Secret Santa-runda 1 -cap.2
Raspunsuri - Pagina 19

Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld si eu, si eu. ![]() Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
Si tu, si tu! Tu numa' ne necajesti, ca nu ne arati nimic!

kariguld spune:
Nadia, e pe pagina cealalta. se vede debandada de pe masa, copii au bagat coji de mandarine in lumanarile de pe masa.

Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Victoria_mami
Laura, imparti martzipanu'??? ![]() Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia! VICTORIA |
numai la schimb cu jumatate de vagon dintrenul ala

papanash spune:
Cadoul de la Santa mea emana veselie, bucurie si e tare molipsitoare atmosfera ! Multumesc SS
Mos Craciun exista !!!
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !

Victoria_mami spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Laura25
numai la schimb cu jumatate de vagon dintrenul ala ![]() ![]() 'Cos what I feel is the only truth for me |
Ti-l dau pe tot ptr. un sfert de martipan.

Alex@Sara spune:
citat din mesajul lui ni-na Inca nu am desfacut cadoul suprem,va arat doar ce era public.... Cadoul din pachetul cu fundita il vedeti maine dimineata,cand veti vedea si cum arata casuta de turta dulce ornata. |
Hi,hi hiiii,eu stiu 200 % cine e SS in cauza

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ...

mihaela77O spune:
Kariguld,dar tu ce esti asa mascata.mai ceva ca agent 007?
MIHAELA DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)
Prietenii lui Mos Craciun
TOMBOLA-Spiritul Craciunului
A&M
Viata...

kariguld spune:
citat din mesajul lui mihaela77O Kariguld,dar tu ce esti asa mascata.mai ceva ca agent 007? ![]() MIHAELA ![]() ![]() ![]() Prietenii lui Mos Craciun TOMBOLA-Spiritul Craciunului A&M Viata... |
din motive obiective! eram mascata cu cadoul primit!

Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui kariguld Nadia, da' ce ochi de vultur ai! sa vedeti ce batuta incasam dimineata de la buflea ![]() Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
Io am stat la panda, sa se dea drumu' la poze, sa ma laud

PS: Da, te prinsesem inainte de a apuca sa pui si pozele.
Edit: sau te refereai la martzipan?

Da' de spui si ce carte ai primit? Ca esarfa m-a dat pe spate. O observasem, dar am crezut ca erai doar concentrata la carte :)