Pregatiri de Craciun ... si Anul Nou
Raspunsuri - Pagina 17
adi2003 spune:
Pe acelasi principiu (dar si fara "trib") n-am facut aperitive. Trecem direct la o ciorba cu perisoare.
andacos spune:
Asa cum ma asteptam,in focul evenimentelor...am uitat de poze.
Una insa am pentru voi...vedetea serii de craciun!
Dana
marius spune:
Cool! Asta e Craciunul. Un vin bun, un foc desigur sfaraind ceva si pe acolo, o poveste. Mirific!
andacos spune:
Da Marius,mare pacat ca a fost tare cald afara...noi(emisfera nordica adica)nefiind obisnuitzi cu asa ceva...e ciudat rau sa petreci craciunul la 14-15°C!
PS.Aici se pregatea jarul pentru...musteriul de mai sus!!!!
Dana
valentinag spune:
Sa va fie de bine, ati facut niste pregatiri betoon!
Sa va pun si eu 2 poze cu cozonacii mei, mi-au iesit
Alex@Sara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Asta o stiu ca d'aia am pastrat-o dar am o dilema: se foloseste asa cum este sau topita? |
stiu ca este tarziu acum,dar poate pe viitor te va ajuta,ceea ce imi amintesc eu din ce se face pe la mine prin zona(Reghin jud Mures )
osanza se da asa cruda prin masina de tocat carne si se foloseste la prajiturit-haios in general,dar mai sunt si alte retete cu osanza.
Ufff,ju,dar jur pe ce am mai sfant ca la anu ,de Craciun,voi fi la reghin,chiar de va trebui sa divortez pt asta
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ...
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Sa va fie de bine, ati facut niste pregatiri betoon! Sa va pun si eu 2 poze cu cozonacii mei, mi-au iesit "La vita e bella" www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania |
Cu ce i-ai facut? Au iesit foarte bine...