Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 23
Raspunsuri - Pagina 14
Tala spune:
Dorinutza multumesc pt vestea asta, face tare bine sa auzim si lucruri de bine , ma bucur mult pentru ele.
dorinutza82 spune:
Daaaa si eu tot de dragul unor vesti bune le-am cautat, la ce atmosfera de tobosari e in casa la noi.... Cand aud cum se tuseste pe 3 voci ma apuca plansul.
monna3 spune:
Dorina da, am vazut si eu azi cca una din ele e mamica de septembrie, bravo ei si celorlalte fete care au reusit!
SuperMami_1 spune:
Dorina, pai eu ziceam de vorba aia batraneascatu ai pierdut vreo sarcina sau ce?Deci despre ce prietene burtici e vb? explicati mai pe larg, ca eu nu ma prind
monna3 spune:
Miha in odisee au fost la inceput fete care au pierdut sarcinile si le-am trecut la prietene dragi.
monna3 spune:
Ronina stai ca eu acum am vazut ca am confundat, eu am vazut mamica de mai (DenyAnd), pe septembrie e o alta fata pe care o stiu de la aspirante
emmaella spune:
Ce amintiri frumoase!A trecut aproape un an timp in care bebelusii nostrii au crescut frumos si s-au transformat in strengarei veritabili.Mi-e dor sa o vad pe Anastasia mica....maine,poimaine o sa mearga la gradinita si apoi la scoala.Ma uit la Andrei si cu greu realizez ca in vara va implini 9 ani...parca mai ieri il tineam in brate,plangeam ca nu vroia sa manance mai nimic,imi amintesc perfect primii pasi,primul cuvant,primul dintisor,prima zi de gradi,prima zi de scoala....momente minunate care ne-au implinit ca parinti si mi-am dat seama ca nu am gresit in meseria asta de parinte....Fetelor imi vine sa plang cand ma gandesc la toate clipele frumoase pe care ni le-au daruit comorile noatre,totul a trecut iar momentele grele parca nici n-au fost.Sunt nostalgica astazima gandesc cu emotie la ziua de 10 martie cand ii vom rupe turta Anastasiei(parca asa se numeste).....