de la mine: un barbat ajunge in pat cu o femeie, nu cu o fantoma. Se aleg unul pe altul, si tusti! sub plapuma. Care-i primul...nu cred ca conteaza.
Rufus, Tora si iadele
J G spune:
Ah, am inteles ideea. Tot nu mi se pare relevant.
Poate sunt subiectiva, pentru ca in grupul in care ma invart eu barbatii sunt mult mai cuminti decat femeile. Cand eram tineri era invers... acum isi scot fetele parleala .
ina.click spune:
raman la parerea mea, ca femeile sunt mult mai selective.
criteriile de selectie difera de la o epoca la alta, de la o cultura la alta.
insa ideea in sine de a fi selectiva e probabil infipta fix in mecanismul de reproducere.
capacitatea reala de a aprecia....dar de a trece mai departe NU este insa, cred eu, exclusiv a unui sex. Nu prea cred ca barbatii ar dori sa si-o traga cu tot ce vad frumos si sunt destul de sigura ca si ei sunt capabili sa admire sau sa aprecieze si atat. Si daca or fi din cei care isi doresc sa copuleze cu absolut orice femeie li se pare atractiva, atunci ii compatimesc sincer pentru o viata plina de frustrare si polutii.
De cate ori deschid fereastra...