Secret Santa-runda 1 -cap.2

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

propun ca pt anul viitor (caci, da! si eu mai vreau..)

sa stabilim clar un Regulament de la care sa nu ne mai abatem
( da da stiu, eu am fost printre indisciplinatii acestei runde)

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Calatoria lui Mos Craciun
...................................................
[b]Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Eu cred ca SS pentru mine a fost Manu

Daca la mine te referi, nu ai ghicit !!!

... dar sunt f curioasa prin ce indicii ai ajuns la banuiala asta.

Oricum f frumos cadoul tau !!! Sa-l porti sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui manuelacrina

Citat:

Dupa initialele de pe pachet ...acum chiar sunt curioasa

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

La mine nu a ajuns....asta e,dati pe fata si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Eu am primit un minunat cadou de la Buflea. M-am prins ca e ea, ca era singura fata care trimitea din USA. L-am vazut cand l-am primit deoarece l-au desfacut la vama, dar l-am tinut cuminte in dulap pana a ajuns sub brad. Il port cu mare drag!

Am trimis si eu un mic cadou lui Kariguld, cu emotii ca nu stiam cand sa pun coletul astfel incat sa nu ajunga prea tarziu, dar nici prea devreme ca era plecata in vacanta. Nu o cunosteam pe Kari inainte, asa ca am citit cateva ore prin arhiva ca sa aflu cate ceva despre ea. Am iesit in mare castig, caci asa am descoperit Pinguinii Sarind de la una la alta a retinut ca-i place toamna si eram sigura ca o va bucura si o carte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Dupa initialele de pe pachet ...acum chiar sunt curioasa

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

De la moi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

asa deci, va distrati?

dupa cum deja s-a aflat, eu am fost Santa ptr Laura. mi-a fost putin cam dificil... insa ma bucur ca ia placut cadoul. ea inca nu va spus cum a ajuns cadoul la ea.... he, he, tac si nu va spun. multumesc colaboratoarei secrete

nu am stiut cine a fost SS al meu pana in seara de Craciun. culorile toamnei s-au revarsat afara... o esarfa foarte faina.
multumesc inca o data Serialbastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:

Citat:

Manuela a fost Santa MEA! Multumesc, Santa ptr. minunatele cadouri si ptr. felicitare.

Mergi la inceput

Amuzant si plin de peripetii jocul asta ! ... cel putin eu am trait multe emotii de toate felurile ... si de la inceput am intrat in joc cu gandul "sa ma distrez", dar nici chiar asa
Mi-a placut teribil surpriza, cautarile, scotocirile pe forum, nesiguranta, o sa-i placa, nu o sa-i placa, ajunge, nu ajunge cine este, o fi cine cred eu, nu e ?!

Multumim Buflea pentru organizare !

Si este formidabil sentimentul acesta ca am creat punti de legatura intre noi, cu persoane pe care poate nu le cunosteam inainte, punti peste tari, peste mari si chiar peste ocean ! ... pe puntile astea i-am facut partie lui Mos Craciun ! Acum cred ca nu mai aveti nici o indoiala ca Mos Craciun exista, nu ?! ... doar ati vazut cati spiridusi a pus in miscare si ce febra a creat la cumparaturi si la posta !

... si pentru ca la editiile urmatoare sa mai scapam de emotiile negative si sa le pastram pe cele minunate, impartasesc cu voi ce am fost eu nevoita sa invat din experienta de anul acesta (chestii tehnice)

- nu toate site-urile de unde puteti alege cadoul on line sunt serioase !

- pentru a trimite un colet din Ro in tari UE este nevoie doar sa completati un formular, la orice oficiu postal care-l aveti in cale

- pentru a trimite un colet din Ro in tari NON-UE mergeti frumusel cu coletul desfacut / despuiat la Oficiul Postal de pe Calea Plevnei (de Buc vb, in tara fiecare sa-si caute vama); rugati-va sa gasiti loc de parcare; acolo la biroul de vama iti va fi studiat indiscret continutul, completezi o fisa cu inventarul continutului, inchizi coletul cum te descurci mai bine, la fata locului ti se ofera doar cuter si coala groasa maro ... si te rogi sa ajunga la timp, ca "... stiti ca in decembrie e trafic mare"

... eu am pierdut vreo 3 zile sa aflu la ce oficiu sa ajung si sa ma incadrez in orele lor putine de program.
... si m-am dus ca o floare cu coletul meu frumos gatit cu coala glasata de cadouri cu braduti si Mosi Craciuni si cu eticheta discreta, scoasa la imprimanta color , sigilat frumos in banda adeziva incolora ... acolo tanti mi-a pus cuterul in mana: "dezbracarea" ... am incercat eu sa o induplec ca nu am nimic "periculos", ca poate au scanner sa vada pe ecranul calculatorului continutul ... ce ? visezi soro ??!! asa ceva au numai la Otopeni la aeroport ... din coala mea frumoasa nu am mai putut recupera nimic, am despuiat partial si coletul mai mic din interior ... la care tanti se uita si zice: " Aaaa, doar atat aveti ?! pai, daca stiam, nu va mai puneam sa stricati ambalajul... "
... imi venea sa o bat ! ...
... la final coletul meu (fost frumos), a primit o coala de ambalaj de Cenusareasa, maro ordinara, grosolana si o eticheta scrisa la repezeala ...

Dar satisfactia ca a ajuns la timp si a revarsat multa bucurie la destinatie a fost imensa !!!

SS mea a fost Marcia Multumesc draga Santa !
Si eu am avut placerea si surpriza sa fiu SS pentru Victoria_mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Si ptr. Printesa, Santa a adus o fundita superba facuta de manutele lui Santa!

Fundita intr-adevar este hand-made, unicat si se asorteaza cu ochisorii Printesei !
... dar nu am fost eu atat de priceputa , maini talentate are dandusa de aici de pe DC ("Mama coase" de pe FB), un spiridus inspirat de Mos Craciun, prietena draga mie, careia ii multumesc si aici .

Mergi la inceput