Secret Santa 2012 - Runda 2
Raspunsuri - Pagina 13
Andreea_AS spune:
Ma holbez de juma' de ora unde este butonul de incarcare a pozelor. Nu gasesc si pace. Am o poza frumoasa de pus......nu ma prea descurc cu upload-ul.....
Andreea_AS spune:
Ioana...nu ne mai face pofte pe aici.....(taman am bagat si eu o ritter cu rom, tot de la Santa)
Vedeti poza mea?
Selene_Bunny spune:
Am primit si eu SS-ul meu, numai ca nu stiam ca trebuie sa-l fotografiez. Mi-a placut cel mai mult... scrisoarea. Si plicul+hartia pe care a fost scrisa. Ciocolata, buna, buna, am mancat-o in familie.
Cosmeticele miros asa de dulce, ca le-am ascuns, sa nu creada Daricut ca or fi de mancare.
Multumesc, SS!
nelia spune:
Surpriza! Mare si placuta! A venit SS si la mine! De la o doamna iubita! Cadoul e deja plin cu comoara din dotare si pus la loc de cinste! Multumim!
JuliaSM spune:
Primit coletul; multumesc, SS!
Am primit un suport floral Artesania Parras, am si montat o floare in el, astept musafirii care sa observe pe Welcome! si sa se si simta bineveniti la noi.
Am mai primit un glob maaare, fragil si minunat, decorat manual, troneaza la loc de cinste luna asta, pana prin februarie, cand schimbam nota de iarna din casa...
Si multumesc lui SS si pentru hartia frumoasa de pe colet, personalizata cu un Mos Craciun scos la imprimanta... a inveselit coletul grozav, inainte de a vedea ce e inauntru!
tzuc spune:
Olaaa...s-a dat startul la dezvaluirea SS-ului..
sa zic ca eu stiam cine este SS-ul meu pentru ca a fost certata de Buflea ca a pus intrebarea ca nu-i adresa postala buna si tocmai primisem de la Buflea PM ca adresa mea are ceva gresit...asa ca Selene Bunny multumesc multtt de tot, mi-au fost confiscate de fetita mea, mi le da doar sub forma de imprumut "sunt ale mele mami"
Mi-a facut placere sa particip si inainte de craciun am avut o perioada ff aglomerata, eram in mare intarziere cu trimiterea cadoului, in ziua cu pricina cand am chemat curierul, saracul venise si eu ambalam de zor la cadou in folie cu bulee, ca am uitat sa le ambalez si in hartie de cadou in interiorul cutiei...m-am sesizat dupa ce ambalasem cutia cu totul, inchisa bine cu scoci multttt si pe care scria cu un verde praz pe toate partile "FRAGILLLL" am avut emotii ca nu v-a ajunge intreg...am asteptat mesajul destinatarului cu emotie si cand am vazut pozele...m-am linistit, m-am bucurat ca ti-a placut (ca informatii pe DC/google/FB nu am gasit nimic sa ma ajute in alegerea cadoului).
Cine ghiceste?
Sentimentul a fost foarte placut in ambele sensuri.
Ioana_Pos spune:
Eu am ghicit cine mi l-a trimis si culmea, anul asta am facut trio: eu cu SS mea si cu cea careia i-am dat SS Cine ghiceste?
JuliaSM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzuc Mi-a facut placere sa particip si inainte de craciun am avut o perioada ff aglomerata, eram in mare intarziere cu trimiterea cadoului, in ziua cu pricina cand am chemat curierul, saracul venise si eu ambalam de zor la cadou in folie cu bulee, ca am uitat sa le ambalez si in hartie de cadou in interiorul cutiei...m-am sesizat dupa ce ambalasem cutia cu totul, inchisa bine cu scoci multttt si pe care scria cu un verde praz pe toate partile "FRAGILLLL" am avut emotii ca nu v-a ajunge intreg...am asteptat mesajul destinatarului cu emotie si cand am vazut pozele...m-am linistit, m-am bucurat ca ti-a placut (ca informatii pe DC/google/FB nu am gasit nimic sa ma ajute in alegerea cadoului). Cine ghiceste? |