LICITATIA si TOMBOLA "Spiritul Craciunului"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cricor

lasa ca iti spun eu cine liciteaza la obiectele tale...e acolo o fata portocalie , care ma supraliciteza la omul ala dragut de zapada.

Prietenii lui Mos Craciun

.vedetzi ca mosul ala ce intra pe horn...nu e deloc de lepadat,e frumos rau...doar ca nu-s eu maestra la poze!

(alinuk,as putea pune aici si alte variante ale lucrarilor mele,inramate de exemplu,sa arat mai bine ce vreau sa spun???)

edit. a lucrarilor pentru care se liciteaza,bineintzeles!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara
Doar 'proprietarul' obiectului poate vedea toata istoria licitatiei.

eu v-am zis ca-s paralela cu bazarul, da?

la obectul meu mai devreme aparea la numarul de oferte 1 (adica propria-mi persoana, presupun) si pretul initial. acum apar 7 oferte, dar nu ma vad decat pe mine la ofertanti. pretul a crescut cu 17 roni, chit ca la marirea ofertei apare 2 (aci imi da cu virgula, ca 17 nu-i multiplu de 2). asa ca n-am inteles, am ofertat eu de 7 ori sau am 6 adversari??

in fine, ce voiam sa zic de fapt e ca nu tin neaparat sa vad ceilalti ofertanti, ca oricum n-aveam de gand sa-i astept pe intuneric la colt de strada si sa-i anihilez vreau doar sa-mi confirmati ca o sa primesc un email sau ceva in caz ca-s castigatoare, ca altfel, blonda cum mi-s, is in stare sa ratez momentul

Mergi la inceput

mianna,cred ca ofertantul poate scrie orice suma,de asta si imparitatea la 2 a sumei actuale.

Asa am si eu la o felicitare...e ok,daca s eofera mai mult de 2 lei fatza de oferta precedenta!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

pai oferta mea era mai mare decat pretul pe care-l vad acum...

Mergi la inceput

nu stiu ce sa spun in cazul asta!(intreab-o pe alinuk ,e atrebuie sa stie)

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

sigur fetelor

e o idee super sa faceti chiar voi, cele de ati donat obiecte de licitatie sau diverse alte lucruri... promovarea

eu de aia tot va rugam sa-mi scrieti doua vorbulitze, ca voi stiti cel mai bine detalii, descriere, povestea obiectului
felul in care poate fi cel mai bine pus in valoare

Nu vreti sa stiti cat stateam sa imi scormon in cap nume pt bijue, ma uitam la unele poze tamp... si ma lasam inspirata de ele ...in incercarea de a face descrieri cat mai potrivite

E clar ca realizatorul stie cel mai bine despre ce e vorba in propozitie...

asa ca aveti cuvantul...

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

ok alinuk...eu am sa mai pun si alte imagini!

mianna,dar eu te vad pe tine ca ultima ofertanta si conform celor spuse de cricor,deduc ca tu ai oferit cel mai mult-respectiv pretzul ultim.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Mianna nu e asa de greu precum pare si precum mi s-a parut si mie la inceput.

Eu am zis ca e imposibil acum putina vreme cand am inceput sa folosesc aplicatia.. si de ambitie mai mult.. l-am descifrat.

Primesti pe mailul atasat contului tau DC informari cu privire la noi potentiali supralicitatori.

Asa ca stai linistita ca aplicatia te conduce ea...

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Citat:
citat din mesajul lui laura-s

Fetelor,
pana cand e deschisa tombola si licitatia?

Merci

eu as inchide-o acum la 12, sa fiu sigura ca iau si bilete la teatru si superba caseta verde, si ma mai uit eu ce mai vreau...

Ca de obicei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

mianna, sistemul liciteaza pentru tine

Adica sa zicem ca la un obiect pretul de plecare e 20 de lei, tu ofertezi 40 de lei, alt omulet care si-l doreste vrea sa dea 30. Ofertati amandoi. Pasul de licitatie automat la suma aia e de 2 lei. Deci sistemul va licita pentru fiecare dintre voi pana oferta ta va depasi oferta adversarului si pt fiecare pas de 2 lei marcheaza o oferta.

De aia, desi tu te bati doar cu mine, sa zicem, ai plasat oferta o singura data si eu la fel, apar 7 oferte pt ca la a 7 oferta suma ta a depasit-o pe a mea (calculand in pas de 2 lei).

Si poti pune la oferta maxima si 10.000 de lei, sistemul te declara castigator cand nu mai ai concurenta, adica la 40 de lei.

Si mie mi-a luat ceva timp sa pricep dar acum imi place, cand am chef de joaca fac si oferte cu 0.1 lei mai mari decat adversarul

Mergi la inceput