Strumph, of te cred ca-ti ajunge cutitu' la os cateodata, da' na-i ce face...Lasa ca asa repede cres copii, peste ceva timp nici nu o sa ne mai aducem aminte de perioada asta, sau nu ni se va mai parea grea. Asa cum acum nu ni se mai pare grea perioada de inceput ..vrea titi-nu vrea titi, are colici-n-ar colici...nici nu stiu cand a trecut perioada asta ...si am trecut de 2 ori prin ea. Mi se pare ca au trecut toate fooooarte repede. Ai sa vezi ca si astea trec tot asa. incerca intr-o zi sa nu faci nimic altceva decat sa te joci su Sophia, nici mancare, nici curat, nimic, nimic, sa fi si tu copil alaturi de ea, crede-ma pe cuvat ca-ti va prinde taare bine. Sa o vezi zambitoare de dimineata pana seara. Incerca si vb dupa
lidia, am vazut pozele si pe FB . Ce lung a crescut parul Dianei. Nu o mai tunzi?
Azi Cata si-a facut un maaare cucui Da mare, nene...a alergat, a alunecat/impiedicat si s-a infint cu capul in calorifer . Of ce a mai plans mititica, instantaneu s-a umflat si in 10 sec pana am luat eu gheata s-a si innegrit . Acum la culcare nu mai era vanat dar tot era umflat. Si galusca se tot apasa acolo s arate ca acolo s-a lovit..si iar o lua durerea daca dadea cu mana...si tot asa...
S-au speriat si prietenii nostrii...ziceau sa mergem la spital. Nu aveau ce sa ne faca acolo..decat sa pierdem timp. Am urmarit-o si era ok, fara voma/somnoleta/dezechilibru etc. Imi e asa mila de ea...off.
delia, suna bine si Coca
laura, f frumos spune Daria numele si varsta
ma bag sa fac cap nou