Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013 (cap 28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Neata gagici!

Eu am avut o noapte oribila: iar nu am putut dormi din cauza de nas infundat. Pe la 3 m-am mutat pe canapea in living unde am dormit pe episoade din cauza de durere de spate Acum mi-e soooomn!

Si eu am luat no-spa si cand stii ca ai amenintare de avort nu te mai uiti ca in unele tari e interzis. In aceleasi tari unde se considera natural sa pierzi 3 sarcini pana sa-ti faca ceva analize mai detaliate.

Saptamana viitoare intru in prenatal!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

La multi ani, multa sanatate si fericire pentru mami_papatot
Ieri am fost la CAS Ilfov sa vad cum pot sa iau prenatal in continuare, dupa ce imi expira CIM ... se pare ca trebuie sa ajung la Giurgiu ca de acolo e firma ... trebuie sa intru in prenatal inainte de a-mi expira contractul ca sa imi pot prelungi apoi prin CAS Giurgiu.
In alta ordine de idei, aieri am fost la control si avem 30s+2z cf UM si 31s cf ecograf, avem 1800g, suntem jucausa si miscacioasa si ne dezvoltam foarte bine

30s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

La multi ani, mami_papatot!!!!

Carmen felicitari pt grasunica!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Neata!

la multi ani mami-papatot!

eu m-am apucat de curatat congelatorul si frigiderul...ufff, nu-mi imaginam ca si asta e o treaba grea pt mine acum...abia respir si nu sunt nici la jumatate. asa ca, pauza 15 min...

in alta ordine de idei, am inceput de azi saptamana 35. bebelina pare a fi bine, se misca mult daca nu-i convine in ce pozitie stau. burta imi e intinsa la maxim, ma doare in jurul buricului destul de des. uneori cedeaza la nospa, alteori doar dupa ce stau cateva ore intinsa pe o parte.

Anca, Stefan (13.01.2008) si 34+ cu
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmen_76

La multi ani, multa sanatate si fericire pentru mami_papatot
Ieri am fost la CAS Ilfov sa vad cum pot sa iau prenatal in continuare, dupa ce imi expira CIM ... se pare ca trebuie sa ajung la Giurgiu ca de acolo e firma ... trebuie sa intru in prenatal inainte de a-mi expira contractul ca sa imi pot prelungi apoi prin CAS Giurgiu.
In alta ordine de idei, aieri am fost la control si avem 30s+2z cf UM si 31s cf ecograf, avem 1800g, suntem jucausa si miscacioasa si ne dezvoltam foarte bine

30s cu

Am sunat la CAS GR ... nu la ei trebuie depus prenatalul, la CAS IF unde am domiciliul ... am verificat si la HR la mine la job, asa e...unde am locuinta ... doamne ce lume...de luni stau acasa si o sa mai fac un drum sa vad ce si cum.
Multumim Blue pentru urari...felicitari tuturor pentru bebeii miscaciosi

30s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

La multi ani Mamipapatot!!!!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 33+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Carmen, urat ca te trimit de la Ana la Caiafa... Felicitari pentru bebelina. Pana la urma asta e cel mai important, ca sunteti bine amandoua.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 33+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Dragelor eu nu am spus sa luati nospa in loc de bomboane, luati la nevoie bineinteles. Evident ca orice inghitim tratand o afectiune, dauneaza in alta parte , dar sunt situatii cand punem in balanta avantaje/dezavantaje si alegem raul mai mic.
Eu in 28 de saptamini de sarcina cred ca am luat peste 4 cutii de Nospa, eu avand dureri de la 14 saptamini, si contractii de pe la 18.
Greyeras felicitari pentru greutatea fetitei tale, e f bine la 28 de sapt. Si noi tot 28 de sapt avem. Tu la ce doctor mergi?

Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009

Eu merg la dr Maria Mosteanu, e o scumpa, foarte draguta. Si eu am luat o cutie si juma pana acum de no spa.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) si 28 sapt

Mergi la inceput

S-a sistat vaccinarea, groaznic ce au patit unii bebelusi.

In schimb sunt suparata cu clasa asta pregatitoare, tot am sperat ca de la anul sa fie scoasa de la scoala, nu vreau sa inceapa fata asa repede, era bine inca un an la gradi. Acum au dat liber sa il inscrii unde vrei, sa vezi spagaraie.

Mergi la inceput

La multi ani!!!! Mami

Mergi la inceput