Dozare Oscillococcilum...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mee_mee spune:

Cum ii faceti pe copiii vostri sa tina sub limba Oscillococcinum? La al meu nici gand de asa ceva, pot sa spun eu ce i-oi spune, el tot ce stie face cu el.

Eu ii dau un tub pe saptamana. Nu stiu daca e de la el sau si-a intarit imunitatea in anii anteriori, dar e mult mai bine (are 3 ani si 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Fetita mea,in ciuda tuturor produselor de imunizare,a racit
Suntem de doua zile cu o tuse urata de nu va pot spune.Pediatrul spune ca a contactat virusul de multisor timp iar acum raceala e pe final
Avem insa o alta problema :oxiurii
De ceva vreme,dupa ce facea cacuta si trebuia sa o spal se punea pe plins si refuza sa fie spalata,o spalam mai mult fortata,plus ca incepuse sa faca cearcane si sa nu mai aiba pofta de mancare
Am primit tratam Zentel ,trei zile consecutiv administrat dimineata pe stomacul gol
Am citit prospectul si acolo scrie ca se admnistreaza jumatate de flacon o data la o sapt
Nu stiu ce sa fac cum sa il dau...
Voi v -ati lovit de asa ceva? Cum ati procedat?

Mamica de Maria Irinuca(20.06.2011)
Multumesc Doamne!

Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Pt Oxiuri am primit tratament cu jumatate pastiluta de Duador / saptamana..i-am dat 2 doze adica o singra pastila si a scapat de ei..problema e ca e posibil k si voi parintii sa aveti, chiar si fara a avea simptome..asa ca e bine ca tratamentul sa il faca toti membrii familiei pt a nu recidiva...Tratamentul se face numai la recomandarea medicului pediatru, deci eu nu te sfatuiesc sa ii dai copilului ceva doar primind sfaturi aici..Intreaba medicul! Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

eu,de la oscilo am facut un edem glotic de a doua oara in viata nu mai incerc.direct cu perfuzii cu adrenalina si hemi.

nu faceti imunizare ,daca e sanatos copilul.in Romania e o boala:imunizam copilul ca vine iarna,dar distrugem capacitatea lui de aparare.
lasati-l sa se imunizeze natural,din alimentatie.
e ca si cum ati pune proteze unui picior sanatos.

cat priveste produsele secom, noi de la cel cu probiotice ,de cate ori l-am intrerupt,a fost rau de tot.il lua impotriva constipatiei.

intrat in colectivitate,oricum va raci. imunizarea si-o face organismul din alimentatie,asta daca vrei cu adevarat sa ii fortifici sistemul umanitar.
toti medicii la care am fost cu ianu,si sunt multi, mi-a zis clar: cel mult produse apicole.punct.

eu ma tin de ce mi-au zis si a fost racit ultima data in septembrie 2011.de fapt cred ca a racit de maxim 3 ori in 2 ani si 3 luni.

cum spuneam, e o moda:toata lumea da trilute si bilute,fortifica ceea ce e sanatos,nu lasam sa se maturizeze cum trebuie,ca doar ierburi si trilute se fabrica si toti dau.

hai sa ne mai imunizam putin.

eu nu am racit din decembrie 2009 si nu am luat altceva decat ceapa,usturoi ,lamaie si scortisoara.

ce imi recomandati,ca-s suspect de neracita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Lasa Histamina ca mai vorbim cand o sa-ti ajunga puiul in colectivitate si o sa vezi ca ai face orice numai sa nu se imbolnaveasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Lumimar, ai incercat Nikvorm?
E pe baza de plante si e destul de eficient.
Atentie cu Zentelul ca afecteaza ficatul.Mai bine incearca produse naturiste.
Sau mai e uleiul de dovleac...usturoi...si poate chiar produse homeopate, dar pentru astea iti trebuie multa rabdare.
Noi cu Nikvorm am avut succes.Acum am mai citit de helmiflores...
Cauta inainte si pe net sa vezi si alte solutii.

Mergi la inceput