Secret Santa-runda 1 -cap.2
Raspunsuri - Pagina 5
mihaela77O spune:
Buflea,eu nu l-as trimite saptamana viitoare,ci cealalalta,avand in vedere ca trimit in tara,in 2-3 zile ajunge...si sa ajunga cat mai aproape de Craciun!(dar nici nu l-am cumparat inca,ce-i drept,insa stiu ce si cum)!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Prietenii lui Mos Craciun
TOMBOLA-Spiritul Craciunului
A&M
Viata...
valentinag spune:
La sfarsitul saptamanii viitoare il pun si eu, nu vreau sa ajunga prea devreme totusi!
kariguld spune:
o sa trimit si eu sa ajunga undeva spre Craciun. deja m-am gandit ce voi cumpara. astept insa se se deschida targul de Craciun de la noi, va fi maine seara. si am sa fac si rezervarea la firma care va duce cadoul. destinatara mea e tare departe.... insa va ajunge in cateva zile.
asa ca, dna buflea stai fara griji ca suntem in grafic.
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea 4 moshi harnici |
Buflea, ce stii, Santutza mea o fi primit pachetul?
-->> Donatii pentru Craciun: Cumpara rame de ochelari ieftine <<-
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Va atrag de atentie ca 5 decembrie este Luni. |
in ce an? ca anu' asta pica intr-o miercuri. parol.
buflea spune:
Fetelor, ok, socotiti sa ajunga in jur de 20 ca precis se infunda poshta mondiala aproape de Craciun.
Rall, da, cadoul tau a fost primit
Am gresit cu data, asa este, 5 Dec este miercuri.
Victoria_mami spune:
Hmmm ieri inca nu-mi trimisesera cadoul comandat, desi platisem serviciu 'expres' sa-l trimita in 1-2 zile! Asa ca am anulat comanda si am iesit azi si am cumparat ceva. Nu era exact ce vroiam, dar imi place si asta.
ancadragoman spune:
Si la mine a ajuns !!!!!Am avut super emotii,nu stiu de la cine este si imi place de mor !!!!Saptamna viitoare trimit si eu si sper sa fie la fel de incantata cum am fost eu
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!