Cadou pentru fetita

Cadou pentru fetita | Autor: madalinuza

Link direct la acest mesaj

Buna, dragi mamici, am o rugaminte foarte mare, daca puteti sa-mi dati si mie ceva idei pentru un cadou. Fiul meu este invitat la o zi de nastere iar pentru mine e foarte greu sa cumpar pentru fetite. Sarbatorita implineste 7 ani si mi-a spus ca nu vrea hainute ci jucarii. Ma puteti ajuta? As avea ca limita de pret cam 150 ron.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Wow... astea sunt "scorurile" pentru aniversari de copii in Romania??!
Aici cumperi o jucarioara de 7-8-10 euro si e mai mult decat suficient. Sau o trusa pt par (perie, bigudiuri, clame, toate roz). Sau un set de stampile, o rochie noua pt papusa...
Ma mira din cale-afara acest 150 de lei. Nu e peste tot la fel, nu?
(sau poate ma gandesc ca iti e nepoata... dar chiar si-atunci...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Sa stii ca la fetite cadourile sunt pe varste de la --- pana la--- le place una si dupa se schimba( traiesc pe propria piele ) .

Poti sa-i cumperi ceva util + inele lui Hello Kity sau ceasul lui Hello Kity, o impaci pe mama dar si fetita, o sa fie incantata de inele, fiindca au si luciu in interiorul inelelor, este o intreaga istorie cu aceste bijuteri ptr, fetite. Sa stii ca te incadrezi in suma de 150 de ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Eu i-as lua un set de creatie...gen Beados/Margele...sa-si faca bratarele, bijuterii...cred ca aproape orice fetita face asta cu placere, si ii ramane si ceva palpabil/purtabil dupa...

Si mie mi se pare mult 150 de lei. Un set din asta ajunge la maxim 100 de lei, dar gasesti ceva frumos si in jur de 50 cred.

Un exemplu: http://www.piticulvesel.ro/jocuri-creative/1789-set-creatie-bijuterii-diverse.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Fetelor, multumesc mult pentru idei , daca mai aveti, le astept cu mult interes....as vrea sa explic oarecum si suma, in general si eu ma opresc pe la maxim 100, depinde si de locul in care e amenajata petrecerea si de situatia daca il duc si pe cel mic, atunci sunt 2 copii....inca nu stiu in ce efecti mergem acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coracora

Wow... astea sunt "scorurile" pentru aniversari de copii in Romania??!
Aici cumperi o jucarioara de 7-8-10 euro si e mai mult decat suficient.

Aici nu ai ce cumpara cu 45 - 50 lei ... Da, de cate ori merg in Toys R Us in Austria imi fac stoc de jucarii & stuff la preturi din astea decente exprimate de tine. Dar in Ro ... o carte mai gasesti la banii astia. Dar si alea mai "deosebite" bat suta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

La pretul asta poti alege destul de multe.
De ex. beados - ul de care a si zis cineva, casa de marcat (astea sunt destul de comune si risti sa le aiba deja), chiar o papusa barbie sirena - ca tot e la moda, eventual papusi care includ si set de croit rochite.
sunt si variante mai ieftine si mai creative - de ex, un jurnal secret (jurnalul secretul zanelor), o mica cutie de bijuterii pe care sa si-o decoreze singura.
baietelul meu a mai primit cadouri la astfel de valori, de ex, lenjerie de pat cu personaje disney. pe moment e adevarat ca nu s-a bucurat cat la o masinuta, insa acum masinuta zace in cutie, alaturi de multe altele, insa lenjeria de fiecare data cand i-o pun pe pat isi aduce aminte de la cine a primit-o si se bucura de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

la aniversarea de 7 ani, fie-mea a primit creioane colorate, carti, Mandala, CD-uri cu muzica pt copiii sau CD-uri cu povesti, plastilina, jocuri (gen "Nu te supara frate"), margele si ata speciala pt bratari...

Dupa cum spunea si Cora, aici se dau cadouri simbolice, intre 5-15€ maxim.
Eu intreb intotdeauna mamicile copiilor aniversati, atunci cand copiii mei sunt invitati la o aniversare.

Mergi la inceput