Burtici de mai-iunie 2013 (14)
Raspunsuri - Pagina 9
carmensilvia spune:
Multumesc mult de tot !
Sunt foarte fericita si ma bucur ca am cu cine impartasi aceasta minune.
Pup si tinem legatura!
Graviduta 14s+
Trombofilie cu mutatii:
-mutatie heterozigota :F V Leiden;
-mutatie heterozigota F II Protrombinica;
-mutatie homozigota MTHFR C677T dar cu homocisteina normala.
Iris1211 spune:
Bine a venit Carmensilvia si sarcina usoara!
Eu azi nu prea sunt in apele mele, imi simt burtica usor tensionata/balonata, desi nu aveam de la ce sa ma balonez. Sper sa-mi revin pana diseara, cand vreau sa bucataresc.
In schimb, sunt fericita ca mi-am luat bilete la concertul de colinde a lui Hrusca de miercurea asta. Voi merge cu mama ca sotul a zis ca el se plictiseste la ascultat colinde.
Va pup.
15+
Mycya spune:
fete....am probleme cu memoria am uitat parola de l picasa...cine mi-o trimite si mie iar plsss
si 15+
criulica spune:
Nu ma pot mobiliza sa fac nimic in casa desi e cam nevoie! Ce ma sperie pe mine este daca voi trece prin aceeasi stare si cand va veni bebe cum ma voi descurca??
Si ma mai lovesc si de lipsa concentrarii in toate cele :)
Va pup si astept sa vina partea aia frumoasa cand ne recapatam energia, suntem in trimestrul doi, nu-i asa?
kris spune:
Buna seara mamici si burtici,
Vin si eu in grupul vostru pentru a ne impartasi experiente si pentru a ne fi mult mai usor.Cand am fost insarcinata cu Bianca, acest forum m-a ajutat foarte mult, incat nu mai era nevoie sa o sun pe dr. pentru orice schimbare.
Am citit pe sarite cate ceva din grupul vostru de mamici cand am aflat ca va veni pe lume bb2, ...dupa care din lipsa de timp..nu am ajuns la zi .
Am un program ciudat si cand ajung acasa la 19.00, verific teme, lucrez cu fetita, care este in clasa a 2-a si este foarte dornica sa mearga la concursuri.
Voi face tot posibilul sa va citesc si sa va impartasesc din experientele mele de la prima sarcina . Imi doresc ca si a 2-a sarcina sa fie la fel de usoara, dar din pacate varsta imi spune contrariul .
Mi-e mai greu, iar dr mea ( Dr. Militaru-Filantropia) , nici nu vrea sa auda de asa ceva.
Va pe toate cu mult drag ,
albume foto
Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 9s+
mcoca spune:
Silvia, Kris, bine ati venit! Sarcini usoare si bbei sanatosi va doresc.
Cum avem un pic de timp va adaugam pe listutza (eu sau Deny).
Vicky si Printzesone
VIOIKA76 spune:
Bine ati venit burtici noi si sarcina usoara!
Flafi ce descri tu e bebe dar binenteles ca daca nu stii cum e, nu poti fi sigura dar chiar asa trebuie sa se simta.Si nu trebuie sa-l simti exact pe centru ,e dupa cum are el pozitia.Deci:
Felicitari pentru bebe miscaret!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum16+
crina27 spune:
Sarcina usoara fetelor noi
eu am incheiat ziua de lucru...sunt franta, dar ma bucur ca simt falfaituri prin burtica si sigur nu sunt de la mancare :))
va poop si va doresc o seara linistita alaturi de sot si de burtica
12+