Cadou UNISEX pentru 6-7 ani ?

Cadou UNISEX pentru 6-7 ani ? | Autor: Burtocika

Link direct la acest mesaj

Trebuie sa cumparam cadouri pentru serbarea de Mos Craciun pentru toata clasa, copii cu varste intre 6 si 7 ani.

Aveti vreo sugestie de cadou care sa mearga si pentru fete, si pentru baieti, si sa NU fie puzzle ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

lego, playmobil, paint by numbers, nu te supara frate si ate jocuri de genul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Saboteur, Dixit, Colonistii din Catan, Carcassone, Monopoly...

21+
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2 alternat cu 0.4, Elevit alternat cu Medyn, Magne B6, Vit C, Euthyrox 100 zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Dulciuri, fructe si un joc educativ+ o carte sau o enciclopodie. Depinde de suma pe care o aveti alocata pentru asa ceva. La noi la scoala se strang anul acesta pentru cadouri 60 lei, dar nu stiu ce o sa le mai cumpere. Ei sunt asa bucurosi cand primesc ceva incat, chiar nu-i intereseaza ce contine pachetul., iar parintilor daca nu le convine data viitoare sa cumpere ei... Mereu sunt carcatasi care o sa comenteze....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Un set de pictat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

tamagotchi ?

"tableta" y-pad, pentru invatarea limbii engleze - sunt oferte pe site-urile de reduceri, pe teamdeals.ro costa 39 lei in loc de 149.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

tamagotchi ?

"tableta" y-pad, pentru invatarea limbii engleze - sunt oferte pe site-urile de reduceri, pe teamdeals.ro costa 39 lei in loc de 149.

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Merita tableta asta? Am vazut la noi, cam la acelasi pret. N-am cerut s-o testez ptr ca mi s-a parut ptr copii mai mici. As lua-o ptr Alex daca zici ca-i buna.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana vio

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

tamagotchi ?

Merita tableta asta? Am vazut la noi, cam la acelasi pret. N-am cerut s-o testez ptr ca mi s-a parut ptr copii mai mici. As lua-o ptr Alex daca zici ca-i buna.

Alexandra Maria
14.12.2007

din pacate, nu stiu nici eu cum arata/functioneaza. imi face cu ochiul, chiar voiam sa intreb daca are cineva asa ceva si daca e ok.
ofertele le primesc pe mail, de aceea stiam de reducerea la aceasta tableta. si mi se pare ca zilele trecute erau in oferta si la bazarul DC, cu 55 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Ma duc azi sa vad. Am s-o rog pe dna sa o desfaca si maine revin cu detalii.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

cu tableta: esti absolut sigura ca vrei sa te incarci cu 30 de garantii la produse luate cu oferta speciala, in conditii de retur incerte??

un joc din cele enumerate e mult mai simplu,sigur si eficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns B_Zara spune:

un set Micul Magiciane disponibil in 2 variante: una cu mai putine trucuri la vreo 30 de lei si una cu mai multe trucuri la vreo 60 de leitoti copiii sunt incantati de magie...

Mergi la inceput