burtici cu stelute de iulie august 2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 6
betty200 spune:
am avut o tentativa de semnatura, sa vad ce-a iesit. Oare iconita aia cu burtica cum se pune ca eu am pus doar 7+
7+
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui betty200 am avut o tentativa de semnatura, sa vad ce-a iesit. Oare iconita aia cu burtica cum se pune ca eu am pus doar 7+ 7+ |
Eu de obicei il iau de la emoticonuri, dar poti sa scrii "gravi" intre paranteze drepte.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 7+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Ele spune:
Servus fetele!
Astazi am avut o zi ca la nebuni la munca.
Sunt bine , cam vinetie azi la fata, dar ok.
Sunt si ma simt f obosita.
Pana nu se termina perioada asta care e foarte agitata la noi, nu imi pot lua concediu.
Ma bucur totusi ca nu sunt acasa, sa ma gandesc ca ba se intaresc sanii, ba si inmoaie , ba mi-e rau, ba nu mi-e rau.
Daca sunt cu capul la altceva nu ma gandesc la prostii.
Astept ziua de marti cu mari emotii.
Oare sunt singura care nu a auzit inimioara?
Elena & Denisa
Corina87 spune:
Salut fetele.
Am o zi de lene
Bety felicitari scumpo pentru inimioara.
Ele nu esti singura care nu a auzit inimioara,Sunt si eu.Eu duminica la 12 am programare.Si sunt asa calma,ca stiu ca totul e ok.
Bun ma duc sa fac Lasagna.pupici
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
6+ Bebelus#2
marrya31 spune:
Nici eu nu am auzit inimioara lu bebe..pe 6 avem primul ecograf..deabia astept sunt asa incantata, chiar ii ziceam lui iubi ieri ca imi vine sa ies in strada si sa zic la toata lumea ca mergem sa-l vedem pe bebe...
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.
8+
ana_maria500 spune:
Buna fetelor
Nici eu nu l-am vazut pe bebe pana acum si nici inimioara nu am auzit-o.
Maine am programare la analize printre care si beta HCG pentru a-mi confirma varsta sarcinii. Eu am programare pe 5 la eco... de abia astept.
Pana acum am fost o norocoasa ... fara greturi, ameteli ...fara pofte aiurea... ce mai... fara prea multe simptome urate de sarcina... poate doar putin sensibila la mirosuri ... si o lene la purtator ... grava ... unde pui ca se apropie ziua de salarii la serviciu si am o groaza de hartii de facut ... dar asta este ... suportam cu strasnicie ... rezultatul merita ...
Adde2510 spune:
Doamne, dar cat ati mai scris! :)) Acum inteleg de ce se face mereu capitol nou. Incerc sa-mi fac maine timp sa-mi pun la semnatura nr. de saptamani. Acum am intrat doar sa va salut si sa vad care mai e viata
Eu cam am niste dureri in partea de jos, la ovare cred. Nu as fi vrut sa iau no-spa, dar am luat cand eram pe strada si ma durea rau. Si nu cred ca-i bine sa stau in picioare mult, sa fac curat, sa spal, chestii de astea care trebuie facute. In fine, sper sa fie totul bine.
Noapte buna si pupici!
Ca uitasem, sa stiti ca si mie mi-e foame rau, deja am luat in greutate, a trebuit sa-mi iau o pereche noua de blugi. Poate am mancat si pe fond nervos uneori, dar in general mi-e foame/ mi-e pofta!
dalia87 spune:
Buna fetelor,vin cu o veste buna,ma pot alatura voua in sfarsit .am facut azi testul si a iesit 2 liniute .sunt foarte fericita,mai ales ca mi-a iesit azi si rezultatul de la urocultura si nu am infectie urinara,ci elimin nisip de la rinichi,deci nu mai trebuie sa iau antibiotic.Sper sa decurga totul bine.Betty,felicitari pt inimioara!noi mai avem de asteptat pana acolo,am doar 4 saptamani.deci sunt prima mamica din luna august?va doresc un somn linistit la toate.
Ele spune:
neata!
Va vine a crede ca sunt la munca?
Dar e o zi buna. Am mancat praji de dimineata si greata doar putina.
Elena & Denisa
paula_m spune:
Neata
Eu sunt in pat!!! Sunt singura acasa si ma rasfat...sotul e la o sedinta de joi si pe Raul l-am dus ieri la bunici. E asa liniste si bine!!
Elena, iti ridica statuie firma. Eu am o greata de zile mari. Ciudat e ca nu poftesc deloc la dulciuri, si in mod normal sunt dependenta de ele!!
Acum imi tb ciorba de fasole, de fapt de ieri ma gandesc numai la ea si azi o fac.
Dalia, felicitari si o sarcina usoara!!. Sa ne dai datele pt prima pagina.
Jasmin parca mai tb sa se testeze, nu?
Mai fetele, eu scriu din pat, de pe laptop, si nu stiu cum sa tin laptopul. De obicei statea sprijin pe burta, dar nu stiu daca acum e voie
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 7+
Am implinit doi anisori!!!
poze