Citat: |
citat din mesajul lui michelle-usa daca ma duceam la shopping tot eram mai in cistig. culmea, ca a schimbat toate intrerupatoarele in casa...si nu e chiar novice...dar asta a fost...ramane memorabila. de anul nou, am invatat lectia si plec de acasa. michelle |
wow...ce noroc....ca ti l-a inapoiat
Noi vroiam sa mergem sambata dar nu am mai avut chef dupa asa "gaura "in buget.
anul trecut nu m-a impresionat cu nimic BF desi noi am fost pe la prinz la mall
michelle
tot eu .....
pe cat de entuziasmata am fost de cumparaturile in magazinele fizice,pe atat de dezamagita am ramas de comenzile online (in cazul meu, cei de la libris.ro )
aveam nevoie de carticelele acelea pentru astazi,deja promisesem tuturor parintilor....in concluzie am ramas si dezamagita,si cu stresul sa stau cu banii la mine si cu ochii pe telefon,sa astept curierul; si a trebuit si sa ma reorientez rapid,spre o alta varianta.
imi pare rau pe de o parte,caci preturile erau super,imi facusem multe planuri in legatura cu cartile alea.nu stiu daca o sa le mai dau o sansa,deocamdata sunt foarte indignata,au o atitudine total neprofesionista si un site dezorganizat.mi-au trimis un mail sec, in care ma anuntau ca "ziua de 23 a epuizat multe titluri".
asta e,pe viitor voi stii ca "black friday" fizic functioneaza mai bine decat cel online
------------------------------------------
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)