Hidrotorax fetal

Hidrotorax fetal | Autor: p@ulici

Link direct la acest mesaj

hidrotorax fetal sau apa la plamini la bebe intrauterin a fost diagnosticul pus cumnatei insarcinata in 34 saptamani

As vrea sa stiu daca v-ati confruntat careva cu asa ceva si daca e bine bebe.

Acum este internata sub supraveghere intr-un spital in care bebe are sanse, insa pronosticul este rezervat. Am citit http://www.desprecopii.com/info-id-8353-nm-Hidrotorax-fetal-bilateral.htm si ma gandesc cum e mai bine sa mearga la Bucuresti sau sa ramana in spital unde e acum. Vrem sa traiasca!

<hr noshade size="1" /> MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
Natalia Mihaela - darul ingerasului nostru 30.03.2012

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns admin spune:

In ce spital este? In ce oras?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Cluj Napoca

Mergi la inceput

Ti-am trimis un mesaj privat. Te rog sa-mi raspunzi pe mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ce au spus medicii ca vor s afaca?
Exista posibilitatea sa fie drenat la nastere?

Mergi la inceput

Admin inca nu ti-am trimis mesaj pentru ca inca ne gandim cum e mai bine si nu vrem sa ne decidem pripit. Sansa exista si acolo unde e. Au mai avut astfel de cazuri cu succes. Pe cand cei de la Regina Maria au salvat asa doar un copil. Plus ca acum e sub supravegherea unui prof.dr. sef sectie si sunt pregatiti sa intervina oricand si imediat dupa nastere sa fie bebe preluat si tratat. Pe de alta parte Bucurestiul e tare departe, e riscant un drum asa lung la varsta asta a sarcinii, sarcina e previa si se exclude nasterea naturala. Iar din cate am inteles fffffff mult depinde cauza care a declansat problema. Chiar daca ar fi drenat intrauterin dupa nastere poate necesita oricum alte interventii ... e tare greu sa nu sti cum ar fi mai bine :-(

Multumesc. Eu recunosc ca sunt tare optimista si refuz sa cred ca nu va fi bine

Mergi la inceput

Este in regula. Daca te decizi ne spui.

Mergi la inceput

Multumim mult. Dinn fericire si speram cu succes o interventie asemanatoare se va face pt prima data la cluj, miercuri, i se va face cumnatei mele

Mergi la inceput

Pentru ca cine stie cine va mai cauta candva informatii despre astfel de cazuri cei care cititi vreau sa stiti ca , cumnata mea a nascut acum o saptamana un baietel care a respirat singurel la nastere, datorita tratamentului aplicat de dnul dr Stamatian cumnatei mele La nastere mai ramasese f putin lichid in plamani care a fost drenat dupa nastere si a fost analizat. Acum datorita greutatii mici si unor probleme la stomac vor mai sta putin in spital, dar sunt bine
Nu au mai facut intrauterin interventia pentru ca au vazut ca raspunde bine la tratament.

Mergi la inceput