Burtici de mai-iunie 2013 (14)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
crina27 spune:
Buna dimi. cum ati dormit?
Deny trebuie sa ai incredere ca totul va fi bine.eu cred ca o gandire pozitiva si credinta (si bineinteles un tratament adecvat) te vor ajuta mult.
Eu m-am culcat aseara de la 22.00 si am dormit bustean pana la 7.00
As dormi tot timpul :D
va pooop si va doresc o zi cat mai frumoasa
13+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mony_omv/mony_omv.jpg)
mony_omv spune:
Vio, bine ca ai scapat! sa auzim vesti bune pe joi!
Deny,nu te descuraja, uite ce noroc avem si cu Simcri ca ne mai spune cu ce se mananca diagnosticele astea complicate pentru necunoscatori!16+
![](images/user_woman.png)
Iris1211 spune:
Neatza, fetelor!
Ati baut cafelutza?Eu o beau dimineata la servici in timp ce citesc ce ati mai scris. Azi mi-e somn maxim, am avut aseara niste musafiri din aceea care uita sa mai plece si m-am dus la culcare destul de tarziu.
Deny nu le pune pe toate la suflet, chiar daca este greu. Si tie si Vioikai va doresc muuulta sanatate si sa aveti parte numai de tot ce e mai bun. Aaa si nu uitati, credinta le rezolva- eu asa am crezut mereu si mereu DD m-a ajutat.
Miche cred ca ai dreptate ca ne facem noi griji prea mari si ne disperam aiurea, lucruri care nu ne pot face decat rau.
Haideti sa incercam sa nu mai fim asa prapastioase si sa ne bucuram de viata si de minunile noastre din burtici.
Va pup si va doresc o zi usoara. 15+
cocutza2011 spune:
neatza!
Vio, abia astept vesti pe joi cu rezultatele. Felicitari ptr 100%boy:)! Cuminte in pat acuma, macar cateva zile.
Deny, imi pare rau de vestile cu trombofilia. Cred ca tu si sotu o sa iei cea mai buna decizie unde o sa urmaresti sarcina si sa nasti. Doctorii sunt buni in Vienna, ca no toata Ro se trateaza aicea in caz de probleme. Si eu ma gandesc ca problema va fi limba si distantzele la controale, dar daca merge engleza bine, atuncea nu e problema, iar transportul in comun in Vienna e beton!!!!(cred ca dupa transportul in comun o sa plang cel mai mult eu ).
Si eu am nascut in Ro si am stat primele 4luni cu parintii mei, iar sotu era aicea. Depinde cum e relatia ta cu parintii foarte mult, la inceput e mai usor cu putin ajutor, macar sa faca cineva de mancare
Acuma din nou o sa nasc in Ro (ptr psihicul meu e mai ok, cunosc doctorul /spitalul) si o sa stau iar cu parintii 4-5luni, ca sotu va fi fie Bucuresti fie cine stie unde!
Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 16 +
Iris1211 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crina27 Ca bine le zici Iris...... 13+ |
:* Multumesc mult.
![](gravida.gif)
cocutza2011 spune:
Vroiam sa va zic ca m-am vopsit, si am facut reactie alergica de toata frumusetea. Nu mi s-a mai intamplat niciodata, am folosit L'oreal creme.Am pielea de pe fatza toata creponata asa cand pui mana, si e rosie ca un racusor.
Oare stiti cu ce as putea sa ma dau?
Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 16 +
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kabecka/Kabecka.jpg)
Kabecka spune:
Neata!
Si eu visez ieri a fost mai bine, azi iar sunt varza de somn. M-am culcat si cam tarziu,ce-i drept...
Denny, mult curaj, trebuie sa fie bine!
Miche, ti-am zis ca admir foarte mult oamenii optimisti?Imi place foarte mult optimismul tau, sper sa ia si la mine
Eu sunt o fire mai "prapastioasa", desi incerc sa nu arat, noroc cu sotul care este ff optimist si ma incurajeaza de fiecare data. Noroc cu el a fost si in cresterea lui Radu, baietelul nostru mai mare, daca nu era el, eu ma panicam de multe ori aiurea.
Vio, ma bucur ca ai trecut cu bine de ziua de ieri. Doamne ajuta sa fie bine si de acum in colo.
va pup fetelor, ma intorc la treaba fara niciun cheeef!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/duduta190578/duduta190578.jpg)
duduta190578 spune:
Deny chiar ca nu ma pricep la analize,dar iti doresc tot binele din lume!
Vio bine ca ai trecut peste acest hop,cu Dumnezeu inainte si va fi bine!
Fetelor va servesc cu o cafeluta calda,fara lapte ca tin post 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mcoca/mcoca.jpg)
mcoca spune:
Deny, imi pare rau ca s-a confirmat trombofilia. PArtea buna e ca totusi ti-ai facut analizele si sti ce ai de facut mai departe. Cu Viena, eu am mai zis, nu as sta pe ganduri nici o clipa. Si acolo o sa-ti faca aia controalele samd. In plus in in Ro platesti tot, acolo in principiu nu ...
Apoi cu paritii dupa nastere, no way. Nici eu nu as vrea, nici sotul. Acum deja se gandeste cum o sa fie bb mic, f mic si o sa-l tine pe mana :). La inceput ei cresc ff repede, si perioada aia nu se mai intoarce.
Vicky si Printzesone