burtici cu stelute de iulie august 2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Buna dimineata!!!
Ele felicitari pentru inimioara!!!#
Ele am si eu o intrebare la tine!Daca se poate!La prima eco care ai facut bebe iera putin mai mic daca nu ma gresesc si acum sunteti in grafic.Poti sa imi spui cite saptamini aveai tu si cite avea bebe dupa ecograf,si acum la fel.Sorry ca te plictisesc

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
7+ Bebelus#2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna fetelor
Acum m am sculat din pat traiesc un cosmar si eu ca si Paula le adun pe toate am facut infectie la o masea sunt unflata azi noapte m am suit pe pereti de duteri nu an dormit nici un minut iau antibiotic amoxil 500 la 12 ore si deabia pe urma pot merge la stomatolog prietena mea e stomatolog deci nu se poate prin ce trec

amalia tsakoniati
8+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Paula, stai calma si bea mult ceai de lamaie (de lamaie adevarata, nu de la pliculet). Si eu am fost racita in week-end-ul trecut si mi-a trecut numai cu ceai. Daca ai nasul infundat, poti pune apa de mare, fara niciun fel de problema.

Andra 7+ si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Andra, aseara si azi am luat oscillo, si e mult mai bine...o sa imi fac si ceai de lamaie, chiar imi place, am uitat de el...
Amalia, ce urate sunt durerile de masele!! lasa ca daca iei antibiotic o sa te lase durerea... oare ce-ti poate face fara anestezie?

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 8+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Corina la primul eco, aveam 6 sapt si 2 zile. Dr mi-a zis ca arata ca de 4. Se vedea foarte slab embrionul si de masuratori nici nu se putea vorbi.
Acum am facut eco la 9 sapt si 2 zile, dar bebe e de 8 sapt si 6 zile, Deci decalaj de 3 zile.
Eu zic ca la primul eco, conta mult daca ma duceam la 2-3 zile.
Nu cred ca e real retardul de la 6 sapt la 4.

Stai linistita nu ma stresezi. Mereu ma uit la experientele altora, ca sa ma incurajez. Drept e ca mai sunt si lucruri nasoale.

Paula eu cred ca o sa fii bine. Nu o sa faci varicela. Ai frati? E imposibil sa nu fi avut cand ai fost mica.raceala trece. Nu te stresa.

Eu sper sa iasa bine translucenta , DT si TT ca sa nu ajung la amnio. Initial am zis ca nu le fac dar dr a insistat ca la varsta mea tre sa le fac.

Elena & Denisa
9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Tocmai din cauza varstei nu vreau sa fac DT si TT, pt ca fiind vb de statistica, este clar ca varsta inaintata nu e cel mai bun atu , dar eu cred ca masurarea translucentei ( sau ce o fi) e suficient...acum sa vad ce zice si dr

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 8+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Paula sa stii ca ginecologul meu nu e chiar din ala care sa ma umple cu analize, si teste...imi inchipui daca totul e ok, nu mai fac altele.

In acesta Odisee sunt multe mamici la al doilea bb si trecute de 30.
La Odiseea Denisei erau doar 2 mamici de bb2 .

Elena & Denisa
9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Ele eu de ce am intrebat,ca la eco de 6.4 saptamini la mine a aratat ca de 5.5 saptamini dar cu inimioara palpind 93/m.Deci abia a inceput sa functioneze,si ne intoarcem simbata pentru eco 2.
Eu astazi am fost la maternitate si am facut prima programare care va veni prin posta,inca nu stiu data,dar secretara crede ca pe 12-13 saptamini.Off nu mai am rabdare.

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
7+ Bebelus#2

Mergi la inceput

Corina o sa fie bine, nu iti fa griji.
Mie nu mi-a zis ce ritm cardiac avea, dar dr a zis ca e ok. Si eu il cred.

Elena & Denisa
9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Buna fetelor! Felicitari Elena!

Eu in principiu nu fac nici dublu si nici triplu test, nici la fata nu l-am facut dar va depinde de hotararea dr daca crede ca e necesar sau nu. Maine sper sa imi rezolv sa ajung la laborator sa imi fac analizele gratuit macar o parte dintre ele si ar trebui sa merg la dr pe la 11 sapt ar fi o luna de la ultimul control dar m-as duce la 12 sapt. si asta pica exact de ziua mea, oare o fi disponibil dr intre sarbatori sau o fi prea mult sa merg doar la 13 sapt? inca ma gandesc ce sa fac.

Stefania 8+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput