burtici cu stelute de iulie august 2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melisafrt spune:

Paula, felicitari! Ma bucur pentru tine si sper sa avem parte doar de vesti bune de acum. Eu am vineri programare la medic si teoretic voi avea tot 7 sapt si 2 zile. Am emotii foarte mari.
Despre , din pacate eu am o problema...nu pot sa suport mirosul sotului meu. Abia astept sa treaca perioada asta ca de doua nopti e exilat in alta camera.
Azi ma simt mai bine, fara greturi mari si asa de bine e! In sfarsit o dimineata cat de cat normala. Pana azi, de doua saptamani nu am fost in stare de nimic pana pe la ora 17. Si eu mi-am dorit un concediu in perioada asta, dar e imposibil. E chiar aiurea ca nu se poate da concediu in perioada asta pentru ca e o etapa foarte grea si cu multe riscuri. Ba parca acum ii apuca pe toti sa iti dea mai multe de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisafrt spune:

Tocmai ce ma laudam ca mi-e bine...M-a luat iar greata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Heloo fetele!!! Ce fac bebeii?? Am si eu o intrebare cand se fac primele analize eu sunt la primu bb si habar nu am .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Melisa m-a distrat mesajul tau. De astea nu am mai auzit :))
eu i-am zis sa o lase mai usor cu parfumul si after shave-ul dar altceva nimic. Stie ca nu mi-e bine si ma protejeaza.
dar oricum mi-au cam trecut.
Beau si putina cafea dimineata.
Pe mine m-au tinut 3 sapt gretuile. si la fel...as fi vrut concediu dar nu se poate in perioada asta. De pe 24 dec o sa am pana pe 7 ian.
Plecam la ski dar eu o sa vegetez.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Dana o sa ne zica medicul ...
Eu cred ca marti imi da lista cu ce tre sa fac.,

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Salut fetele!!!
Cum burticile?Sper ca bine!
Eu nu mai pot de somn vreau nani
Apropo de noi nu facem nimic eu sunt cea care se teme,am spus initial ca trebuie sa asteptam putin pina se va prinde bine bebita.
Si noi duminica avem scan,imi este frica+nerabdare.Sper sa treaca totul super.
O zi buna

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
6+ Bebelus#2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Ceau fetelor ,
Nu am mai scris de mult ca nu m-am simtit f bine in ultimul timp .. nu am vomitat dar greata mi-a fost incontinuu.
Mie mi-a dat medicul lista cu analize pe care trebuie sa le fac ultima data cand am fost la el (la 7 sapt si 3 zile). Si maine merg la laborator pt recoltare pt o parte dintre ele.
Dublu testul (asa am inteles ce se numesc analizele) trebuie sa le fac intre 10 -14 decembrie. PAP-ul eu l-am facut in ianuarie anul asta si nu mi-a zis ca ar trebui repetat.
Urmatoarea intalnire cu ginecologul imi pica fix intre sarbatori. Va mai anunt de preturile analizelor daca intereseaza pe cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Diana, tu cate sapt ai? Dublul test se face in sapt 12-13, nu mai repede...

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 7+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

sambata asta implinesc 9 (1 dec) inseamna ca la analize as avea 10 sapt si un pic. Asa mi-a calculat dr-ul si asa scrie pe trimitere. Poate nu e testul ala ?....... pe trimitere scrie asa : TORCH, BHCG, PAPP-A..10-14 XII 2012. si cand am sunat sa imi fac la laborator programarea mi-au zis ca e dublu test.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_popa27

sambata asta implinesc 9 (1 dec) inseamna ca la analize as avea 10 sapt si un pic. Asa mi-a calculat dr-ul si asa scrie pe trimitere. Poate nu e testul ala ?....... pe trimitere scrie asa : TORCH, BHCG, PAPP-A..10-14 XII 2012. si cand am sunat sa imi fac la laborator programarea mi-au zis ca e dublu test.

Nu e dublu test. Sunt analizele uzuale de sarcina. Dublu test presupune masurare ecografica si test de sange.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 7+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput