suplimentele in timpul sarcinii

suplimentele in timpul sarcinii | Autor: Adina-Co

Link direct la acest mesaj

buna tuturor burticilor, acum 4 saptamani mis-a prescris Elevit, insa de fiecare data cand il iau imi este foarte rau sau chiar si vomit.am intrerupt tratamentul si iau doar acidul folic. in prezent am 21 de saptamani, medicii dumneavoastra v-au prescris si altceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lady22 spune:

buna eu em nascut in august dar cand am fost gravida mi sa recomandat tarrdyferon acid folic dar si vit prenatal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Eu iau Femibion si de le la 26 de saptamani magneziu.
Lady aveai anemie sau ti-a prescris medicul asa "preventiv" fier?

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Intrebarea ta mi-a amintit ca nu mi-am luat Tardyferonul pe ziua de azi. Multumesc
Asa... eu am luat acid folic in primul trimestru, in al doilea am luat femibion II si acum iau fier, pentru ca la ultimele analize mi-a iesit valoarea la limita inferioara. Stiu ca prin afara se recomanda acidul folic pe toata perioada sarcinii... Mie nu mi-a recomandat medicul, dar mai iau si acid folic pe langa fier (ce-i drept nu chiar in fiecare zi).
Daca nu ai nevoie de fier, nu e bine sa iei (stiu ca multi medici prescriu preventiv). Pe langa faptul ca excesul de fier chiar dauneaza organismului, te si constipa (din fericire, eu n-am problema asta)
De la femibion n-am avut nicio reactie adversa si singurul motiv pentru care mi l-a dat a fost ca nu aveam deloc pofta de mancare si trecea si cate o zi fara sa mananc altceva decat un mar sau un iaurt. Ce-i drept, dupa ce am inceput sa iau, am mancat si eu 3 mese ca tot omul.

Ema de 37+

Mergi la inceput