Buna. Am primit astazi un mesaj de la o colega de serviciu, pe care imi permit sa il postez aici, chiar daca nu am acordul ei direct:
Buna,
Asa cum unii dintre voi stiti déjà, sunt fericita “posesoare” a unui nepotel de 1 an si 10 luni pe nume Rares (majoritatea stiti pentru ca nu-mi scapa nicio ocazie sa ma laud cu el, desi nu am niciun merit ).
Din pacate el a fost diagnosticat cu hemofilie A severa (factor de coagulare a sangelui mai mic de 1%). Pentru ca aceasta maladie genetica este una destul de rara, fondurile allocate de stat sunt foarte mici.
Cei de la Acasa TV au inceput o campanie de informare, precum si de strangere a cat mai multor semnaturi pentru a determina modificarea legislatiei si alocarea mai multor fonduri pentru tratarea acestei boli. Campania se numeste “Pune prêt pe viata” iar Rares va fi direct implicat (reportajul cu el va fi difuzat maine, pe Acasa TV de la ora 16.30 si va fi postat pe internet pe site-ul acasatv.ro).
Vin cu rugamintea sa ne ajutati sa strangem cat mai multe semnaturi prin inscriere la adresa de mai jos:
http://punepretpeviata.acasatv.ro/
si, in masura in care este posibil, sa fw mailul catre cunostinte in speranta ca putem schimba ceva….
Multumim,
Rares, Alina, Mircea si Gabi
Din cate am inteles e nevoie de un numar impresionant de semnaturi pentru a putea fi schimbat ceva in legislatie, dar incercarea moarte n-are. Asa ca m-as bucura daca ati sustine printr-o semnatura pe petitie acest demers.
Muultumesc.
Fa subiect pe FB ,o sa semneze lumea .Succes si o sa semnez si eu acum.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!